- Poruka
- 65.262
Vidiš da nije bio uvek zao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš da nije bio uvek zao.
Cuj , pa ovde i je kapitalizam , jel znas koja i je razlika.Ma otkud tebi pare za Volvo, nemoj baronisati.
Pa naravno da se smijete jer je budalama sve smiješno!a ti u tom cirkusu igras nama svima ulogu klovna
moram priznati da sa uspehom i to i radis.
evo , koliko i mogu da vidim , svi ama bas svi , te lepo i isamaraju sa svojim postovima i jos se i slatko i smeju tvojim izjavama.
Covece..koga lazes ? Razumem da neki oce da se bore i za Adolfa i za ovaj danasnji zapad ali koga lazes sta je esencijalna ideologija koji isti prate?Ne znam nijednog sposobnog čoveka u Americi koji ne može da nađe posao.
Pa tako su pusili i pre 80 godina? Sta bi ti da odustanu i kleknu ko Hrvati ?
Uh da vidiš kakvog novijeg Volvića tera, rado bih ga posedavao, ali evo, ja nemam te pare.Ma otkud tebi pare za Volvo, nemoj baronisati.
Znači lome se ko će pre na front.
To je nesumnjivo tačno.
a sto ce tiOpet lupas budalastine?
ma to je neko jako prduo , pa su odmah i otvorili kupolu da se izvetri...
Tebe osecsj cesto varaJa imam osjećaj da će Moskva doživjeti ukrajinski nuklearni udar, ovo su samo isprobavanja načina dostave nuklearnog oružja u kremaljski poštanski sandučić![]()
Pa ako si toliki kapitalista, što nisi dodao još malo pa kupio Mečku, umesto da voziš kineski auto...Cuj , pa ovde i je kapitalizam , jel znas koja i je razlika.
ne, ne ti to i ne znas, recimo , da si i bio malko cesce u skupstinskoj kaHvani , mogao si i da vidis , moja kola.
a i gle , kao nepismenoga , neobrazovanoga i ostalih stvari , ovde i ovi i misle da ja nesto znam , pa me i placaju i placaju i daju dolare.
i ondaK , kamara, dolara..
e i da znas , kako marsovac , i kupi Nov Auto koji kosta iha ha , i za pa kanadske prilike i dobije ga , upola cene.
A jel ima tu kod vas , program takozvani LOYALTY...nema...
hmm, pa , malo malo , dobijam i dobijam i krstarenje brodom i letim
Prvom klasom za BGD.
jel se i drze one krilatice.
onaj koji ima , njemu jos i vise daj...
evo , recimo od 1 Juna , cu raditi sa kanadskom -Toronto populacijom da ih treniram , razlicite pozicije za Biranje Gradonacelnika.
i sta da ti kazem...
na , ovaj nacin , dizem ti i pritisak , jer bo ti toj serbiji se patis ,
a i da kada ti i dojde vreme da i apliciras za kanadsku penziju , javi se...
pomazem sirotinji pa ni ti mi nisi izuzetaK
Mozda je i moguce da su ga roknuli,mada ovaj komandi centar je univerzalan,koristi se i za pancir s1 s300 itd...Ljudi ako je ovo tačno Rusija je teška pusangija.
Doduše to znamo i bez ove vesti.
Možda imaš neko objašnjenje zašto P. vrišti iz sveg glasa i traži da se Rusija vrati u SWIFT.
Pa hajde, počni, da čujemo i mi....
Volvo ti je postao PVC među prozorima otkad je gazda Čeng Ćing.Uh da vidiš kakvog novijeg Volvića tera, rado bih ga posedavao, ali evo, ja nemam te pare.![]()
Pa ako si toliki kapitalista, što nisi dodao još malo pa kupio Mečku, umesto da voziš kineski auto...
Volvo je bio marka dok je bio švedski auto, sad kad su vlasnici Kinezi postao je q.....c na biciklu, isto kao i svi ostali kineski auti.
Ne znam kako su te tako lako preveslali Šangajci.
Reefer ima Zlatni Auto a ti , opet ,Volvo ti je postao PVC među prozorima otkad je gazda Čeng Ćing.
Pa tako su pusili i pre 80 godina? Sta bi ti da odustanu i kleknu ko Hrvati ?
Razlika izmedju coveka i ,,necega manjeg od coveka ... nije u snazi koljena vec u cinjenici da coveku koljena moras polomit da bi on klekno
I ja ga zezam da tera kineza, al jeste dobar, pusti ti to. Vozi Marsi dobru komadinu auta.Volvo ti je postao PVC među prozorima otkad je gazda Čeng Ćing.
Ma puati i ti, ima Siza odličan auto, bem vas obojicu imate bolji od mene.Reefer ima Zlatni Auto a ti , opet ,
cim , nemas , ti oma , ki neka seljacak piizdica , trazis nekome dlaku u mudima , ovaj reci jajima