LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.140
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa decom iz Turske nema fotografija?Spašeno još sedmero djece iz ralja ruskih djecokradica!
A ni iz NemačkeSa decom iz Turske nema fotografija?
Ko ih je spasio, i u kakvoj akciji ??Spašeno još sedmero djece iz ralja ruskih djecokradica!
Ne znam detalje, vjerojatno je Melanija rekla Putinu da bi bilo lijepo vratiti otetu djecuKo ih je spasio, i u kakvoj akciji ??
Tako jeEuropske elite u modu poricanja Putinova posjeta Indiji - kolumnist Sputnika Pepe Escobar
Previše su opsjednuti planiranjem svog vječnog rata protiv Rusije da bi shvatili da se svijet oko njih mijenja i ostavlja Europu iza sebe.
Prva dama USA vraca decu kuci, a prva dama Ukrajine ih salje u Tursku. Nema veze, vratili su se i oni kuci posle 2 nezaboravne godine.Ne znam detalje, vjerojatno je Melanija rekla Putinu da bi bilo lijepo vratiti otetu djecu
Aha...dakle, "spasili" ih Rusi...zar ne misliš da taj dio informacije, kao ključni, ne bi trebao biti izostavljen...je li to taj divni, slobodni i pošteni svijet, za koji se zdušno zalažeš....Ne znam detalje, vjerojatno je Melanija rekla Putinu da bi bilo lijepo vratiti otetu djecu
.Spašeno još sedmero djece iz ralja ruskih djecokradica!
"велика је љубав" још од геноциде УУА (УПА) над Пољацима у ГалициниПољске власти више воде рачуна о украјинској деци него украјинске власти
Nesretnice zarobljenog mozga aaaa zasto bi se neko odselio iz svoje kuce svoje drzave?Planiraš odseliti u jednu od fantastičnih 12 država koje su podržale Rusiju?
Da pogodim, da nije Burundi ili Niger?