Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.783
Nastavlja se febovanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, nekim babama na plaži maže leđa.Je li viđen Masnislav negde u gomili?
Slicno kao i Crnogorci, pre 200 godina svi (vecina) se izjasnjavali kao deo Srpskog naroda, posle komunizam i stvaranje nove crnogorske nacije i posle ********* koji ne prihvataju nista od svojih Srpskih korena, cak se i Njegosa odricu, ludilo mozgaПре тачно двесто десет година није постојала ниаква украјинса држава. Били су део царске Русије и са осталим Русима ушли у Париз, као победници.
![]()
tako slicno i Ukrajinci osim tog nekog unijatskog zapadnog dela koji je na kraju izrodio i Banderu i eto na kraju krajeva zbog te ideologije su i usli u rat sa Rusijom.
, i prolazio autom kuci kroz neko selo u Dalmaciji gore zaledje Splita koje je bilo poznato ustasko selo iz koga su dosli mnogi monstrumi koljaci Srba po NDH, nije mi bilo svejedno SD registracija prolazili nocu nagazio do daske reko ne daj boze da mi se ovde pokvari auto. 

Ti se palis na rusko tepih bombadovanje,a places kao peskiric.Pa ieboga led, šta bi njima bilo stalo do ruskog grada, pa ne oslobađaju ukrajinci grad, rusi oslobađaju grad, kako oslobađaš navodno svoj grad i svoje sunarodnjake tepih bombardiranjem???![]()
Najprije si tvrdio da lažem i neka postavim jedan snimak. Ja postavim, a ti "ma samo jedan snimak, znači lažeš".Lazes samog sebe, na ovoj temi samo jedan snimak, Ukrajina postavljeno ko zna koliko desetina snimaka samo na ovoj temi.

Evo uništen je, baš sam postavio, vidi post iznadJavlja mi Jožek da je još jedan Himars uništen.
Čekamo detalje![]()
Ono tebi neki snimak ono bre neka ko stend ap parodijaNajprije si tvrdio da lažem i neka postavim jedan snimak. Ja postavim, a ti "ma samo jedan snimak, znači lažeš".
Tako možeš razgovarati sa svojim roditeljima, ne na forumu.
, jedini snimak bio skoro nesto iz Moskve, Ukrajina nisam ni brojo koliko dosad samo na ovoj temi snimaka nekoliko desetina 30, 40, 50, ima nazalost i snimaka kada ljudi bacaju bombe na sebe i lesinare koji ih kupe ko kucice lutalice sa ulice.Za teritorij! Nemaju ga dovoljno.Na buljuke
Za šta ginu svi ti ljudi, za koga?![]()
Znaš i sam kako ti dobro idu analize i prognoze, bolje šuti dok imaš šansuEvo uništen je, baš sam postavio, vidi post iznad
Uništena je Himars raketa, razvaljena na atome.

Demilitarizacija Rusije se nastavlja, sve do raspada ruskog sveta.Ode S-400 usred Rusije, posjetio ga Hajmars.
Od tenkova pred Kijevom do uništavanja protuzračne obrane posred Rusije.
"Kao da će to da promijeni tok sukoba"
I ne želimo da se promijeni.
Pogledajte prilog 1558262
Di je problem, pa postavio sam sliku di je uništena Himars raketa.Znaš i sam kako ti dobro idu analize i prognoze, bolje šuti dok imaš šansu
![]()
Slabo je to, iznimni rijetki slučajevi pod uvjetom da nije fake.Di je problem, pa postavio sam sliku di je uništena Himars raketa.
Ti imaš neku drugu?
Evo usput kako radar od $30.000.000 uništava dronić od $500

Fejk je, fejk. Opusti seSlabo je to, iznimni rijetki slučajevi pod uvjetom da nije fake.
Ruskih snimaka ima toliko da je potrebna posebna tema za to.
![]()
A i denacifikacija Ukrajine u punom jekuDemilitarizacija Rusije se nastavlja, sve do raspada ruskog sveta.

Nikom više od tebe ne treba opuštanje, još od 2014 kad je Novorusija pala koliko najkasnije sutra.Fejk je, fejk. Opusti se

Vidim da su kolege već stavile, ali moram i ja...bum, bum komšije, medo je dobio po tintari