Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.631
Ima sa Rusijom. Obruč se steže...3D šahist će umjesto demilitariziranog kontinenta dobiti, do zuba naoružane susjede, koje te ne podnose.Sta to ima sa ukrajinom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima sa Rusijom. Obruč se steže...3D šahist će umjesto demilitariziranog kontinenta dobiti, do zuba naoružane susjede, koje te ne podnose.Sta to ima sa ukrajinom?
Kakav obruc?Ima sa Rusijom. Obruč se steže...3D šahist će umjesto demilitariziranog kontinenta dobiti, do zuba naoružane susjede, koje te ne podnose.
ima veze s rusijom, jednom od starna u ovom sukobu ili si zaboravan? BRTeSta to ima sa ukrajinom?
Ne vidim kako je to Rumunija npr strana u sukobu?ima veze s rusijom, jednom od starna u ovom sukobu ili si zaboravan? BRTe
Taj snimak sa jutuba nebih nikad vidio da ga na ovoj temi nije postavio jedan vaš istomišljenig...Da histerija. Ti si okačio taj snimak sa strelicama, ti s eprimaš na to i hsiterišeš. Ali razumljivo, NATO ozbiljno dobija batine na tom delu fronta. Da, NATO zato što je tamo sve NATO osim većine vojnika, Ne čak ni svi, jer ima puno NATO vojnika koji tamo ratuju kao dobrovoljci. Oprema je NATO, municija je NATO, pare koje im se šalju su NATO, informacije sa radara, avioan i satelita su NATO. Obuka je nato, plan kontraofanzive je NATO. Nasilno pruzimanje vlasti (okupacija) u Ukrajini je NATO.
Lakse malo, za pocetak bih svima preporucio knjigu "Kijevska Rusija" izvinjavam se ako sam pogresio naslov oksvordsko izdanje, prevedena je i na srpski jezik u izdanju izdavacke kuce CLIO.Ali jesi neko ko dodje ovde da podjebava.Danima postavljas isto pitanje i podjebavas nas koji smo za Rusiju.To vezano za Kijevsku Rusiju uopste nije bajka nego deo istorije Rusije.Kijev i dooobar deo Ukrajine kakvu je ti znas(ili ne znas,cim ovako pises) i jeste Ruska zemlja,davana u razlicitim vremenima Ukrajinskom narodu da na njoj zivi.
Za Lisabon nisam citao ovde.Sto se Berlina tice,receno je u jednom intervjuu da postoji mogucnost da ruska cizma ponovo udje u Nemacku.Greska je bila sto su ih pustili da se ujedine,osnaze i osamostale,pa cak i da pocnu ponovo da zveckaju oruzjem.Kojeg sada i nemaju,imas u jednoj mojoj poruci,okacio sam link danas.Inace,za sve one grozote koje su pocinili tokom drugog svetskog rata,svabe nisu zasluzile ni noz da imaju za stolom za vreme rucka.Dalje,nije bitno koliko ce Rusi osvojiti prostora,nego da ostane sto manje onih voljnih da prave probleme.U tome je poenta.E sad,ti nastavi i sutra i u narednom periodu da postavljas ono cuveno pitanje.
BRTe ti izgleda ne vidiš ništa što ti ne odgovara.. razumjem ja ... nije ti lako...Ne vidim kako je to Rumunija npr strana u sukobu?
.Koji to mi Botorusu???
Koji to mi, ako se ti identifikujes sa russcicima slobodno i dabogda ti u kuci bili pa uzivaj u Russkom miru![]()
Ne nego razumem sta pokusavas da mi kazes sto se zemlje oko ukrajine naoruzavaju nekim sranjima koje prvo nemaju veze s temom,a drugo rusiju zabole nesto za te banana pribaltik zemljeBRTe ti izgleda ne vidiš ništa što ti ne odgovara.. razumjem ja ... nije ti lako...
wagner te otpillio, deki ne plaća, rublja sve slabija...
muka je to
U WWI je tri puta menjala stranu kako bi dobila teritorijalne ustupke, ni u WWII nisu bili bolji. Ako ne ratuju ne mora znaciti da ne poseduju teritorijalne pretenzije sto su vec i nagovestili.Ne vidim kako je to Rumunija npr strana u sukobu?
