Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nastavlja se febovanje
IMG_20240603_122634_440.jpg

Пре тачно двесто десет година није постојала ниаква украјинса држава. Били су део царске Русије и са осталим Русима ушли у Париз, као победници.

1396206056_kampaniya_5_f.jpg
Slicno kao i Crnogorci, pre 200 godina svi (vecina) se izjasnjavali kao deo Srpskog naroda, posle komunizam i stvaranje nove crnogorske nacije i posle ********* koji ne prihvataju nista od svojih Srpskih korena, cak se i Njegosa odricu, ludilo mozga:tease: tako slicno i Ukrajinci osim tog nekog unijatskog zapadnog dela koji je na kraju izrodio i Banderu i eto na kraju krajeva zbog te ideologije su i usli u rat sa Rusijom.

Genetski inzenjering naroda, poznato je koliko je tokom istorije bilo verskih i nacionalnih konvertita u Hrvatskom i BiH narodu iz Srpskog naroda, mnogi pricaju da su takvi konvertiti i njihovi naslednici cinili najvece zlocine i genocid prema Srpskom narodu, kad sam sluzio vojsku u Splitu u luka Lora, dolazio Tudjman na miting na Rivu i ja bas izaso u grad i to sa najboljim drugom i to purger iz Zagreba :mrgreen:, i prolazio autom kuci kroz neko selo u Dalmaciji gore zaledje Splita koje je bilo poznato ustasko selo iz koga su dosli mnogi monstrumi koljaci Srba po NDH, nije mi bilo svejedno SD registracija prolazili nocu nagazio do daske reko ne daj boze da mi se ovde pokvari auto. :brus::hahaha:

Najprije si tvrdio da lažem i neka postavim jedan snimak. Ja postavim, a ti "ma samo jedan snimak, znači lažeš".
Tako možeš razgovarati sa svojim roditeljima, ne na forumu.
Ono tebi neki snimak ono bre neka ko stend ap parodija :hehe:, jedini snimak bio skoro nesto iz Moskve, Ukrajina nisam ni brojo koliko dosad samo na ovoj temi snimaka nekoliko desetina 30, 40, 50, ima nazalost i snimaka kada ljudi bacaju bombe na sebe i lesinare koji ih kupe ko kucice lutalice sa ulice.

U stvari ti i tvoji pravite sprdnju sa temom svojim glupostima i lazima.

RAT U UKRAJINI Ruski napad na Harkovsku oblast, poginula jedna osoba, dve povređene

Rat u Ukrajini traje 830 dana. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je Rusiju i Kinu da pokušavaju da naruše predstojeći globalni samit o miru u Švajcarskoj. On je rekao da Rusija pokušava da odvrati druge države da prisustvuju događaju i da Kina takođe radi na tome.

Govoreći na jednom azijskom bezbednosnom forumu, on je takođe rekao da postoje "elementi ruskog naoružanja" koji dolaze iz Kine. U međuvremenu, rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je protivvazduhoplovna odbrana oborila dva ukrajinska aviona "mig 29", kao i da je pod kontrolom vojske Umansko u DNR.

Ključni događaji

-Nemačka dozvolila Ukrajini da koristi nemački PVO za napade na ruskoj teritoriji
- Rusija oborila dva ukrajinska aviona "mig 29", zauzela Umansko
-Holandija poklanja 24 aviona F-16 Ukrajini
-Saudijska Arabija saopštila da neće učestvovati na konferenciji o Ukrajini u Švajcarskoj
-Prvi instruktor na avionima F-16 stigao u Ukrajinu iz Grčke
- Šolc: Branićemo svaki pedalj teritorije NATO od Rusije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back