Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 11.392
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni najvise zao gugutki sto se traumiraju na detonacijeСви прилети у Харков су на једном месту.
"Герани" су веома прецизни... А сада су још концентрисани.

Isto je i s druge strane. Sin jevrejke Shelomove Putin besomučno troši pravoslavne Slovene. I okružen je jevrejčinama sa svih strana - od Solovjeva do blaženopočivšeg Prigožina. O oligarsima da ne govorimo, koji potkradaju ruski narod i iznose novac u Izrael. Ona gnjida Abramovič je najveći finansijer škola po Izraelu, kolonizatorskih naselja i ostale infrastrukture.Jadni su i oni. Jevrejčina Zelenski besomučno troši pravoslavne Slovene.![]()
Pa jesi li shvatio da snimka pokazuje aftermath? Misliš da je to netko trebao pomesti u međuvremenu?
KGB harao u Donbasu pre 2014. i Majdana.Proterani nakon 2022.opet kazem, to je bio logican splet okolnosti nakon sto je ceo svet zmurio na ugnjetavanje Rusa u Donbasu pre toga.
Rat je tamo tinjao od 2013.zapravo, a naznake rata su se videle jos 2008.
Pisao sam ja o tome ovde jos tada, ali ko ce to da nadje. Isto tako bila je tema "Previranja u Ukrajini", tamo sam bio dosta aktivan, i vecina toga se obistinila o cemu sam pisao 2014.
Ti stvarno mislis da ih je Boris navukao i da su se Ukrajinci cisto iz dosade suprostavili sili? Boris im je bez sumnje obecao pomoc kao i Nulandova u ime zapada i to do sada funkcionise, dokle videcemo.Problem je što su to Rusi ..Da su Ukri imali i malo mozga trebali su biti fleksibilniji što se tiče autonomije npr za te Ruse ..Doduše i jesu pokušali dok ih nije Boris navukao da odustanu ..Sad je kasno za to
Prestani da se glupiras, objasnio sam ti vec dfa je Krim bio autonomna republika i da takve nemaju pravo odvajanja, republika kod Rusa i Jugoslaviji je isto sto u Americi drzava, imaju svoje zakonodavstvo sto nije slucaj sa Krimom, Ukrajina nije federacija i nema republika, do 90ih Krjm je bio autonomna oblast pa je pod pritiscima iz Rusije postao autonomna republika, pokusao KGB da progura republika u punom smislu ali nije proslo. Mozda nisi kvaran ali ne znas nista jer si poprilicno ogranicen. "Samoopredelenje koje cak i UN priznaje"Ти си тешко кваран човек. Импутираш ми да нешто износим што ни у сну не чиним како би, за Бога милога, "поентирао" неким својим небулозама. Још покушаваш да ме вређаш неким епитетима који теби много више пристају.
Али, кад ме већ вучеш за језик, Украјина је прекршила свој Устав када је нелегално одбацила легалног председника па не може ни од нижих ентитета да тражи да се тај Устав поштује у нижим ентитетима, област или република. Поготово аутономна јединица највишег ранга - република. Без обзира које је уставно уређење државе Украјине, Крим је био република. А постоји и самоопредељење и самоодређивање које чак и УН признаје. Посебно ако се права неког народа газе и исти се угњетава. Многе су државе настале на овај начин у прошлом веку.
Али је Дјура љотан ту да то "испегла" како би изгледало нормално, кад већ ни Колективни Запад не може.

OduvekKengure,mnogo visoko skaces
Ustavobranitelji koji na teritoriju Ukrajine dovode paravojnu vojsku iz Rusije. Uozbilji se.Уставобранитељи никада нису сепаратисти.
Rusi ili Putin jos uvek ne mogu da shvate da SSSR ne postoji i da ne bi trebalo da riju svuda okolo kao nekada, kada to ne bi radili ne bi bilo ovog rata i mnogih drugih problema sirom bivseg SSSRa i istocnoj Evropi. Ukrajinci ratuju kako znaju i umeju nisam kfalifikovan da procenim da li bas tako treba ali mislin da se opravdano suprostavljaju Rusiji. Najvaznije nisu dozvolili Putinu da udje u Kijev i postavi marionetsku vladu sto bi bilo ravno robovanju cak gorem nego u SSSRu, sve sto se dogodilo kasnije ne bi se desilo bez ruske agresije februara 22. Postujem Ukrajince a ne likove na vlasti koji su prolazni, nekad bolji nekad gori, samo je narod vecan.Ne mislim na "separatiste", ne navrci vodu na svoju vodenicu. Kako komentarises korupcionaski skandal i bekstvo Timura Mindiča (desna ruka Zelenskog) iz Ukrajine? Kako komentarises genijalni plan o gadjanju ruske infrastrukture, koji Ukrajinci posprdno zovu plan 3.0, koji je rezultirao urusavanjem celokupnog energetskog sistema Ukrajine, a ne Rusije? Kako komentarises politicku odluku Zelenskog i kasapina Jermaka da se ne dozvoli povlacenje ukrajinske vojske iz Pokrovska i Mirnogoroda? Ukrajinci u hladnim stanovima polako, ali sigurno shvataju, ko im je najveci neprijatelj. Ali ti, u svojoj penzionerskoj fotelji u Australiji, i dalje pametujes. Sigurna sam da nikada nisu cuo za imena Dimitri Basov, Igor Mirnjuk, Aleksandar Cukerman, Igor Fursenko, Ljudmila Zorina...To te ne sprecava da mislis kako si veliki poznavalac situacije u Ukrajini.
Prestani da se glupiras, objasnio sam ti vec dfa je Krim bio autonomna republika i da takve nemaju pravo odvajanja,