Kako je Kanada uspela da unisti obojenu revoluciju i blokadere za 78. dana !

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
38.903
Kako se Kanada obracunala sa obojenom revolucijom i blokaderima za 78. dana !
Strana sluzba iz jednog centra moci je organizovala obojenu revoluciju u Kanadi. Blokaderi su dobijali tri obroka dnevno i dnevnice, Prica je krenula da su blokaderi ( koju su vecini cinili Indijanci Mohikanci ) poceli da se bude zbog terena za golf gde dolaze beli, bogati Kanadjani da igraju. Postavili su barikade, nisu pustali nikoga da prolazi ni bolesnike u bolnice, ni trudne zene, ni ljude na posao. Kanadski predsednik ih je vise puta pozivao na dijalog, ali su oni odgovarali da on nije nadlezan. Takodje blokaderi nisu imali nikakav paln, osim da izazovu haos.
3 oka.jpg

Dobili su malu podrsku tajkunskih medija, koji su optuzivali policiju da vrsi prekomernu upotrebu sile. Posto policija nije bila dovoljna, dosla je kanadska vojska. Bez obzira na pocetni uspeh i simpatije blokadera, nisu uspeli da rasire pokret po celoj Kanadi i da dodju na vlast silom. Javnost ti je vec bilo dosta da blokaderi malteritijaraju bogate, bele Kanadjane koji hoce da igraju golf.
1 OKA.jpg

Strani centar moci koji ih je finansirao, video je da nece biti nista od obojene revolucije, i prestali su da placaju tri obroka i dnevnice, i blokaderski pokret se raspao sam od sebe. Na kraju su svi bili pohapseni.
Kanada je uspela za samo 78. dana da unisti Obojenu revoluciju i blokadere
5 oka.jpg

4 oka.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Oka_Crisis

Oka Crisis: How It Started​

Prica je krenula da su blokaderi ( koju su vecini cinili Indijanci Mohikanci )
znaci vise nismo boljsevici, sad smo mohikanci?
i sta kazes zamalo mohikanci da preuzmu kanadu, samo nisu imali nikakav plan?
nisu uspeli da rasire pokret po celoj Kanadi i da dodju na vlast silom.
caci, ali mi jesmo rasirili po celoj srbiji nas pokret, vi ste pukli i u cacilendy
Javnost ti je vec bilo dosta da blokaderi malteritijaraju bogate, bele Kanadjane koji hoce da igraju golf.
sprdate se

znaci vise nismo boljsevici, sad smo mohikanci?
i sta kazes zamalo mohikanci da preuzmu kanadu, samo nisu imali nikakav plan?

:ok::hahaha::hahaha::hahaha:
gledam sliku, avatara, moj tekst, pa se cudim kako sam se podmladio, prolepsao,,, isti ja pre 30 godina
covece, moras da uokviris kada nekog citras, oplavis tekst, pa kliknes na navodnike

inace. imali smo mi ameri plan da osvojimo kanadu pre 100 godina bese, skoro sam citao, ali ova nikita se ruga samo

Moja greška, pardoniram.
pk
Yes, the US developed a secret plan called War Plan Red in 1930 to invade Canada in the event of a war with Great Britain

pazi sad:
  • Status: War Plan Red was approved in 1930 and updated in 1934 and 1935, but it was never put into action. It was shelved in 1939 as tensions with Japan became the focus.
da ne bi japanaca...

pk

Yes, the US developed a secret plan called War Plan Red in 1930 to invade Canada in the event of a war with Great Britain

pazi sad:
  • Status: War Plan Red was approved in 1930 and updated in 1934 and 1935, but it was never put into action. It was shelved in 1939 as tensions with Japan became the focus.
da ne bi japanaca...
Što ste se navrzli na južne amerike? Kina vam ubacuje više droge od njih pa ćutite.

Što ste se navrzli na južne amerike? Kina vam ubacuje više droge od njih pa ćutite.
pa sta nam preostaje? imaju neke retke, litijum i bakar, nije stvar u nafti, a sa eu da se otimamo oko ukrajine, ne ide, probao tramp, ali kazu englezi prvo je njima obecao, samo jos putin da se slozi, a on znas koliko voli engleze jos od skripalj trovanja

kina nam ubacuje fentanil i preko njih, ne radi se o koki, ali u pravu su mnogi, moras da uhapsis svercere, nije ovo bas po pravnoj nauci... ne znam sta je tramp smislio sa ministarstvom za rat, racunaj da je ovo nova preraspodela sveta, nase dvoriste moramo da osigyramo prvo, daleko je tajvan i bakraci, karipske zemlje su nam vaznije, a tajvan ako ima para neka pazari sta misli da mu treba jos, nije u redi da se zemljama u ratu prodaje, samo pre rata da se osiguraju, ja volim posteno, a ako im prodajes municiju kao av za vreme rata, onda si se svrstao, platices cenu kad tad, nisi neutralan, to nemoj da se lazemo

Poslednja izmena:

Back