Ma znam to,nego rumuni izgleda imaju neko opasno oruzje kojim stezu obruc oko rusije,idi begajU WWI je tri puta menjala stranu kako bi dobila teritorijalne ustupke, ni u WWII nisu bili bolji. Ako ne ratuju ne mora znaciti da ne poseduju teritorijalne pretenzije sto su vec i nagovestili.
BRTe nemoj da mrdaš sad... znaš ti dobro, nisi od jučer, pa i sam si spominjao ovdje rusko priednoslavlje... ili kako se vec zove ona dio rumunije gdje su rusi napravili svoju SAONe nego razumem sta pokusavas da mi kazes sto se zemlje oko ukrajine naoruzavaju nekim sranjima koje prvo nemaju veze s temom,a drugo rusiju zabole nesto za te banana pribaltik zemlje
Citirao bih jednog stranog analiticara: "Ruski medved nije brzi voz" bolje da ga ne cackaju.Ma znam to,nego rumuni izgleda imaju neko opasno oruzje kojim stezu obruc oko rusije,idi begaj
Pridnjestrovlje nije nato,niti Rumunija,kakve oni imaju veze sa tim?BRTe nemoj da mrdaš sad... znaš ti dobro, nisi od jučer, pa i sam si spominjao ovdje rusko priednoslavlje... ili kako se vec zove ona dio rumunije gdje su rusi napravili svoju SAO
ne moj se praviš glup.. nema potrebe![]()
ajmo malo o BRIKSuАјмо мало о бамкроту Русије
Ruske mirovnjake ce oterati Rumuni? Ne bih da prejudiciram, ali Moldavci su uglavnom ako ne racunamo "elitu" rusofili.BRTe nemoj da mrdaš sad... znaš ti dobro, nisi od jučer, pa i sam si spominjao ovdje rusko priednoslavlje... ili kako se vec zove ona dio rumunije gdje su rusi napravili svoju SAO
ne moj se praviš glup.. nema potrebe![]()
opet kao i prosle godine trafo stanice su vrh ruske SVO...Британска обавештајна служба: Русија је прешла на усаглашенију кампању за уништавање енергетске инфраструктуре Украјине.
Ово се наводи у извештају Министарства одбране Велике Британије.
Британски обавештајци подсећају да су руске Ваздушно-космичке снаге у ноћи 7. децембра 2023. године први пут после дуго времена покренуле снажан талас напада на Кијев и централни део Украјине користећи тешке бомбардере.
„Ове летелице, највероватније Ту-95, лансирале су најмање 16 крстарећих ракета из ваздуха.
Британски обавештајци верују да је вероватно да је Руска Федерација складиштила крстареће ракете за употребу током зиме.
„Ово је вероватно био почетак усаглашеније руске кампање за уништавање енергетске инфраструктуре“, саопштила је обавештајна агенција.
Pogledajte prilog 1461900
Ali botorussi od toga dobiju neku toplinu u donjem predjelu trbuha pa ih moras razumjetopet kao i prosle godine trafo stanice su vrh ruske SVO...
druga vojna sila svijeta...
vrhunac im je ugasiti struju civilima...
bruka
eo aj malo ukljuci mozak...Ne nego razumem sta pokusavas da mi kazes sto se zemlje oko ukrajine naoruzavaju nekim sranjima koje prvo nemaju veze s temom,a drugo rusiju zabole nesto za te banana pribaltik zemlje
.koja je to NATO divizija, satnija, bitnica, vod u bitci .. molim te navedi
eo ja sam bio npr 16 TRBR Bjelovar...topničko Raketna Brigada , 1 Bojna 1 Bitnica 1. vod
eto sad ti meni reci koja je to NATO jedinica u bitci trenutno...
baš me zanima a i gledalište.