Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
пентагон правио мапу :D
Добро, умију са бојицама колико смо примјетили.

НАТО мијења положај:
biglaughh.gif

download.png

Страни плаћеници који стигну у Украјину неће уживати статус бораца или ратних заробљеника ако буду притворени. Такви милитанти неће бити обухваћени Женевском конвенцијом.

Такође, неће се односити на милитанте националних батаљона, који већ 8 година до данас чине ратне злочине: ударе по стамбеним насељима, врше погубљења без суђења, мучење и малтретирају, узимају таоаце. Убијање због неслагања у 21. веку је зверство највишег степена. Власти Украјине 8 година обезвређују животе становника Донбаса и подстичу убиства, чак су и неки од "најугледнијих" награђени државним наградама.

Miroljub prica o sukobu u Ukrajini
Čovek priča normalno i razložno, onaj Obradović je prodana duša, plaćenik Zapada i izdajnik.
Kakav demagog, majko mila, to nije normalno - ja razumem da neko mora da laže jer ga plaćaju sa Zapada,
ali to što on radi je već bezobrazluk, čovek vređa inteligenciju svakog normalnog čoveka, da ne pričam o onim malo obaveštenijim.
Koliki idiot moraš da budeš, pa da sve druge smatraš idiotima?

Ne znam, ali onaj pajac Bolsonaro sigurno nije proamerički nastrojen, dakle, ima preduvjete da mu Rus postavi rakete na identičan način na koji je Ukrajina imala preduvjete da im Amer postavi rakete.
Pa je Rusija preventivno udarila (mada je to sve šuplji izgovor), a USA nije (još)

Где су руске поморске базе и биолошке лабораторије у Бразилу? Кад су Руси обучавали и наоружавали бразилску војску? Где Бразил ратује против отцепљених проамеричких република?

ne znam da li ovde da kvarimo temu, posto je pitanje za istoriju vise, ali ako kazu da je ukrajina zahvaljucjuci komunizmu nastala, sta to znaci?

rusija se ne vraca i ne zali za sssr-om, nego ce da bude opet carevina? kakva saznanja imas o tome?
Ovo je najvažnije od svega. Putin raskida sa komunističkim naslijeđem. Svi gradovi u Rusiji još uvijek imaju Lenjinove spomenike, ulice Marksa i Engelsa ... Putin je optužio Lenjina da je kreator Ukrajine i ukrajinske nacije. Rusija se i ideološki osvještava

Najveca mi je komedija sledece; Deca koja su se juce ispilila i koja su upoznata sa svetom i prosloscu opkoljena nasim medijima tvrde kako ovo sto se sad desava pretstavlja nekakvu promenu sveta i svetskog poretka :mrgreen: ... Ne... Ovim je svetski poredak zabetoniran...Ovom situacijo se pokazuje da se svetski poredak ne moze i nece menjati u to budite sigurni...

Наш извор у ОП је рекао да Канцеларија председника данас очекује окупацију Харкова и Одесе. Снаге Оружаних снага Украјине су развучене и нису у стању да одбију напад Русије.

:vatromet:

Razvukli ih braca Rusi uzduz i popreko - NATO U BLATO :klap:

Ovo je najvažnije od svega. Putin raskida sa komunističkim naslijeđem. Svi gradovi u Rusiji još uvijek imaju Lenjinove spomenike, ulice Marksa i Engelsa ... Putin je optužio Lenjina da je kreator Ukrajine i ukrajinske nacije. Rusija se i ideološki osvještava
Jes sad kada je onaj zjuganov dobio 6-7 vakcina dok nije prso

jel ima nesto konkretnije, a to smo svi culi vec putina kako su joj komunisti napravili drzavu, republiku i komunisto je potom prosirivali

Наш извор у ОП је рекао да Канцеларија председника данас очекује окупацију Харкова и Одесе. Снаге Оружаних снага Украјине су развучене и нису у стању да одбију напад Русије.

Razvukli ih braca Rusi uzduz i popreko - NATO U BLATO :klap:

samo što manje civilnih žrtava, i da se ne stane sa nekim pregovorima da se ološ banderistički ne sabere, onaj hazar u kijevu ne može da gleda i govori od kokaina!

14532386078_e42849a4f8_b.jpg

Za ove sto arlaucu za Azov, evo im i pandana sa srpske strane.
Elem, ovaj junak Obilic je trebao osloboditi Novi Pazar od mudtahedina turaka, ali sprijeci ga onomad 2014 situacija u Donbasu gdje je pohitao u pomoc nejaci protiv nacistickih azdaja.
Kazu da je sposoban sam izbaciti iz stroja kompletan odred Azov, specijalnom tehnikom izigravanja budale, pred kojom dusmani padaju pokoseni salvama smijeha od kojih se nakon nekoliko minuta guse.
Alal vera junace.

Ko drži Sumi?
Jel se zna?
Ukri, naravno, i tamo Rusi nemaju šta tražiti, tamo je groblje oklopa. Ići je drugim putem na Kijev

Pogledajte prilog 1114181
Elem, ovaj junak Obilic je trebao osloboditi Novi Pazar od mudtahedina turaka, ali sprijeci ga onomad 2014 situacija u Donbasu gdje je pohitao u pomoc nejaci protiv nacistickih azdaja.
Kazu da je sposoban sam izbaciti iz stroja kompletan odred Azov, specijalnom tehnikom izigravanja budale, pred kojom dusmani padaju pokoseni salvama smijeha od kojih se nakon nekoliko minuta guse.
Alal vera junace.
Jel to šarac

Pogledajte prilog 1114181
Alal vera junace.
Ово је маргина друштва и појединци који се ништа не питају и глуме кловнове.
Азовци су у саставу редовне војске Украјине и тренутно одлучују ко ће да живи а ко неће у Мариупољу.
Али вашем лицемјерству нема краја.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back