Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Искрено мислим да ће Руси оставити Кијев за крај да би могли да поштено испраше Запад Украјине.

Затвориће све до Дњепра и онда иду на Карпате, то ће бити занимљиво.

Овако у Србији су за рат

1) старкеље које би хтеле реванш за 90те
2) клинци који немају појма шта је рат

Али власт држи средња генерација која се насркала бензина 90тих и сада јој се живи
Kakav rat šta pričaš ti.
Samo zato što ne mrzimo Rusiju koja se bori protiv Nato pakta koji se nama usrao u život agresijom i okupacijom trećine Srbije
mimo svih tadašnjih medjunarodnih pravila i zakona dok je još postojao UN, ne znači da podržavamo rat.

Šalim se, puna podrška da se Rusija usere u život raspalom NATO paktu.

Kakav rat šta pričaš ti.
Samo zato što ne mrzimo Rusiju koja se bori protiv Nato pakta koji se nama usrao u život agresijom i okupacijom trećine Srbije
mimo svih tadašnjih medjunarodnih pravila i zakona dok je još postojao UN, ne znači da podržavamo rat.

Šalim se, puna podrška da se Rusija usere u život raspalom NATO paktu.
Putin je rekao da ideš uzatvor ako rat nazoveš ratom

U Pakistanu Islamska država izvršila samoubilački napad na džamiju , poginulo 50 ljudi, ranjeno 200

Pakiji skoro kupili 2 milona tona pšenice iz Rusije + Ugovor o gasu

Ako nekome nije jasno ko je Islamska država tačno - proizvod Zapadne Evrope i ako nekome nije jasno ko je 9.11.2000 te srušio Bliznakinje - odgovor treba pronaći u Zapadnoj Evropi

FNBwQ1FaUAYpwKW

Ne mislim.
Koliko znam Brazil nije dopustio americkim neprijateljima da ga koriste protiv Amerike?
Ili mozda jeste?
Ne znam, ali onaj pajac Bolsonaro sigurno nije proamerički nastrojen, dakle, ima preduvjete da mu Rus postavi rakete na identičan način na koji je Ukrajina imala preduvjete da im Amer postavi rakete.
Pa je Rusija preventivno udarila (mada je to sve šuplji izgovor), a USA nije (još)

Ovo ko da je pucao na Putina.

"Ukrajinskoj crkvi u Prnjavoru i ukrajinskim udruženjima u tom gradu u Republici Srpskoj biće doznačeno po 100.000 konvertibilnih maraka (po 51 hiljada evra)."
Nije. Isti ti Ukrajinci, kojih je 98% u RS grkokatoličke vjere, su se borili u Vojsci Republike Srpske. Ukrajinci su naša slovenska i pravoslavna braća, isto što i Rusini. To su sve Rusi kojima je 100 godina ispiran mozak a sada im predstoji liječenje

Ne znam, ali onaj pajac Bolsonaro sigurno nije proamerički nastrojen, dakle, ima preduvjete da mu Rus postavi rakete na identičan način na koji je Ukrajina imala preduvjete da im Amer postavi rakete.
Pa je Rusija preventivno udarila (mada je to sve šuplji izgovor), a USA nije (još)
Pa pazi,nisu jos presli crvenu liniju vjerovatno.
Inace,mislis da bi im Ameri oprostili?

Ne...obucavali su ih kako da ih izazovu da ih Rusi napadnu.
Ili narodski receno,iskoristili su ih za svoje ciljeve.
Bolje da ginu Ukrajinci,nego Ameri,zar ne?
Ko je ovima kriv sto su naivni ili vjerovatnije prodani?
Svaki narod se treba sam izboriti za svoju slobodu, ili ne zaslužuje imati ni slobodu ni državu. Koliko vidim, Ukrajinci su se odlučili boriti, a nisu trebali, mogli su samo reći "pa da, mi smo Rusi".

Ne nego si se ti malo pobrkao pa me pitaš zašto nešto nisam napravio prije 80 godina. Zato jer nemam 140, okej
Pa na osnovu tog od pre 80 godina ste napravili nešto pre 20 tj proterali 250.000 Srba - gde si tad bio da branis pravoslavne babe i dede?
Relativno pristojna i tolerantna, za razliku od Srbije u kojoj vladaju dramatične podjele
Veliku toleranciju baštinite, samo vas od srpskih ćokoladica vata neka žgaravica od predsednika do tebe.

Председник Украјине је изразио сумњу у способност НАТО-а да заштити било кога, укључујући и државе које су чланице алијансе.
Nato se raspada! To je bio američkisistem za prodaju oružja i korišćenje resursa za lične ratove! Al protiv rusa su pukli! Kraj!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back