- Poruka
- 24.369
Video sam. Nisam znao ipak su oni blizu desavanja.Igrao Soči kući dobio Arsenal iz Tule 2-0
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Video sam. Nisam znao ipak su oni blizu desavanja.Igrao Soči kući dobio Arsenal iz Tule 2-0
Cista ukrajinska propaganda.
Jučer si plakao zbog slobode govora RTa i Sputnjika kad je gugl rekao NJETlepota napokon su udavili 5 kolonu![]()
Koktelom na okopno vozilo.....
fejkХакери су хаковани.
Сајт Анонимоуса је уклоњен након објаве „Сајбер рата“ Русији.
![]()
Nešto si se ti zahebo oko tih snaga, atomka u Hirošimi je bila snage oko 15 kilotona dok je ruska FOAB oko 44 tona...vakum bomba ja mislim
FOAB
FATHER OF ALL BOMBS
Tek nesto slabija po snazi od atomki bacenih na Hirosimu i Nagasaki. Ali je bolja posto nema radijacije posle.
I koliko se njih zapalilo u vjezbama
Pa odakle su to današnji stanovnici grada Cetinja? Danas opština Cetinje ima 16.757 stanovnika a sam grad 13.991 stanovnika. Kad se kaže cetinjani misli se na stanovnike opštine Cetinje jer u samom gradu danas živi 83,5% stanovnika ciijele opštine. Tako da su današnji cetinjani i Bajjice, i Ljubotinjani, i Njeguši, i Cuce, i Ozrinići itd.Kad se kaze Cetinjanin misli se na pleme Cetinje. Nijesu osim Bajica, Donjokrajaca i zitelja grada Cetinja pravi Cetinjani. Mozemo tu ubrajat i Ocinice i Bjelose. Jovo Kapicic naprimjer je pravi Cetinjanin.
Bilo je i takvih. Ali baš da je to bilo masovno u toj mjeri, nije.Vecina Crne Gore je bila u Cetnicima do sloma Italije 43' godine, pa su vecinom presli u Partizane. To je opste poznata stvar kod nas u CG.
Vjerovatno i ovi pobrojani narodni heroji, pretpostavljamMasovno su ljudi na Cetinje dobili boracku penziju a nijesu se borili nit u partizane bili. Svi to znaju.
General Petar Brajović je rođen na Rijeci Crnojevića, srez cetinjski. Ti još živiš u plemenskom svijetu. Ako je neko rođen i živi recimo u Podgorici - on je podgoričanin, pusti plemensko porijeklo.Bajkovic, iz Rijecke Nahije, Brajovic iz Bjelopavlica, Vujovic iz Ljubotinja, Strugar sa Ceklina, Micunovic sa Ceva itd itd
Znamo odlično zašto se danas takve izmišljotine forsiraju.Tu nema nijednog autohtonog cetinjskog prezimena osim Kapicica i Martinovica. Veliki dio Cetinjana (znaci pravi, oni koji su ZIVJELI na Cetinje) su nazalost bili spijuni italijanima 41-43. Toliko da su Italijani stavili na vrata staba na CT - nedjeljom ne primamo spijune. Bas zato Dapcevic u memoarima toliko lose prica za Cetinjane.
da se bore tako dobro kao sto spaljuju nebi bili pred kapitulacijom
Pancir koji je bio citav i ostavljen u blatu nije imao podignutu antenu, ne znam staje sa antenom pancira o kome govorite. Ako je podignuta, onda je to drugi.Tek kasnije sam video da ima i snimak.
Slika koja je postavljen je dosta cudna,pogotovo kabina....
Mehiko mora sve kontra Amerima.ЕЕЕЈ МЕКСИКО ПРВИ СУСЕД АМЕРИКЕ ОДБИО ДА УВЕДЕ САНКЦИЈЕ РУСИЈИ! МЕКСИКО!
А гамад Милогорска увела.... ЈАЈАРЕ
Баш ме занима да ли је сајт уклоњен на софтверски или на хардверски начин...Хакери су хаковани.
Сајт Анонимоуса је уклоњен након објаве „Сајбер рата“ Русији.
![]()
onda bi ta teritorija bila prikladnaOna govna u Lavovu stvarno nikom ne trebaju,ako nece potpunu deratizaciju ne trebaju to uzimati,njih nece ni Poljska
Simpatično kako se ta slova Z uvek crtaju na stranu vozila okrenutu kameri...Pristaše slova Z izbambusane na mrtvo ime
Zasto ne idu u formaciji? Izgleda kao da idu kolovozom do Nizina
Браћа из Синалое.Mehiko mora sve kontra Amerima.![]()
nige nisam pisao o rt uopste izgleda da si me zamenio sa nekim drugim gugl ce dobiti njet u rusiji ali ce zato yandex rasturatiJudčer si plakao zbog slobode govora RTa i Sputnjika kad je gugl rekao NJET
Zadnji dana smo ih pitali gde su slova pa su poceli crtati....Simpatično kako se ta slova Z uvek crtaju na stranu vozila okrenutu kameri...
Nije fejk, sigurno...