Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
НОВОСТИ Русија ВладимирПутин је наредио употребу смртоносне силе против побуне неких Вагнеријанаца.
Извештава се да су трупе ВагнерПМЦ-а почеле да се повлаче и враћају у своје одаје по наређењу свог врховног команданта Путина.
Ово потврђује да су многи Вагнерови војници преварени у погледу правих намера Дирекције ВагнерПМЦ.
Други извори информација наводе да би Пригозхин изгубио контролу над побуњеницима.

НОВОСТИ Русија ВладимирПутин је наредио употребу смртоносне силе против побуне неких Вагнеријанаца.
Извештава се да су трупе ВагнерПМЦ-а почеле да се повлаче и враћају у своје одаје по наређењу свог врховног команданта Путина.
Ово потврђује да су многи Вагнерови војници преварени у погледу правих намера Дирекције ВагнерПМЦ.
Други извори информација наводе да би Пригозхин изгубио контролу над побуњеницима.
Dakle sve već riješeno....onda nazad na front u Ukrajinu.

Raspad kod Rusa, Ukrajinci ulaze u grad Donjeck.
Fantomskom vozom bez voznog reda? Onim što pokupi pa posle putniku izraste spomenik, sam od sebe?
4F260332-7C6E-4B73-B0A8-5251A9D5618B.jpeg

Sta god bude na kraju, ostace skolski primer zasto je robijasima mesto u zatvoru sa razlogom.
To je kao kada bi se Amerika zaglibila u ratu sa Meksikom, dozolila formiranje paravojske od 150.000 okorelih robjasa, dala im oklope i hilihoptere i radila o glavi njihovom neposlusnom vodji.. recept za katastrofu.
Nije to uopšte, nego zašto je histeričnim kuvarima mesto na čvršćoj grani opremljenoj debljim užetom.

Prosao cirkus...:strika:

Vratimo se na temu = Unistavanje NATOcizma u Ukrajini :kafa:

Prigozina za neposlusnost i kaznu poslati na oslobadjanje Harkova.

...

Ne mislim ja da ce se sutra promeniti vlast i prekinuti rat....Ja sam za to da vecinskom delu ruskog naroda to bude imperativ... A ovo moze biti pocetak osecanja da je moguce pokidati okove....Naravno uz ocuvanje ruske teritorije pre agresije....
Ja sam za to da se Ukrajina privede pravdi, pa nek traje kol’ko traje.

СЦОТТ РИТТЕР ОБЈАШЊАВА СРАМОТНЕ РАДЊЕ ПМЦ ВАГНЕР Објавио сам своја размишљања на друштвеним мрежама прошлог месеца када сам видео снимак бесног Јевгенија Пригожина у својој дијатриби испред мртвих војника ПМЦ Вагнер.
Рећи ћу вам сад ово, мишљења сам да је Пригожинову цену неко на Западу испунио...
Нема славе у томе да сте издајничка група разбојника.

Људи који и даље подржавају ову змију Пригожина треба да се стиде!

FzZStkTXsAENkFR

Пригожин и мешавина ароганције милијардера / ПТСП синдрома.

Била је лоша процена Путина што му је дао толику моћ.
Ово ће се решити, то је назадовање, али основе се нису промениле.
НАТО губи.Демилитаризација и денацификација у току.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back