Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.662
Pojačanje nije stiglo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve moj do mojega, vecina ratni zlocinci koji pobise beogradjane i uselise se u njihove kuce.Četnika u Crnoj Gori nema prije decembra 1941. godine. A u kojoj je to opštini Ljubotinj? Znači ovi narodni heroji sa područja cetinjskog sreza su do 1943. godine bili u četnicima pa su zbog penzije prešli u partizane i kasnije ih još proglasili za narodne heroje? Kako ti lupetaš.
Filip Bajković • Vojislav Biljanović • Petar Brajović • Đoko Vojvodić • Petar Vojvodić • Jovan Vučković • Ljubo Vučković • Radoje Vujošević • Đuro Vujović • Špiro Vujović • Đoko Vukićević • Svetozar Vukmanović • Radovan Gardašević • Peko Dapčević • Blažo Janković • Filip Janković • Pavle Jovićević • Petar Jovićević • Jovo Kapičić • Ilija Kostić • Lazar Lopičić • Aleksa Markišić • Blažo Martinović • Marko Martinović • Nikola Martinović • Stanko Martinović • Blagota Mićunović • Veljko Mićunović • Vukosava Mićunović • Andrija Pejović • Đuro Petrović • Blažo Popivoda • Krsto Popivoda • Nikola Popović • Petar Prlja • Dušan Strugar • Đuro Strugar • Niko Strugar • Budimir Tomović • Milovan Čelebić • Jelena Ćetković • Pero Ćetković
Kazi to sarajlijama.Ови сви што беже из Кијева ,беже са разлогом ..Поштен човек који ништа није скривио не мора ни да бежи
Pojačanje nije stiglo
napokon rusi ce napunit sibir sa 5 kolonom a kad cemo mi srbi isto napraviti ?

Извукли су Руси поуку; не треба то њима ни у гулагу.upravo to a elite rizikuju da se sva njihova uza i dalja porodica nadju u nekom gulagu u sibiru

Nece profiti da padaju.Verovatno ste procitali da su Nis u oduzete sve benzuske pumpe u Rumuniji iBugarskoj,jer su registrovane u Srbiji ali kako kcerka Gasproma.U Sloveniji oduzeta Sberbanka i bice ekspresno prodana. Dobra stvar za Srbiju je sto nema velikih ruskih investicija osim Nisa ,Cak i ako budemo prinudjeni da im se to oduzme platili su jeftino oko 400miliona dolara.,da patimo. Vucic je totalno zbunjen sta da radi a izbori su tu za mesec dana. Ne dozvoljavaju mu da sedi na 2 stolice,Nema vise ni Angele Merkel. Cini se ako sad prezivi da ce vladati jos dugo. Nas problem je sto 70% izvoza ide u Nemacku i Italiju i ako oni zavrnu taj put mi smo opet na 150 evra plate.
Vreme interneta, sve je fejk.Naslov.
Gori kolona vozila.
Udjem u snimak ‚‚gori jedno vozilo.‚‚....![]()
A ti nisi neki klon ?Zasto se dzigiju dozvoljavaju klon nalozi?
Uvijek kanta boje pri ruci. Mož misliti...Ukrajinci sad crtaju Z na sva svoja auta
nece im rusi nista ostaviti, garantistocno od Dnjepra,vise se i ne trazi....Ostala Poltava,Dnjepopetrovsk,Odesa,Zaporozije oni padaju kad se zavrsi sa Kijevom bez borbe,da nisi zaglupjen shvatio bi....
samo treba preusmerit izvoz za kinu sto se tice nase robe a strane firme ce nastaviti da izvoze u zemlje eu oni nisu ludi da uniste sopstvene firme u drugim drzavamaVerovatno ste procitali da su Nis u oduzete sve benzuske pumpe u Rumuniji iBugarskoj,jer su registrovane u Srbiji ali kako kcerka Gasproma.U Sloveniji oduzeta Sberbanka i bice ekspresno prodana. Dobra stvar za Srbiju je sto nema velikih ruskih investicija osim Nisa ,Cak i ako budemo prinudjeni da im se to oduzme platili su jeftino oko 400miliona dolara.,da patimo. Vucic je totalno zbunjen sta da radi a izbori su tu za mesec dana. Ne dozvoljavaju mu da sedi na 2 stolice,Nema vise ni Angele Merkel. Cini se ako sad prezivi da ce vladati jos dugo. Nas problem je sto 70% izvoza ide u Nemacku i Italiju i ako oni zavrnu taj put mi smo opet na 150 evra plate.
Nisam klon, ovo mi je prvi nalog na krstarici.A ti nisi neki klon ?
Jel može crtežOd kada je slika zabranjena na forumu?
Ona govna u Lavovu stvarno nikom ne trebaju,ako nece potpunu deratizaciju ne trebaju to uzimati,njih nece ni Poljskanece im rusi nista ostaviti, garant
jer i malo goovno puno smrdi
Kad kontolira što da se objavi.Путин има поверење народа.
Са 60% рејтинг му је скочио на 71%
![]()