- Poruka
- 50
To je izniman slučaj a većina Sberbanki jeste propalane kapira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je izniman slučaj a većina Sberbanki jeste propalane kapira.
nova realnost je da mora da leti iz londona 6 sati vise za tokio
Ruski narod primoran da leti izokola, posle sankcija bijela čovjeka

Nisam to ni pomislio ni napisaoi da jeste, to nema nikakve veze sa SB u Srbiji, ona nije propala
АИК је усисао Збер..написао сам већ данас.ne kapira.
sve ispod 10000 je maloDanašnji gubici ukrajinske armije iznose oko 7-8000 vojnika i oficira.
A sutra pregovori...
stvarno ne znam kako jednostavno ne mogu da mu baniraju ip adresu i zavrse sa njim jednom zauvekZasto se dzigiju dozvoljavaju klon nalozi?
Pogledaj drugu stranu gde ima rezervni tocak.Ne, sve je ok. Niti je sa one pozicije blizu gorećeg prvog kotača,niti ima kakva rezerva guma.
Pogledajte prilog 1112208
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznaka

Pogriješio sam, evo da ispravim javno. Ukupan broj Crnogoraca u redovima NOVJ na Sutjesci je bio 3295 (14,9%) od ukupno 22105 boraca. Vidim da sam permutovao ukupan broj sa brojem poginulihАко већ скрећеш са теме, не износи лажне тврдње.
Ти ће од Руса да добију одликовање што нису дозволили да падне у руке нацистима.Ruski Pancir ostavljen u livadi
![]()
Već je uništen od ukrajinskih civila
Komad ovog oružja košta 12 miliona dolara
Samo tako izgleda iskosa.Pogledaj drugu stranu gde ima rezervni tocak.
A na objavljenoj slici nedostaje ta resetka izmedju dve kabine.
Barem meni izgleda da su kabine maltene spojene dok je kod je kod svih prva kabina odvoje od druge.
Takav je barem moj utisak a mozda i gresim...
Brzo su zardjali za sveze unistena vozila....
Četnika u Crnoj Gori nema prije decembra 1941. godine. A u kojoj je to opštini Ljubotinj? Znači ovi narodni heroji sa područja cetinjskog sreza su do 1943. godine bili u četnicima pa su zbog penzije prešli u partizane i kasnije ih još proglasili za narodne heroje? Kako ti lupetaš.
Filip Bajković • Vojislav Biljanović • Petar Brajović • Đoko Vojvodić • Petar Vojvodić • Jovan Vučković • Ljubo Vučković • Radoje Vujošević • Đuro Vujović • Špiro Vujović • Đoko Vukićević • Svetozar Vukmanović • Radovan Gardašević • Peko Dapčević • Blažo Janković • Filip Janković • Pavle Jovićević • Petar Jovićević • Jovo Kapičić • Ilija Kostić • Lazar Lopičić • Aleksa Markišić • Blažo Martinović • Marko Martinović • Nikola Martinović • Stanko Martinović • Blagota Mićunović • Veljko Mićunović • Vukosava Mićunović • Andrija Pejović • Đuro Petrović • Blažo Popivoda • Krsto Popivoda • Nikola Popović • Petar Prlja • Dušan Strugar • Đuro Strugar • Niko Strugar • Budimir Tomović • Milovan Čelebić • Jelena Ćetković • Pero Ćetković
Moguce...Samo tako izgleda iskosa.
Nema to ko da gleda zaslepljeni su odavno od pohlepe i korone. Tehnički gledano sada je bio pravi trenutak da nacisti opet krenu na ruse ali su ih ovi preduhitrili. Posle ukrajine će debelo da razmisle dal će se zezaju.sve sto rusi moraju da urade je da organiziraju tribinu o zapadnom imperijalizmu i njihovim akcijama sirom sveta i da pozove zemlje sirom sveta da obustave kupovinu zapadnih proizvoda ako se krenu pretiti odbaciti dolar i euo kao platno sredstvo i koristiti kineski petrojuan sa bagrom ne mozes drugacije
Jbg, moraće Rusi da skrate taj put, da naprave shortcut
Ruski narod primoran da leti izokola, posle sankcija bijela čovjeka
Smanji doživljajDanašnji gubici ukrajinske armije iznose oko 7-8000 vojnika i oficira.
A sutra pregovori...