- Poruka
- 139
Da, jer kult ličnosti koji ste brižljivo gradili 23 godine se raspada u blato i prdežA radujete se dolasku Prigizina i ostalih koji govore kako je Kremlj mekan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, jer kult ličnosti koji ste brižljivo gradili 23 godine se raspada u blato i prdežA radujete se dolasku Prigizina i ostalih koji govore kako je Kremlj mekan
Ja bih volio Prigozin da nagazi ove stare komunisticke pacovcine i onda da krene na Urkope koje bi pregazio brze nego putinova nesposobna administracijaA radujete se dolasku Prigizina i ostalih koji govore kako je Kremlj mekan
Što je letargičan narod, kod nas bi bilo krvi do koljena kad bi nekakave krkan došao u grad ovako s oružjem.Центар Ростова на Дону у овим минутима
„Скидају осигураче, припремају се за нешто“, каже се на снимку.
Ja bi jos dodao, da ce Rusija morati platiti reparacije, barem u visini onih ruskih zamrznutih deviznih rezervi od 350 milijardi $, plus dozvoliti da Ukrajina i Bjelorusjia udju u NATO, te isporuce pola Kremlja u Hag.Šta će da radi Prigožin ako preuzme vlast? Ući će u pregovore sa zapadom i postići dogovor. Zapad će garantovati teritorijalni integritet Rusije. Mozda ce Rusiji dozvoliti da zadrže Krim tako što će natjerati Ukrajinu da im ga iznajmi na 50 godina, ali će formalno ostati dio Ukrajine. Iz ostatka Ukrajine ruska vojska se povlači. U reon Luganska i Donjecka ulaze plavi šljemovi UN-a. U ostatak Ukrajine umarširaće pobjedonosna ukrajinska vojska. Ako ovako bude Rusi treba da slave.
Ja sam za Prigozina. Ja i Zarkovic, njega u komentarima na youtube a mene na krstarici optuzili da smo zapadni palcenici.Za koga su sad Tixi & Co ? Putina ili Prigozina?

Sta ti mislis?Nitko se nije upitao gdje je ruska avijacija i zašto Wagnerova kolona nije izrokana putem od Rostova do Moskve???
Nebi da vam je Gotovina krenuo na Zagreb niko mu nebi stao na put slicno je ovde ..Što je letargičan narod, kod nas bi bilo krvi do koljena kad bi nekakave krkan došao u grad ovako s oružjem.
Rusiju treba preodgojit i denacificirat.

A cemu se ti nadasOvo je pobuna vojne formacije koja je jedina ostala bez potpisa ugovora sa ruskom armijom.Nikako pobuna naroda kojoj se nadaš.

Ovako, samo puno jače plaču ukrajinska djeca već 9 godina, karma je *****.Reakcija Rusa na putinovo milosrđe prema vlastitom narodu.
J. Rakela Prigožin pred moskvom a ti pokušavaš raspravljat o drugom svj. Pa na čemu si ti?Pa nije nemoguće jer im je bilo jako važno spasiti taj narod u blokadi, ovisi gdje je pomoć upućena, na koje dijelove fronte, ali ne znam broj.
Humoristicki program. Prave maskote.
Meni Prigozin liči na Jeljcina....iz njega votka progovara ali malo koristi od toga za običan Ruski narod.Ja sam za Prigozina. Ja i Zarkovic, njega u komentarima na youtube a mene na krstarici optuzili da smo zapadni palcenici.![]()
Ne znam, zato i pitam, nema mi logike????Sta ti mislis?
Ti si lud, u ratu je bilo krkana koji su s kalašima i bombama pravili scene, redovito su odlazili krvavih gaća.Nebi da vam je Gotovina krenuo na Zagreb niko mu nebi stao na put slicno je ovde ..

Kad ovo vidi AGFJA pa tuzna SLAVENSKA ima da im budeMalo na prinudni odmor sa Sojguom.
![]()