Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma otkud tebi pare za Volvo, nemoj baronisati.
Cuj , pa ovde i je kapitalizam , jel znas koja i je razlika.
ne, ne ti to i ne znas, recimo , da si i bio malko cesce u skupstinskoj kaHvani , mogao si i da vidis , moja kola.
a i gle , kao nepismenoga , neobrazovanoga i ostalih stvari , ovde i ovi i misle da ja nesto znam , pa me i placaju i placaju i daju dolare.
i ondaK , kamara, dolara..
e i da znas , kako marsovac , i kupi Nov Auto koji kosta iha ha , i za pa kanadske prilike i dobije ga , upola cene.
A jel ima tu kod vas , program takozvani LOYALTY...nema...
hmm, pa , malo malo , dobijam i dobijam i krstarenje brodom i letim
Prvom klasom za BGD.
jel se i drze one krilatice.
onaj koji ima , njemu jos i vise daj... :whistling:
evo , recimo od 1 Juna , cu raditi sa kanadskom -Toronto populacijom da ih treniram , razlicite pozicije za Biranje Gradonacelnika.
i sta da ti kazem...
na , ovaj nacin , dizem ti i pritisak , jer bo ti toj serbiji se patis ,:sad2:
a i da kada ti i dojde vreme da i apliciras za kanadsku penziju , javi se...:ok:
pomazem sirotinji pa ni ti mi nisi izuzetaK

Ne znam nijednog sposobnog čoveka u Americi koji ne može da nađe posao.
Covece..koga lazes ? Razumem da neki oce da se bore i za Adolfa i za ovaj danasnji zapad ali koga lazes sta je esencijalna ideologija koji isti prate?
Belci u Ameriki se ubijaju u brojevima nezamislivim do pre par godina zato sto nemaju perspektive jel poslovi su rezervirani za Crnce i nebelce..zato sto kvote i u skolama i na trzistu im nedaju mogucnost da imaju svoj zivot ...unapredjenja ako si belac postaju sve manje i manje verovatna ...zakoni sve vise i vise lice na zakone Juzne Africa ..mediji u otvroenom ratu protiv belaca do mere da bi se mi posteidili da smo isli do te mere i tokom rata
a vi ovde pevate da nije to kao sto izgleda ili cak tvrdite da nevidite sta vidite ..cemu to ?

Cuj , pa ovde i je kapitalizam , jel znas koja i je razlika.
ne, ne ti to i ne znas, recimo , da si i bio malko cesce u skupstinskoj kaHvani , mogao si i da vidis , moja kola.
a i gle , kao nepismenoga , neobrazovanoga i ostalih stvari , ovde i ovi i misle da ja nesto znam , pa me i placaju i placaju i daju dolare.
i ondaK , kamara, dolara..
e i da znas , kako marsovac , i kupi Nov Auto koji kosta iha ha , i za pa kanadske prilike i dobije ga , upola cene.
A jel ima tu kod vas , program takozvani LOYALTY...nema...
hmm, pa , malo malo , dobijam i dobijam i krstarenje brodom i letim
Prvom klasom za BGD.
jel se i drze one krilatice.
onaj koji ima , njemu jos i vise daj... :whistling:
evo , recimo od 1 Juna , cu raditi sa kanadskom -Toronto populacijom da ih treniram , razlicite pozicije za Biranje Gradonacelnika.
i sta da ti kazem...
na , ovaj nacin , dizem ti i pritisak , jer bo ti toj serbiji se patis ,:sad2:
a i da kada ti i dojde vreme da i apliciras za kanadsku penziju , javi se...:ok:
pomazem sirotinji pa ni ti mi nisi izuzetaK
Pa ako si toliki kapitalista, što nisi dodao još malo pa kupio Mečku, umesto da voziš kineski auto...

Volvo je bio marka dok je bio švedski auto, sad kad su vlasnici Kinezi postao je q.....c na biciklu, isto kao i svi ostali kineski auti.

Ne znam kako su te tako lako preveslali Šangajci.

Možda imaš neko objašnjenje zašto P. vrišti iz sveg glasa i traži da se Rusija vrati u SWIFT.

Pa hajde, počni, da čujemo i mi....

prilozi link gde Rusija trazi da joj se vrati ingerencija swifta.
inace , opet si i uhvacen u lazi.
zasto to kazem , jer da ima i jote od istine , ovde na zapadu bi itekako i se raprdeli...
ali , nema nista.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ako si toliki kapitalista, što nisi dodao još malo pa kupio Mečku, umesto da voziš kineski auto...

Volvo je bio marka dok je bio švedski auto, sad kad su vlasnici Kinezi postao je q.....c na biciklu, isto kao i svi ostali kineski auti.

Ne znam kako su te tako lako preveslali Šangajci.

kinezi i jesu kupili Brend VOLVo , bas kao i mnoga druga po svetu pa i Evropi.
ali , dali ti znas , da i imaju proizvodnju u Kini i proizvode Volvo, razlicitih marki .
No ,
ajde , kazes da si pismen , pa udji u sajt Volvoa i potrazi gde se i kojeVolvoi za SEVERNU POLULOPTU I PROIZVODE.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back