Srbija je bitna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija je bitna

пентагон правио мапуUkraine War Map*
Pogledajte prilog 1114158
hazarska osveta, nego da ovde ne sirimo pricu, pozivam vas na temu na istoriji o njima
Добро, умију са бојицама колико смо примјетили.пентагон правио мапу![]()
... ili necemo u NATO, recimoSvaki narod se treba sam izboriti za svoju slobodu, ili ne zaslužuje imati ni slobodu ni državu. Koliko vidim, Ukrajinci su se odlučili boriti, a nisu trebali, mogli su samo reći "pa da, mi smo Rusi".
I sultan Murat je tako mislio, na kratko....Dakle, žao mi je, ali NATO ti je sudbina![]()
Pa vi ste muško, a ženska slika. Baš znakovito! Hrvatska u raljama transgenderacijeGoslodine Deretiću, znao sam da ste dobro
Čovek priča normalno i razložno, onaj Obradović je prodana duša, plaćenik Zapada i izdajnik.Miroljub prica o sukobu u Ukrajini
Ne znam, ali onaj pajac Bolsonaro sigurno nije proamerički nastrojen, dakle, ima preduvjete da mu Rus postavi rakete na identičan način na koji je Ukrajina imala preduvjete da im Amer postavi rakete.
Pa je Rusija preventivno udarila (mada je to sve šuplji izgovor), a USA nije (još)
e dan pre rata jens ih je napalio, a sada puc, stvarno ih je navukaoНАТО мијења положај:![]()
Ovo je najvažnije od svega. Putin raskida sa komunističkim naslijeđem. Svi gradovi u Rusiji još uvijek imaju Lenjinove spomenike, ulice Marksa i Engelsa ... Putin je optužio Lenjina da je kreator Ukrajine i ukrajinske nacije. Rusija se i ideološki osvještavane znam da li ovde da kvarimo temu, posto je pitanje za istoriju vise, ali ako kazu da je ukrajina zahvaljucjuci komunizmu nastala, sta to znaci?
rusija se ne vraca i ne zali za sssr-om, nego ce da bude opet carevina? kakva saznanja imas o tome?
... Ne... Ovim je svetski poredak zabetoniran...Ovom situacijo se pokazuje da se svetski poredak ne moze i nece menjati u to budite sigurni...

Jes sad kada je onaj zjuganov dobio 6-7 vakcina dok nije prsoOvo je najvažnije od svega. Putin raskida sa komunističkim naslijeđem. Svi gradovi u Rusiji još uvijek imaju Lenjinove spomenike, ulice Marksa i Engelsa ... Putin je optužio Lenjina da je kreator Ukrajine i ukrajinske nacije. Rusija se i ideološki osvještava
samo što manje civilnih žrtava, i da se ne stane sa nekim pregovorima da se ološ banderistički ne sabere, onaj hazar u kijevu ne može da gleda i govori od kokaina!Наш извор у ОП је рекао да Канцеларија председника данас очекује окупацију Харкова и Одесе. Снаге Оружаних снага Украјине су развучене и нису у стању да одбију напад Русије.
Razvukli ih braca Rusi uzduz i popreko - NATO U BLATO
![]()
Ovo nije zajebancija. Nisu normalni...
Ko drži Sumi?Видео борбе код Кијева са дрона.
У граду Буча се настављају тешке борбе руског десанта против украјинских специјалних снага и других јединица Оружаних снага Украјине
Ukri, naravno, i tamo Rusi nemaju šta tražiti, tamo je groblje oklopa. Ići je drugim putem na KijevKo drži Sumi?
Jel se zna?
Jel to šaracPogledajte prilog 1114181
Za ove sto arlaucu za Azov, evo im i pandana sa srpske strane.
Elem, ovaj junak Obilic je trebao osloboditi Novi Pazar od mudtahedina turaka, ali sprijeci ga onomad 2014 situacija u Donbasu gdje je pohitao u pomoc nejaci protiv nacistickih azdaja.
Kazu da je sposoban sam izbaciti iz stroja kompletan odred Azov, specijalnom tehnikom izigravanja budale, pred kojom dusmani padaju pokoseni salvama smijeha od kojih se nakon nekoliko minuta guse.
Alal vera junace.
Ово је маргина друштва и појединци који се ништа не питају и глуме кловнове.Pogledajte prilog 1114181
Za ove sto arlaucu za Azov, evo im i pandana sa srpske strane.
Elem, ovaj junak Obilic je trebao osloboditi Novi Pazar od mudtahedina turaka, ali sprijeci ga onomad 2014 situacija u Donbasu gdje je pohitao u pomoc nejaci protiv nacistickih azdaja.
Kazu da je sposoban sam izbaciti iz stroja kompletan odred Azov, specijalnom tehnikom izigravanja budale, pred kojom dusmani padaju pokoseni salvama smijeha od kojih se nakon nekoliko minuta guse.
Alal vera junace.