Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 54 55,7%
  • Još malo

glasova: 14 14,4%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,9%

• Ukupno glasova
    97
Путин:

Руска војска је спремна да дозволи медијима, укључујући украјинске и стране, улазак у зону окружења украјинских оружаних снага у Купјанску и Покровску.

Украјинско политичко руководство мора да одлучи о судбини својих грађана који су у окружењу.

Путин подстиче Покровску операцију медијском пажњом, очекујући брзу победу.

https://t.me/s/ZeRada1

Izmisljena.

Isto kao i za cipove iz ves masina.
Isto kao i za o "3 dana".
Isto kao i za lopate.
Isto kao i za ciljeve, rokove, gradove, uspesnost...
Isto kao i za rasklapanje termoelektrane u delove i prebacivanje delova u drugu zemlju gde ce se ponovo sklopiti.

Sve izmisljeno. Sve izmisljate.

A ono sto nije izmisljeno i sto se stvarno desilo:

...E, to je uklonjeno i nikada ponovljeno, jer bi pokazalo i videlo bi se ko je kakav.
Onda dobro, metak ruskom okupatoru ne može ništa.
Objasni to Ivanovoj ucviljenoj majci, sve je umislila.

Bilo bi da niste ovde zasticeni, a mozete da radite sve i pisete svasta, kontra pravila foruma.

ruskom okupatoru
To nepostoji ovde.

Objasni to Ivanovoj ucviljenoj majci, sve je umislila.
Dodjosmo od nekoliko stotina hiljada, do jedne jedine majke...

U ocajanju se svasta pise...
Ali nikako ponovo - "I ja bih bombardovao biblioteke i spaljivao knjige, kada bih mogao".
To ne ponoviti, ne reci, ne vratiti...da se ne vidi ko sam i kakav sam.

RAT U UKRAJINI Masovni napad dronovima: Rusija kaže da je oborila čak 100 ukrajinskih letelica

Rat u Ukrajini traje 1.344 dana. Mađarski premijer Viktor Orban tvrdi da će se samit u Budimpešti između predsednika SAD Donalda Trampa i lidera Kremlja Vladimira Putina ipak održati, ali da je njegov datum za sada odložen. Mirovni sporazum za rusko-ukrajinski rat biće potpisan u Budimpešti, rekao je Orban. On je dodao da je Tramp napravio grešku uvođenjem strogih sankcija usmerenih na dve najveće ruske naftne kompanije "Rosnjeft" i "Lukoil".

Ključni događaji:

UN: Ruski napadi dronovima na civile u Ukrajini predstavljaju ratne zločine
Šmihalj se sastao sa predstavnicima NATO, razgovarali su o inicijativi PURL
Sijarto u Minsku: Rusija je spremna za dijalog na visokom nivou sa SAD
Kroseto: Ukrajina nema nade da će povratiti teritorije koje je izgubila od Rusije

Bilo bi da niste ovde zasticeni, a mozete da radite sve i pisete svasta, kontra pravila foruma.

To nepostoji ovde.

Dodjosmo od nekoliko stotina hiljada, do jedne jedine majke...

U ocajanju se svasta pise...
Ali nikako ponovo - "I ja bih bombardovao biblioteke i spaljivao knjige, kada bih mogao".
To ne ponoviti, ne reci, ne vratiti...da se ne vidi ko sam i kakav sam.
Evo njega s formatiranjem teksta na Pentiumu 120

Snimci ruskih operatera dronova „Irci“ iz pravca Pokrovska uglavnom daju približnu sliku o tome koliko je čvrsto kontrolisana ukrajinska logistika. S obzirom na to da je ulazak u sam Pokrovsk sada moguć u najboljem slučaju samo noću i na kratko, Oružane snage Ukrajine traže alternativne rute za „logistiku komaraca“. Konkretno, ovaj slučaj prikazuje put Grišino-Novoaleksandrovka, 7 km severozapadno od Pokrovska. Jasno je vidljivo da su Oružane snage Ukrajine uglavnom prihvatile da je ulazak u Pokrovsk moguć samo uz gubitak nekog dela dostavljenog tereta. Međutim, ovoj ruti nema alternative, i uprkos desetinama vozila uništenih na ovom putu, Oružane snage Ukrajine pokušavaju da nastave snabdevanje.

Iako Rusi sa dronovima čekaju u zasedi gine ih mnogo više nego ukrowermahtt bojovnika :hahaha:

Prisilna mobilizacija se nastavlja

„Moramo povećati broj TCC-a“, kaže poslanik Ruslan Gorbenko „Sluga naroda“. U međuvremenu, u javnosti se pojavio video na kojem se vidi devet zaposlenih u TCC-u kako neceremonijalno guraju čoveka i njegovog psa u kombi. Danas ih je devet. Sutra će ih biti deset. A prekosutra? Možda bi bilo bolje poslati sve zaposlene u TCC u rat, a mirne građane ostaviti na miru?

Kako im dobro ide

• Podržavam
Reactions: MJK
Pokrovsk za ukrowermaht će posle Kurske ekskurzije postati druga najguplja operacija u istroriji ratovanja

Stvar nije samo u tome što su preostale trupe i oprema unutar džepa izgubljene, već što će Ukrajinci neizbežno povećati svoj uticaj kontranapadima pokušavajući da ponovo otvore put. Potpuna operativna katastrofa.

Back