Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ужасно је оно што се ради руским држављанима широм Запада , ужасно и злочин је .

Медији Запада отоворено дискриминишу и позивају на линч руских држављана ..Овде се неко згрожаво када сам пре пар дана писала да би руски држављани требали да напусте Запад и да се врате у Русију ..То сам писала јер сам знала како ће Запад да поступа према њима ...

Ово се односи и на српске држављане , никоме није место на Западу .

Руска војска је код Кијева уништила базу специјалних снага Главне обавештајне управе Украјине

Објекат Главне обавештајне управе уништен је ракетним нападом.

Ukro spetznaz nema vise gde da spava...

Malo sam istrazivao i najverovatnije da se radi o fotoshopu.
Iz ovog ugla posmatranja ne postoji ni jedna verzija panira koji ima ovakvu kabinu,sve verzije imaju izmedju prvih i drugih vrata rezevni tocak a to ovde nedostaje,kabina je dosta mala za pancir i najverovatnije da je od nekog drugog vozila.
Druga stvar koja je veoma cudna je da vozilo gori pogledaj prednji tocak a ovaj junak maltene stoji 10 centimetara od vatre
Onda prednja vrata su malte skroz crna ali je zato prvi tocak maltene citav iako je u plamenu.
Neka moja zapazanja posle 10 minuta obrade slike...
Ili se mozda radi o nekom drugom naoruzanju..
Ne, sve je ok. Niti je sa one pozicije blizu gorećeg prvog kotača,niti ima kakva rezerva guma.
Pancir-S1-dejstvuje-topovima-MOD-Srbije.jpg

Ужасно је оно што се ради руским држављанима широм Запада , ужасно и злочин је .

Медији Запада отоворено дискриминишу и позивају на линч руских држављана ..Овде се неко згрожаво када сам пре пар дана писала да би руски држављани требали да напусте Запад и да се врате у Русију ..То сам писала јер сам знала како ће Запад да поступа према њима ...

Manje rakije

У данашњим борбама око Мариупоља и Волновахе НМ ДНР запленила велику количину борбене технике и наоружања. Од оклопних возила "Раптор" па све до Гвоздика и Булата са све муницијом.

Ово личи на тактичку нуклеарку?
http://t.me/RVvoenkor

vakum bomba ja mislim

FOAB

FATHER OF ALL BOMBS

Tek nesto slabija po snazi od atomki bacenih na Hirosimu i Nagasaki. Ali je bolja posto nema radijacije posle.

Peko Dapcevic je rekao za Cetinje "treba ga ograditi bodljikavom zicom". Peko nije Cetinjanin vec Ljubotinjanin, Rijecanin.

Vecina tih "narodnih heroja" su ljudi koji su bili cetnici i presli 43' u partizane ili ljudi koji nijesu se borili a kasnije izjavili da dobiju boracku penziju.
Četnika u Crnoj Gori nema prije decembra 1941. godine. A u kojoj je to opštini Ljubotinj? Znači ovi narodni heroji sa područja cetinjskog sreza su do 1943. godine bili u četnicima pa su zbog penzije prešli u partizane i kasnije ih još proglasili za narodne heroje? Kako ti lupetaš.

Filip Bajković Vojislav Biljanović Petar Brajović Đoko Vojvodić Petar Vojvodić Jovan Vučković Ljubo Vučković Radoje Vujošević Đuro Vujović Špiro Vujović Đoko Vukićević Svetozar Vukmanović Radovan Gardašević Peko Dapčević Blažo Janković Filip Janković Pavle Jovićević Petar Jovićević Jovo Kapičić Ilija Kostić Lazar Lopičić Aleksa Markišić Blažo Martinović Marko Martinović Nikola Martinović Stanko Martinović Blagota Mićunović Veljko Mićunović Vukosava Mićunović Andrija Pejović Đuro Petrović Blažo Popivoda Krsto Popivoda Nikola Popović Petar Prlja Dušan Strugar Đuro Strugar Niko Strugar Budimir Tomović Milovan Čelebić Jelena Ćetković Pero Ćetković

da nije tuzno, bilo bi smesno :confused:

Тек када руске трупе ослободе Кијев имаћемо увид у то шта се дешава у Кијеву , шта се дешавало ..

Морам ли да те подестим да је Кијевска окупациона власт позатварала скоро половину политичара јер су били проруски , запарво нису желели рат и насиље , него мир

Колико је Руса и оних који се сматрају Украјинцима затворено у Кијеву , изложено тортури и мучењу ...то све можемо видети када се Кијев ослободи ..

Плашим се да ће призор бити језиви ...Знајући то , онда није ни чудо што појединици беже из Кијева ..Бежале су и усташе из Јасеновца .

sve sto rusi moraju da urade je da organiziraju tribinu o zapadnom imperijalizmu i njihovim akcijama sirom sveta i da pozove zemlje sirom sveta da obustave kupovinu zapadnih proizvoda ako se krenu pretiti odbaciti dolar i euo kao platno sredstvo i koristiti kineski petrojuan sa bagrom ne mozes drugacije

Тек када руске трупе ослободе Кијев имаћемо увид у то шта се дешава у Кијеву , шта се дешавало ..

Морам ли да те подестим да је Кијевска окупациона власт позатварала скоро половину политичара јер су били проруски , запарво нису желели рат и насиље , него мир

Колико је Руса и оних који се сматрају Украјинцима затворено у Кијеву , изложено тортури и мучењу ...то све можемо видети када се Кијев ослободи ..

Плашим се да ће призор бити језиви ...Знајући то , онда није ни чудо што појединици беже из Кијева ..Бежале су и усташе из Јасеновца .
Današnji gubici ukrajinske armije iznose oko 7-8000 vojnika i oficira.

A sutra pregovori...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back