Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolji ste vi nepismeni koji se hvatate tumačenja povijesti, Kijevska Rus sa današnjom Rusijom ima veze kao Bela Srbija sa današnjom Srbijom, još i manje, Kijevska Rus i Rusija su različiti politički entiteti, oduvijek su bili, čak su ratovali među sobom, niđe veze do trenutka kad je Rusija osvojila teritorije današnje Ukrajine, e onda je odjednom postala "vekovno rusko tle" 🙄🙄🙄
Neka si ti nama pismen.To je bitno.

histerija? pa ne crtam ja 30 strelica na 20 km2 i onda ih brišem nakon 8 9 sekundi videa..
malo si ti decko polupao loncice.

nato gubi? pa nato nije ni u ratu.
kad bude (ne daj boze) znat ces
Koga nato drzave pomazu na sve nacine?Ko salje placenike?Ko daje novac za sve sto je potrebno Ukrajini da se bori protiv Rusije?Ko je uveo sankcije toj istoj Rusiji?

Koga nato drzave pomazu na sve nacine?Ko salje placenike?Ko daje novac za sve sto je potrebno Ukrajini da se bori protiv Rusije?Ko je uveo sankcije toj istoj Rusiji?
Gotovo je i to,ostace sankcije koje ne deluju.Video amerikanac da zeleni marise i sutira oruzje na crna trzista a od rezultata ni metar,.Ko je lud da mu jos daje.
A na netu arogantni ukrajincu naredjuju da se da oruzje i pare

histerija? pa ne crtam ja 30 strelica na 20 km2 i onda ih brišem nakon 8 9 sekundi videa..
malo si ti decko polupao loncice.

nato gubi? pa nato nije ni u ratu.
kad bude (ne daj boze) znat ces
Da histerija. Ti si okačio taj snimak sa strelicama, ti s eprimaš na to i hsiterišeš. Ali razumljivo, NATO ozbiljno dobija batine na tom delu fronta. Da, NATO zato što je tamo sve NATO osim većine vojnika, Ne čak ni svi, jer ima puno NATO vojnika koji tamo ratuju kao dobrovoljci. Oprema je NATO, municija je NATO, pare koje im se šalju su NATO, informacije sa radara, avioan i satelita su NATO. Obuka je nato, plan kontraofanzive je NATO. Nasilno pruzimanje vlasti (okupacija) u Ukrajini je NATO.

Prije mjesec dana i dokle se stiglo a bilo arlaukanje kotlic se zatvara paaaa kako kotlic :kafa::rtfm:

Uzitfnbenannt.jpg

Kmeeeeeeeeeeeek daju oruzje kmeeeeeeeee daju novac kmeeeeeee Druga " armija " sveta zapela medju tri njive kmeeeeee samo cekajte kad prestane pomoc zapada pa ces vidis smrc :rtfm::hahaha:
Ja ne znam zasto vi forsirate to osvajanje teritorije kada to nije cilj ovog sukoba. Sve je manje vojno sposobnog stanovništva u Ukrajini i to je ono sto ce je dovesti do kapitulacije.A onda ce biti kako Rus bude rekao. Crno na belo, kao sa Svabama '45-te.

Ja ne znam zasto vi forsirate to osvajanje teritorije kada to nije cilj ovog sukoba. Sve je manje vojno sposobnog stanovništva u Ukrajini i to je ono sto ce je dovesti do kapitulacije.A onda ce biti kako Rus bude rekao. Crno na belo, kao sa Svabama '45-te.
Pa oni konstantno pobedjuju,idi na tviter ukucaj ukraine da vidis koliko idiota ima iscudjenih kako to da ukrajina gubi,a do sad su pobedjivali

Нема :lol:, :(.
А зар лицемјерје не важи за Путина, који продаје гас непријатељима?
Е мој Ефендија увек пола приче продајеш.
Их шта ти је мехки левантски карактер.
Али бре зар није било нећемо да купујемо од Путина јер тиме финансирамо руску војску и рат против Украјине, па наравно да ће Путин да продаје свима који траже и то сада скупље него раније, шта га брига који су, то нека расправе тамо ти лицемери којима сад треба гас и онда дај морамо од Путина, сад што тиме финансирају Путина то нека они сами са собом расправе ако могу. z:plez:
Najbolji ste vi nepismeni koji se hvatate tumačenja povijesti, Kijevska Rus sa današnjom Rusijom ima veze kao Bela Srbija sa današnjom Srbijom, još i manje, Kijevska Rus i Rusija su različiti politički entiteti, oduvijek su bili, čak su ratovali među sobom, niđe veze do trenutka kad je Rusija osvojila teritorije današnje Ukrajine, e onda je odjednom postala "vekovno rusko tle" 🙄🙄🙄
По тој твојој уврнутој логици и историји :ne:, колико онда тек данашња Украјина и украјинци имају везе са Кијевском кнежевином, који је онда тамо словенски народ онда основао ту кнежевину и чији су кнезови управљали ако се зове Кијевска Русија, или ако оћеш другачије где се у то време помиње Украјински народ као неко ко је пресудно утицао на оснивање и управљање Кијевском кнежевином, нигде везе, минимално може да се тврди да нико од Словенских народа није пресудно утицао на оснивање Кијевске кнежевине него сви скупа по мало, али је опет минимално касније Кијевска кнежевина подпала под Руске кнезове, јел ти то можеш да разумеш или ће да пишеш напамет.

Ne znam,ali su totalni idioti,od pretnji tuzbama kanalima koji su ih sve vreme lagali,do dajte ukrajini svo moguce oruzje da pobedimo,histerija,slava ukrajini itd.
Ilona Maska su danas osakatili kletvama
To je vec dijagnoza.Kolektivna histerija. Pazi ,ja ni jednog momenta nisam mislio da ce Rusija izgubiti jer je receno da ako izgubi Rusija, izgubice svet, sto znaci da su spremni na sve.

Da histerija. Ti si okačio taj snimak sa strelicama, ti s eprimaš na to i hsiterišeš. Ali razumljivo, NATO ozbiljno dobija batine na tom delu fronta. Da, NATO zato što je tamo sve NATO osim većine vojnika, Ne čak ni svi, jer ima puno NATO vojnika koji tamo ratuju kao dobrovoljci. Oprema je NATO, municija je NATO, pare koje im se šalju su NATO, informacije sa radara, avioan i satelita su NATO. Obuka je nato, plan kontraofanzive je NATO. Nasilno pruzimanje vlasti (okupacija) u Ukrajini je NATO.

Onda je NATO porazio Hitlera na istočnoj fronti, a ne crvena armija, jer je zapad slao oružje Rusiji i opremu i hranu u WW2.

.

Ukropi će po svaku cenu da brane Avdijevku. Cilj je da je zadrže do izbora u Rusiji u martu. Navodno, da uskrate Putinu predizborni propagandni rezultat.
Zato će da se urušavaju linije obrane na ostalim frontovima, jer se sve rezerve bacaju na pokušaj sprečavanja okruženja Avdijevke.
Teško da će uspeti bilo šta, osim da od Avdijevke naprave mašinu za mlevenje ukrajinskog mesa, slično kao Artjomovsk.

GA-AyEbWAAAD9BU
Teško da ovo mogu da zadrže do Marta. Ovde je već došlo do ulaska u sam grad iz 2 različita pravca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back