- Poruka
- 65.257
Nadam se da nam žene ne čitaju forum.Ma puati i ti, ima Siza odličan auto, bem vas obojicu imate bolji od mene.
Al sam, ja veći šmeker, žemske vole mene da zaustave da ih vozam a ne vas dvojicu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da nam žene ne čitaju forum.Ma puati i ti, ima Siza odličan auto, bem vas obojicu imate bolji od mene.
Al sam, ja veći šmeker, žemske vole mene da zaustave da ih vozam a ne vas dvojicu.![]()
pre nego nastaviš da pljuješ drugu vojsku sveta, reci nešto na ovoj temi o prvojVolvo ti je postao PVC među prozorima otkad je gazda Čeng Ćing.
Moj komša Velizar je najbogatiji, sedi na guzici po ceo dan dok mu žena radi od jutra do sutra....Bogat je onaj to ima puno slobodnog vremena.
Necemo mesati babe i zabe. Nasi koji nisu nasi su pobjedili i doveli srpski narod na rub proposati. Svake godine sve manje Srba, sto nikada nije bio slucaj pre njih. Srbi su trebali ostati neutralni i to bi bilo to. Zasto je Srbin isao da gine za Britanske interese? Ili je mozda trebao stradati za sovjetske bezboznike? Da su se drzali potpisanog ugovora danas bi Jugoslavija (kraljevina) bila jos uvek cjela, i srpska nacija ne bi bila desetkovana.Da li su nas Rusi streljali 100 za 1? Da li su oni doveli Jožeka ili možda Čerčil?
Tuj samНедићу, ти ли си?
On je i dobar manager.Moj komša Velizar je najbogatiji, sedi na guzici po ceo dan dok mu žena radi od jutra do sutra....
1,,, Nije vlasnik Ceng nego jedan od vlasnikaVolvo ti je postao PVC među prozorima otkad je gazda Čeng
Jedna se udavila u Dnjepru, efikasnost samo tako.
Србијански ПетенTuj sam![]()
![]()
nema smisla da opet pisem isto, ali nema nista netacno u mom postu.
ps Nedic je pomagao koliko je mogao cetnicima, kao i svom narodu.
u prau se , no nazalostAutomobil je nužno zlo.
Najbolje je hodati pješice i da ti se nikud ne žuri.
Bogat je onaj to ima puno slobodnog vremena.
duh kijeva im ušao u krv,,,nema spasa, osim da ih KInžal pocepa ko patriote pa da se osveste1,,, Nije vlasnik Ceng nego jedan od vlasnika
2 ,,,Volvo je nekad mastao o brojevima koje danas izbacuju ..
3 Nije tacno da ne valjaju
recimo da i imas znanja , s obzirom da i nemasDobro de, ne moraš da se stidiš što voziš kineza, deca u Africi nemaju ni to pa im ništa ne fali.
vazno i je da tvoje dupe i jos sa tobom , i nije vazno sto te ovdeU Beogradu bi mu dupe pomerili da se na nekom skupu motorista pojavi sa triciklom.
Opet ..kako rus moze biti okupator u zemlji zvanoj ruskolone kamiona sa ukradenim ukrajinskim žitom beže iz mariupola zajedmo sa ruskim okupatorima
-,Cuj , pa ovde i je kapitalizam , jel znas koja i je razlika.
ne, ne ti to i ne znas, recimo , da si i bio malko cesce u skupstinskoj kaHvani , mogao si i da vidis , moja kola.
a i gle , kao nepismenoga , neobrazovanoga i ostalih stvari , ovde i ovi i misle da ja nesto znam , pa me i placaju i placaju i daju dolare.
i ondaK , kamara, dolara..
e i da znas , kako marsovac , i kupi Nov Auto koji kosta iha ha , i za pa kanadske prilike i dobije ga , upola cene.
A jel ima tu kod vas , program takozvani LOYALTY...nema...
hmm, pa , malo malo , dobijam i dobijam i krstarenje brodom i letim
Prvom klasom za BGD.
jel se i drze one krilatice.
onaj koji ima , njemu jos i vise daj...
evo , recimo od 1 Juna , cu raditi sa kanadskom -Toronto populacijom da ih treniram , razlicite pozicije za Biranje Gradonacelnika.
i sta da ti kazem...
na , ovaj nacin , dizem ti i pritisak , jer bo ti toj serbiji se patis ,
a i da kada ti i dojde vreme da i apliciras za kanadsku penziju , javi se...
pomazem sirotinji pa ni ti mi nisi izuzetaK
a jesMotori nemaju točkove, imaju ih automobili, bicikli, motocikli, kamioni...![]()