комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet nelogicno trolovanje.Kad je Rusija agresor, onda Casual kaže "samo trolovanje".
Kad je njegova domovina Amerika agresor, onda kaže "this is some serious shit".
Ahahaha. Ko te ne zna....

Zašto bi napadali Poljsku?To skoro sigurno neće baš odmah, ali uopšte nije isključeno. Poljska žestoko radi na tome a istorija nije stala…
Pobedom u hladnom ratu SAD je postao hegemon i imao je priliku da uspostavi tzv "kraj istorije" i večni mir.Na svako ukazivanje na očiglednu agresiju, odgovor od vaše strane je isti: a pa i Ameri su to radili pre X godina pa se nisi bunio.
Kao da je to neki argument u korist agresora.
Onda ti ja ukažem na to, a i kukaš "trolovanjeeeee".
Šou.
Rusi su napali Avganistan da podrže njihovu novu prorusku komunističku vladu.
Ali to je bio zajeb, ispalili se kao Ameri u Vijetnamu.
Budalaštine. Priznanjem Kosova oni sebi pucaju u nogu, izbijaju si argumente o legalnosti iz ruku i završavaju priču oko Krima i Donbasa.https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=08&dd=07&nav_category=640&nav_id=2376683
https://www.kyivpost.com/post/20260
Opet napad Ukrajinaca na Srbiju.
Goncarenko i jos neka budala iz ukro parlamenta potpisali pismo Eskobaru i Lajcaku da se izvrsi pritisak na Srbiju, a za nezavisno Kosovo.
Ostali potpisnici iz Litvanije, Estonije, Letonije, UK i USA.
Treba i mi da priznamo Donbas. Zaporozje, Herson i Krim u sastavu Rusije.
Samo reciprocitet.
Ako se oni sastaju sa predstavnicima Kosova i putuju tamo, onda i Vucic da pozove nekog od guvernera ovih Ruskih oblasti.
Otvorimo konzulat u Sevastopolju na primer.
Koje zlo,..ko je kome doneo zlo na vrata..Mislim nije Rusija banana država koja neće braniti svoje interese , Nista se tu nije desilo sto nije trebalo da se desi , vrlo dobro se znalo da će biti reakcije i da Rusi neće ići punom snagom protiv Ukra koje izgleda jos uvek smatraju svojom amputiranom desnom nogom .. Ja sam jos uvek ubeden da je sekundarni cilj ako ne promarni odvajanje Rusije od EU koja bi uz jeftine ruske energenate mogla vrlo brzo da ugrozi danasnje vladare .. To im je uspelo ali su tu lopticu prebacili dalje u Kinu ..Rusi su bili jako oprezni sa Kinom pre svega ovoga , sad mislim da taj luxuz vise nemajuRealni geopolitički interesi su takvi da je Rusija danas najveći agresor.
Ameri jesu pravili sranja u istoriji, ali danas Putin donosi zlo, a ti to pravdaš rečima "pa šta, i Ronald Regan je to radio pre 50 godina".
Na svako ukazivanje na očiglednu agresiju, odgovor od vaše strane je isti: a pa i Ameri su to radili pre X godina pa se nisi bunio.
Kao da je to neki argument u korist agresora.
Onda ti ja ukažem na to, a i kukaš "trolovanjeeeee".
Šou.
Hoće da napadnu veliš ?Na forumu je vec stotinu puta hvaljen debeli Kim zato sto je napravio 5-6 atomskih i ne smeju Ameri da ga diraju ali zato Ameri hoce da napadnu Rusiju koja ima 5-6 hiljada mnogo jacih bombi, logika proruskih forumasa.![]()
Ali argument im je da je Kosovo demokratija, a mi nismo jer nismo uveli sankcije Rusiji.Budalaštine. Priznanjem Kosova oni sebi pucaju u nogu, izbijaju si argumente o legalnosti iz ruku i završavaju priču oko Krima i Donbasa.
Sa druge strane, svako dalje napredovanje u otimanju Kosova, recimo da ga ove preostale EU države priznaju, ne samo da neće smanjiti uticaj Rusije na Balkanu, nego će im širom otvoriti vrata za napredak, kroz Srbiju i Bosnu, a i iskomplikovati probleme sa separatizmom po Evropi.
Nadam se da nisu toliko glupi jer mi je Srbija najbitnija, želim da sačuvamo mir u narednim godinama.
Opet autogol
Ne velim to ja nego je to pravdanje proruskih forumasa za agresiju na Ukrajinu, ja pitam kako ne smeju na S Koreju sa 5-6 atomskih a hoce na Rusiju koja ih ima 5-6 hiljada.Hoće da napadnu veliš ?
Sve potpisane sporazume sa indijancima su prekršili, pobili ih i zatvorili u rezervate ?Ne velim to ja nego je to pravdanje proruskih forumasa za agresiju na Ukrajinu, ja pitam kako ne smeju na S Koreju sa 5-6 atomskih a hoce na Rusiju koja ih ima 5-6 hiljada.
Broj poginulih na teritoriji SUSEDNE države je dokaz da je Rusija agresor.Znači broj poginulih u ratu je tebi dokaz da je Rusija agresor?