Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.851
Dusevna bolest, Nadam se da Tebe nije jos pogodila..
Како би дефинисао "путинизам"?
Шта је то у ствари???
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dusevna bolest, Nadam se da Tebe nije jos pogodila..
Како би дефинисао "путинизам"?
Шта је то у ствари???
.
Pod tudji predsednici broj 1 je Putin, nikad ne ismevam bolesne pogotovo one koji su podlozni navodjenju i vodjama nisu oni krivi sto ih je priroda unakazila, zalim ih."asad [putin] mora da ode" -
jel tu terapiju primas?
promeni doktora, nije ti bolje
stvarno nije u redu da ljude koji su na terapiji ismevamo
umesto sto su opsednuti sa tudjim predsednicima, treba im reci da pogledaju svoje, koje su njihove vodje, politicke elite itd, a koje ih vode u vrli novi svet, ekonomski prosperitet kao npr. sto mi ameri imamo slozenicu: bajdenomiks
.Dusevna bolest, Nadam se da Tebe nije jos pogodila.
само што зеленског и сороша боли к. за укарским цивилимаNe znam kako da ti kažem, ali prva sila sveta je Srbiji raketirala električnu mrežu već prve nedelje bombardovanja. Pokazalo se da grafitne bombe koje izazivaju kratke spojeve na dalekovodima nisu baš efikasne. Majstorima eps-a je trebalo 15 minuta da reše problem. Posle toga su gađali trafo stanice u distributivnoj mreži i to je bio trenutak kad je Milošević potpisao Kumanovski sporazum. Srbija nije imala nijednog saveznika koji bi isporučio opremu za uništen trafo, a ceo grad bez struje može da bude veliki problem za svaku vlast.
Dakle, SAD je prisilila Srbiju na kapitulaciju gaseći struju civilima.
пут лер је реликт прошлости, патрљак Советије.
Потражио сам у речнику и таква реч у српском језику не постоји, па сам тражио објашњење да бих знао тачно о чему причамо.
Сада кажеш за твоју измишљотину да значи душевна болест.
Мсм, јел ти добро?
.
ali ako bi makar pokusao da budes realan i sagledas da je rusija od zemlje na kolenima, porazene u hladnom ratu, regionalne tek sile, benzinske pumpe za koju su rekli da nije u redu da sama raspolaze sa tolikim resursima ...Pod tudji predsednici broj 1 je Putin, nikad ne ismevam bolesne pogotovo one koji su podlozni navodjenju i vodjama nisu oni krivi sto ih je priroda unakazila, zalim ih.
.пут лер је реликт прошлости, патрљак Советије
по свему судећи
ако и он не игра главну улогу у сорошевом рату![]()
да ли су Кину водилили Кинези или Арапи рецимо (ко Советију неруси и русомрзци)??.
А да ли мислиш и да је комунистичка Кина реликт прошлости?
.
нијесмо исти народ, не с.рите...
.да ли су Кину водилили Кинези или Арапи рецимо (ко Советију неруси и русомрзци)??
побили су најбоље Словене затечене у Советији... десетине милиона са невиђеном мржњом од постанка људског рода.
Небитно је ко води земљу ако ју је довео до нивоа који је изнад нивоа кда ју је преузео.
.
Ускоро је готово: Британија дала страшно предвиђање за Украјину
ja ovo ne smem ni da citam, ako bi neko hteo da mi preprica, mnogo se bojim:
пише The Telegraph.
daSve su Rusi od medija na zapadu kupili i sire svoju propagandu.
ja mislim da se zalivske monarhije ubrzano resavaju dolara, jer nafta vec ide za juane, pa daj sta god ima na lageru da se dolari ne baceUS OKs $582M Spy Plane Upgrade for Saudi, $85M Radar for UAE
https://www.thedefensepost.com/2023/12/07/us-spy-plane-saudi/
Ovo su one dvi zemlje di je Putin paradira i gdje ste maštali o pobjedi![]()
БРИКС чине Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужноафричка Република. На самиту у Јоханесбургу у августу ове године објављена је одлука да се Аргентина, Египат, Иран, Етиопија, Уједињени Арапски Емирати и Саудијска Арабија позову да постану пуноправне чланице организације од 1. јануара следеће године.Путин и принц Саудијске Арабије жестоко понизили Запад
.побили су најбоље Словене затечене у Советији... десетине милиона са невиђеном мржњом од постанка људског рода
ko ce da kupi te haubice i za koji rat, i kada uopste prva serija izlazi sa proizvodne trake?Rumunjska u suradnji sa Izraelom počinje proizvodnju samohodnih haubica na svom teritoriju.
и све то је могло и више, без огромног убиства и уништења свега рускога.
После тога савладали су нацисте, а касније изградили космичку станицу.
.
.и све то је могло и више, без огромног убиства и уништења свега рускога
е најприје су ебени људи.
После битке, сви су генерали...
.
Vraca se vreme stare dobre sovjetije, Putko sve blizi ostvarenju svog zivotnog cilja.Kazu u rassiji fali jajca
Pa kako bi bilo da botorusi organiziraju barem dva tri slepera
45. nije bilo kako Rus kaze, obavesti se malo bolje.Ja ne znam zasto vi forsirate to osvajanje teritorije kada to nije cilj ovog sukoba. Sve je manje vojno sposobnog stanovništva u Ukrajini i to je ono sto ce je dovesti do kapitulacije.A onda ce biti kako Rus bude rekao. Crno na belo, kao sa Svabama '45-te.
coce zalivske monarhije ispljuvase zapad, odose u briks, a ti zivis jos u hladnom ratu?Vraca se vreme stare dobre sovjetije, Putko sve blizi ostvarenju svog zivotnog cilja.
Da li je moguce da ne znas da je jos 2000-ite odluceno da ce Putin ucestvo vati i pobedjivati na izborima dokle god zivi, bez obzira na rezultate i i ustav?Ukropi će po svaku cenu da brane Avdijevku. Cilj je da je zadrže do izbora u Rusiji u martu. Navodno, da uskrate Putinu predizborni propagandni rezultat.
Zato će da se urušavaju linije obrane na ostalim frontovima, jer se sve rezerve bacaju na pokušaj sprečavanja okruženja Avdijevke.
Teško da će uspeti bilo šta, osim da od Avdijevke naprave mašinu za mlevenje ukrajinskog mesa, slično kao Artjomovsk.
![]()