- Poruka
- 65.894
Шта смо ми чинили Богумилима за време Светог Саве, о томе не причаш...a sta su sve cinili meksiku prije bombi?
Мислим реално, тако уназад можеш ићи 2000 година и налазити којешта.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта смо ми чинили Богумилима за време Светог Саве, о томе не причаш...a sta su sve cinili meksiku prije bombi?
nazzi ukropi nijesu neduzni ljudi...Заборавио си да је Путин убио 300 хиљада недужних људи до сада, то не може ни да стане на једну мермерну плочу.
То је тачно, али то није оправдање за Путинове злочине који се управо сада дешавају.Ali jesu više od 20 zemalja širom sveta jbg..![]()
kojih 2000 godinaШта смо ми чинили Богумилима за време Светог Саве, о томе не причаш...
Мислим реално, тако уназад можеш ићи 2000 година и налазити којешта.
pa sto nijesi prije kmecao?То је тачно, али то није оправдање за Путинове злочине који се управо сада дешавају.
DobroSve potpisane sporazume sa indijancima su prekršili, pobili ih i zatvorili u rezervate ?
Pametnom dovoljno.
Bolje Ti proveri koliko je Gruzijaca proterano iz Abhazije i Osetije nakon sto je Gruzija pokusala da se vrati na svoje suverene teritorije, ista prica kao sada u Ukrajini, mozda mislis da su Abkhazi proterali vecinsko gruzujsko stanovnistvo ili se foliras.Toliko glup nisi, zato nemoj da se foliraš.
P.S. Gruzija jeste napala Ruske mirovne trupe u leto 2008, proveri.
Denacifikaciju Ukrajine ne možemo zvati zločinomТо је тачно, али то није оправдање за Путинове злочине који се управо сада дешавају.
Ni ti nisi učio istoriju kao ni @Casual Observer?
Proveri malo kako su Rusi ginuli 1979-te u Avganistanu. Proveri i šta su tražili tamo, imaš sve na ruskoj Wikipediji.
turska jermenija?Dobro
Bolje Ti proveri koliko je Gruzijaca proterano iz Abhazije i Osetije nakon sto je Gruzija pokusala da se vrati na svoje suverene teritorije, ista prica kao sada u Ukrajini, mozda mislis da su Abkhazi proterali vecinsko gruzujsko stanovnistvo ili se foliras.
Страдало је преко 300 хиљада људи на обе стране, и руској и украјинској, и за све те смрти је крив Путин.nazzi ukropi nijesu neduzni ljudi...
a jesu iz ugla nato bolumente.
Rusi ne, Ukrajinci da pošto se bore za interese nacistaСтрадало је преко 300 хиљада људи на обе стране, и руској и украјинској, и за све те смрти је крив Путин.
А то да су свих 300 хиљада Руса и Украјинаца нацисти је твоја тупава теорија која је истина колико и да је Земља равна плоча. Десничари у Украјини се могу набројати на прсте једне руке, толико су малобројни да нису могли да освоје једно место од 450 места у украјинском Парламенту. То су сурове чињенице, иебига...
А шта си ти очекивао, да ће Картер да подржи комуњаре... па ваљда знаш да се Америка плаши комунизма више него куге."Бивши директор ЦИА, Роберт Гејтс, је написао у својим мемоарима да је америчка обавештајна служба почела да пружа помоћ противничким фракцијама у Авганистану 6 месеци пре совјетског размештања. 3. јула 1979, амерички председник Џими Картер је потписао директиву којом је ЦИА добила овлашћење да врши прикривене пропагандне операције против револуционарног режима.
Koliko znamo, puške u ruke im je tutnuo Kokainski , napunjene puške, puške koje ubijaju ?Заборавио си да је Путин убио 300 хиљада недужних људи до сада, то не може ни да стане на једну мермерну плочу.
Ма хајде... а кад Путин напада, онда је све то један народ. А кад се оправдавају злочини, онда су то два народа.Rusi ne, Ukrajinci da
kriva je recimo usa za sve zrtve u bejhaСтрадало је преко 300 хиљада људи на обе стране, и руској и украјинској, и за све те смрти је крив Путин.
А то да су свих 300 хиљада Руса и Украјинаца нацисти је твоја тупава теорија која је истина колико и да је Земља равна плоча. Десничари у Украјини се могу набројати на прсте једне руке, толико су малобројни да нису могли да освоје једно место од 450 места у украјинском Парламенту. То су сурове чињенице, иебига...

Bila nekad i nikad vise, tamo i Rusija ima svoje interese.turska jermenija?
Iz Ugla NATO bulumente,nazzi ukropi nijesu neduzni ljudi...
a jesu iz ugla nato bolumente.
ti pricas sada o zlocinima. do juce se nijesi cuo za usa zlocine.Ма хајде... а кад Путин напада, онда је све то један народ. А кад се оправдавају злочини, онда су то два народа.
Па договори се сам са собом.
Хахахаха.
Jedan narod čiji se jedan deo prodao nacistima i đavolu.. . šta nije jasno?Ма хајде... а кад Путин напада, онда је све то један народ. А кад се оправдавају злочини, онда су то два народа.
Па договори се сам са собом.
Хахахаха.
to su izdajnici, ceda titoisticke udbeIz Ugla NATO bulumente,
sa kojom je Srbija debelo u dilovima, i vojno tehnicki interoperabilna,
tvoje komunikacije i internet pojavu preko servera ovog foruma u Nemackoj, nadziru i uredno beleze Sluzbe, svako tvoje slovo
sluzbama ce uskoro komandovati onaj ko zameni Bajdena, a Hilari Klinton trenutno drzi samo mali zaostatak iza Vlade Putina koji je u relativno sigurnom vodjstvu, jer je do sada ukupno 56 osoba u USA a koje se smatraju "prijateljima" napred navedene,
izvrsilo samoubistvo.
ili kako to rade u Rusiji, klizaju se pored otvorenih prozora negde izmedju 8-13 sprata
tako da ne seri previse.
Kad trolovanje pređe u laprdanje. Nemačka nije nikog bombardovala, a posebno ne susede. Dabome reče mrmot, i nastavi da zavija čokolade.САД никада нису бомбардовале ни Канаду ни Мексико, ако се не варам.
Једини злочинац који је бомбардовао комшије је... знаш ти и сам без да ти ја кажем.
Ја сам увек говорио да су Амери правили срања по свету, али да то није оправдање за Путина данас.ti pricas sada o zlocinima. do juce se nijesi cuo za usa zlocine.
bla blaЈа сам увек говорио да су Амери правили срања по свету, али да то није оправдање за Путина данас.
То што ти имаш праг памћења као акваријумска рибица, то је други проблем.

Oće to, oće, dešava se, al ređe ?Не верујем, пре мислим да су их сјебали неки Украјинци у знак одмазде за све жртве Путинове бесмислене агресије.