Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.900
Vagner omlatio rusko RV efektivnije od Ukrajine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako god, nebitno. Ovo sve je toliko uvrnuto kao da je CIA pisala scenarij!Pad s balkona. Nikome se ne da čekati da čaj učini svoje.
Kako je na pravcu Rostrov Voronjez i dalje ...️Руско Министарство одбране саопштава да су покушаји оружаних снага укро-рајха да нападну у правцу Јужно-Доњецк, Запорожје, Доњецк и Краснолиман били неуспешни, напади су одбијени.

Ja pricam od kad da su Kinezi najpodmukliji i najopsaniji i da ce napasti Rusiju, ma jok nije kazu ovde...qurac nije.Pa brate Si, zar si me i ti izdao?
Хоће ли извући позадинца на чистину?Pobuna Vagnera nije došla iznenada. U pozadini je sigurno neka politička opcija. Prigožin mi ne deluje baš toliko glup da sve počne bez političke podrške.
Ma kakva autonomija, imali su Autonomnu Republiku Krim, nije im valjalo, sad će biti kao svaka druga ukrajinska oblast.Pa naravno... to je kraj. Krim će dobiti neku autonomiju u sklopu Ukrajine i adios muchachos. Kraj priče!
Neće Amerika to dopustiti, ali... vidjet ćemo. Da se Krim vraća Ukrajini to je sigurno kao amen u crkvi.Ma kakva autonomija, imali su Autonomnu Republiku Krim, nije ima valjalo, sad će biti kao svaka druga ukrajinska oblast.
Vidi velikog slova U na blatobranu tenka, znao sam da oni tu imaju svoje prste.
Ah taj nepogrešni srboruski instinkt !Čemu se Croasani raduju..Wagner dolazi do Moskve jer ocito ih niko neće zaustaviti ..Prigozin preuzima vlast zajedno sa par generala koji ga ocito podrzavaju i sta misite da ce onda da radi ..Putin je blaga opcija u odnosu na ove koji izgleda dolaze ..

Kojih crnih milijun vojnika ahaahhahaVojni puč plaćenika u situaciji dok traje je kontra.Pa stvarno što im još treba da ozbiljno shvate situaciju dignu još milijun vojnika i završe ovu priču.Kod njih se sve mora na teži način ...