Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusko napredovanje kod sela Starica (to je skroz gore, gde Ukropi serendaju kako su u nekoj kontraofanzivi)
U toku je pokušaj opkoljavanja Ukropa u onim šumarku.
Da ne bude zabune, AMP Mapping je ukrajinski izvor

GPIrW0jaUAAPZjy

Ne zabelezeno do sada u istoriji ratovanja, jedna Ruska tenkovska posada kamikaze sami unistili desetak Ukrajinskih tenkova to izvestavaju zapadni novinari.

Vidite koliko su sile dobra jace od sile zla . Odnos je 1 : 10. Sad znate da je istina Biblijska kazivanja istorijskih cinjenica kada su Jevrejski narodi jurisali na neznabosce i iako jako malobrojni odnosili su pobedu sa malo gubitaka

Sad znate sta znaci obucen vojnik protiv onih koji su skupljeni sa ulice od strane NATO zla i poslati u rat kao glineni golubovi

Још увек се рачуна као један!

the lord of the rings rebecca GIF

Poslednja izmena od moderatora:
I zakljucak je, tenk, 2 drona i dva dobra igraca i psihologa igraca na dronovima vise vrede od 2 tenka i 8 oklopnjaka..

A opet niko ne trazi po oglasima dobre igrace ili psiholoski jake osobe za vojne pozicije...ali kad nalete, nije da ne zele da ih zloupotrebe i upotrebe...

1- kamikaze koriste svoje vozilo da bi unistilo tudje, ovo nije to
2- Cim se primete protivnicka vozila odmah na njih treba da deluje artiljerija i dronovi
Ne treba gledati ovakvu borbu,gde je lako mogao ovaj 1 biti samleven
Ово је понижавање. Још да су вадили посаду и тукли их палицама било би као на филму.

Rusko napredovanje kod sela Starica (to je skroz gore, gde Ukropi serendaju kako su u nekoj kontraofanzivi)
U toku je pokušaj opkoljavanja Ukropa u onim šumarku.
Da ne bude zabune, AMP Mapping je ukrajinski izvor

GPIrW0jaUAAPZjy
Meni je Joža s podzide priopćio da je stvarno bila kontra ofanziva ***********a, ali da je zaustavljena i slomljena nekakvim jajastim objektima sa krilcima koji padaju s neba.

:think:

Tačno, i zato nećeš biti motivisan za borbu, nećeš čuvati leđa onome od koga očekuješ metak u potiljak, jedini cilj ti je da preživiš a ne da ratuješ. Opet dolazim do istog zaključka, prvom prilikom ćeš se predati. Dal je lako to uraditi? Nije, niti sam to rekao. Dal ćeš dobiti tu priliku ili će te poklopiti TOS? Bog jedini zna. Ali takav vojnik nema šta da traži na ratištu.
svašta...da rođeni otac puca u tebe ti češ uzvratiti...kako češ preživjeti ako ne pucaš u onoga tko ne puca u tebe...a opet ne znaš tko je na drugoj starni i ako se predaš...možda taj uživa u ubijanju....i da takav vojnik nema šta tražiti na frontu...ali on mora potruditi da ne dođe na front.

svašta...da rođeni otac puca u tebe ti češ uzvratiti...kako češ preživjeti ako ne pucaš u onoga tko ne puca u tebe...a opet ne znaš tko je na drugoj starni i ako se predaš...možda taj uživa u ubijanju....i da takav vojnik nema šta tražiti na frontu...ali on mora potruditi da ne dođe na front.
Šta te briga, to je ruski grad. Mogu da rade od njega šta 'oće.

Ne zabelezeno do sada u istoriji ratovanja, jedna Ruska tenkovska posada kamikaze sami unistili desetak Ukrajinskih tenkova to izvestavaju zapadni novinari.

Vidite koliko su sile dobra jace od sile zla . Odnos je 1 : 10. Sad znate da je istina Biblijska kazivanja istorijskih cinjenica kada su Jevrejski narodi jurisali na neznabosce i iako jako malobrojni odnosili su pobedu sa malo gubitaka

Sad znate sta znaci obucen vojnik protiv onih koji su skupljeni sa ulice od strane NATO zla i poslati u rat kao glineni golubovi

licno sam!!!?
a cekaj jelide on sade ka neki super ti junak?
popia neki napitak sigurno!
pa posta hulk?

jedared sam gleda to na televiziju, mislim, covek sunce ti jeben popia neku hemiju i pretvoria se u toga hulka
a toj se mislim na o tome cuti
to ti je bre najveca teorija zavere!
a prikazuju to na filmovima!
hulk i onaj covjek sto ti baca mreze ka da ga je ujea pauk bre!

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back