Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Četnika u Crnoj Gori nema prije decembra 1941. godine. A u kojoj je to opštini Ljubotinj? Znači ovi narodni heroji sa područja cetinjskog sreza su do 1943. godine bili u četnicima pa su zbog penzije prešli u partizane i kasnije ih još proglasili za narodne heroje? Kako ti lupetaš.

Filip Bajković Vojislav Biljanović Petar Brajović Đoko Vojvodić Petar Vojvodić Jovan Vučković Ljubo Vučković Radoje Vujošević Đuro Vujović Špiro Vujović Đoko Vukićević Svetozar Vukmanović Radovan Gardašević Peko Dapčević Blažo Janković Filip Janković Pavle Jovićević Petar Jovićević Jovo Kapičić Ilija Kostić Lazar Lopičić Aleksa Markišić Blažo Martinović Marko Martinović Nikola Martinović Stanko Martinović Blagota Mićunović Veljko Mićunović Vukosava Mićunović Andrija Pejović Đuro Petrović Blažo Popivoda Krsto Popivoda Nikola Popović Petar Prlja Dušan Strugar Đuro Strugar Niko Strugar Budimir Tomović Milovan Čelebić Jelena Ćetković Pero Ćetković
Sve moj do mojega, vecina ratni zlocinci koji pobise beogradjane i uselise se u njihove kuce.

...350км, споро иду?

FMylWzIXoBEWOU2

Verovatno ste procitali da su Nis u oduzete sve benzuske pumpe u Rumuniji iBugarskoj,jer su registrovane u Srbiji ali kako kcerka Gasproma.U Sloveniji oduzeta Sberbanka i bice ekspresno prodana. Dobra stvar za Srbiju je sto nema velikih ruskih investicija osim Nisa ,Cak i ako budemo prinudjeni da im se to oduzme platili su jeftino oko 400miliona dolara.,da patimo. Vucic je totalno zbunjen sta da radi a izbori su tu za mesec dana. Ne dozvoljavaju mu da sedi na 2 stolice,Nema vise ni Angele Merkel. Cini se ako sad prezivi da ce vladati jos dugo. Nas problem je sto 70% izvoza ide u Nemacku i Italiju i ako oni zavrnu taj put mi smo opet na 150 evra plate.

Verovatno ste procitali da su Nis u oduzete sve benzuske pumpe u Rumuniji iBugarskoj,jer su registrovane u Srbiji ali kako kcerka Gasproma.U Sloveniji oduzeta Sberbanka i bice ekspresno prodana. Dobra stvar za Srbiju je sto nema velikih ruskih investicija osim Nisa ,Cak i ako budemo prinudjeni da im se to oduzme platili su jeftino oko 400miliona dolara.,da patimo. Vucic je totalno zbunjen sta da radi a izbori su tu za mesec dana. Ne dozvoljavaju mu da sedi na 2 stolice,Nema vise ni Angele Merkel. Cini se ako sad prezivi da ce vladati jos dugo. Nas problem je sto 70% izvoza ide u Nemacku i Italiju i ako oni zavrnu taj put mi smo opet na 150 evra plate.
Nece profiti da padaju.
a ako mu prete , pise mu u dosijeu da lako pristaje sve.

samo treba preusmerit izvoz za kinu sto se tice nase robe a strane firme ce nastaviti da izvoze u zemlje eu oni nisu ludi da uniste sopstvene firme u drugim drzavama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back