Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dabome, nego nešto sam čitao da se podsetim nečega…
Pogledajte prilog 1401808Pogledajte prilog 1401810
Рекао сам ти пре неког времена да не читаш такве ствари – прво мораш да научиш три Њутнова закона и елементарне појмове у физици и њихову међузависност, као што су брзина, тежина, маса, отпор. Такође, требало би да умеш да решаваш једначине са две непознате, што је врло једноставна математика.

poljska se moze pobediti jedino nuklearnim naoruzanjem.
ako cemo iskreno, u evropi posle turske poljka je najjaca i najmotivisanija za krvoprolice.

ako bi se igrali igrice, nemacku bi poljaci pregazili za mesec dana
Mislim da bi takav scenario u stvari odgovarao Americi da
napravi od Poljske radioaktivnu tampon zonu izmedju Rusije i zapada.
Mislim ako bi Rusi poslali par taktickih nuklearki Ameri ne bi mrdnuli da zastite Poljsku.
Za njih su svi Slovenski narodi samo korisno o sredstvo koje se baca posle uptrebe.
Kao sto su spremni da se "bore" protiv Rusije do poslednje Ukrainca to bi isto ucinilo
do poslednjeg Poljaka sto je nedavno lepo objasnio Scott Ritter.

„Свет се потпуно ресетује. Послератни поредак се руши. НАТО иде у колапс. Не можете дозволити да покретач НАТО-а, а то су САД, саботира главни немачки извор јефтине енергије. Бајденова администрација дигла је у ваздух Северни ток. Био је то највећи акт индустријске саботаже у историји, највећа емисија ЦО2 коју је направио човек у историји и напад на Немачку. — Такер Карлсон

Razmere obe te vukojebine, isti zoom:
wO4D2Kz.jpeg
rj0GU84.jpeg

Bukvalno isto po NATO standardima :mrgreen:

Verujem da ti iz zavicajnog i zivotnog iskustva umes da razlikujes finese izmedju ovih metropola. Meni je tesko, oprostices mi, nisam nikad imao srecu kao ti da zivim na ovakvim strateskim pozicijama ljudske civilizacije

Brankec brankec opet fejnjuz širiš
5 milijardi Grivnji a ne dolara.. to je cca 125 mil dolara
kako se vi bavite trivijalnostima , dok vam promiču bitne stvari !
Tražiti pre da bi organiovao izbore ? da li je to normalno ?
Pošto je prvo zabranio ibore dok ukraina ne pobedi na i protera ruse :rotf:
Da li je on normalan i vi kojima je bitnije da li traži grivne ili dolare :fdlan:

Сјајан пример глобализације и немогућности одвајања од Кине: Два најпродаванија модела аутомобила у Европи су Пеугеот 208 и Ренаулт Дациа Сандеро Али праве се у Мароку са кинеским компонентамаБТВ, мали Мароко је производни гигант који производи 700.000 аутомобила годишње (и брзо расте).
F4p-owsWoAAxjeD

Какво бре троловање? Можеш заменити "3 дана" било којим бројем и то се ипак неће десити... Сама сврха овог рата је смешна и идиотска и ван контекста 21. века - денацификација и демилитаризација суверене државе,
Резултат специјалне операције за "спас" Донбаса (или оних 4% Украјинаца који желе да буду део ДНР и ЛНР): преко 6 милиона избеглица и преко 8 милиона расељених на територији Украјине - скоро 50% становништва Украјине је протерано из својих домова. Број убијених је већ преко сто хиљада. Источна Украјина је претворена у лунарни пејзаж.
Сада, ако погледаш ово изнад, постаје јасно да ово није рат за спас Донбаса – ово је рат за уништење Украјине и њеног народа.
Izbegli ce se vratiti ili snaci.Bitno je da nema onih sa dignutom rukom na pozdrav i naci zastavama.Protiv toga i takvih se rusi bore.Protiv povampirenja nacizma.Dalo se videti sta su nacisticke formacije radile po Ukrajini,palili ljude,lepili trakom i tukli na ulici...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back