darda
Elita
- Poruka
- 16.830
napokon jedna prava u moru lazi saim se nije i ta je laznaOpet uništen ruski konvoj
https://t.me/Segodnya_life/44181

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napokon jedna prava u moru lazi saim se nije i ta je laznaOpet uništen ruski konvoj
https://t.me/Segodnya_life/44181

aman, nije podruznica, kupila ih je druga banka...toliko je tesko da to ukapiras?Ako napišem da je SB propala, onda ne mislim na nebitnu podružnicu u Srbiji
da nije tuzno, bilo bi smesno![]()
aman, nije podruznica, kupila ih je druga banka...toliko je tesko da to ukapiras?
Ne, sve je ok. Niti je sa one pozicije blizu gorećeg prvog kotača,niti ima kakva rezerva guma.Malo sam istrazivao i najverovatnije da se radi o fotoshopu.
Iz ovog ugla posmatranja ne postoji ni jedna verzija panira koji ima ovakvu kabinu,sve verzije imaju izmedju prvih i drugih vrata rezevni tocak a to ovde nedostaje,kabina je dosta mala za pancir i najverovatnije da je od nekog drugog vozila.
Druga stvar koja je veoma cudna je da vozilo gori pogledaj prednji tocak a ovaj junak maltene stoji 10 centimetara od vatre
Onda prednja vrata su malte skroz crna ali je zato prvi tocak maltene citav iako je u plamenu.
Neka moja zapazanja posle 10 minuta obrade slike...
Ili se mozda radi o nekom drugom naoruzanju..
Manje rakijeУжасно је оно што се ради руским држављанима широм Запада , ужасно и злочин је .
Медији Запада отоворено дискриминишу и позивају на линч руских држављана ..Овде се неко згрожаво када сам пре пар дана писала да би руски држављани требали да напусте Запад и да се врате у Русију ..То сам писала јер сам знала како ће Запад да поступа према њима ...
Ово се односи и на српске држављане , никоме није место на Западу .
Ово личи на тактичку нуклеарку?
http://t.me/RVvoenkor
Četnika u Crnoj Gori nema prije decembra 1941. godine. A u kojoj je to opštini Ljubotinj? Znači ovi narodni heroji sa područja cetinjskog sreza su do 1943. godine bili u četnicima pa su zbog penzije prešli u partizane i kasnije ih još proglasili za narodne heroje? Kako ti lupetaš.Peko Dapcevic je rekao za Cetinje "treba ga ograditi bodljikavom zicom". Peko nije Cetinjanin vec Ljubotinjanin, Rijecanin.
Vecina tih "narodnih heroja" su ljudi koji su bili cetnici i presli 43' u partizane ili ljudi koji nijesu se borili a kasnije izjavili da dobiju boracku penziju.
neko se dobro zabavlja

Rus u UN radio za Rusiju xaxaxa,mora da amerikanac radi za KenijuUHVACENA KRTICA U UN!
Skapirao.aman, nije podruznica, kupila ih je druga banka...toliko je tesko da to ukapiras?
U priči su i Radašin i Kojomalo me nema i već nova temaJel živ "Sin Dragan" ili je pao za ukrajinu?
![]()

da nije tuzno, bilo bi smesno![]()
i da jeste, to nema nikakve veze sa SB u Srbiji, ona nije propalaSkapirao.
Ajmo opet
Propala je SB.
Okej?
Mozda i jeste pancir ali je kabina mnogo cudna za pancir..Рушиш снешка.![]()
sve sto rusi moraju da urade je da organiziraju tribinu o zapadnom imperijalizmu i njihovim akcijama sirom sveta i da pozove zemlje sirom sveta da obustave kupovinu zapadnih proizvoda ako se krenu pretiti odbaciti dolar i euo kao platno sredstvo i koristiti kineski petrojuan sa bagrom ne mozes drugacijeУжасно је оно што се ради руским држављанима широм Запада , ужасно и злочин је .
Медији Запада отоворено дискриминишу и позивају на линч руских држављана ..Овде се неко згрожаво када сам пре пар дана писала да би руски држављани требали да напусте Запад и да се врате у Русију ..То сам писала јер сам знала како ће Запад да поступа према њима ...
Ово се односи и на српске држављане , никоме није место на Западу .
Današnji gubici ukrajinske armije iznose oko 7-8000 vojnika i oficira.Тек када руске трупе ослободе Кијев имаћемо увид у то шта се дешава у Кијеву , шта се дешавало ..
Морам ли да те подестим да је Кијевска окупациона власт позатварала скоро половину политичара јер су били проруски , запарво нису желели рат и насиље , него мир
Колико је Руса и оних који се сматрају Украјинцима затворено у Кијеву , изложено тортури и мучењу ...то све можемо видети када се Кијев ослободи ..
Плашим се да ће призор бити језиви ...Знајући то , онда није ни чудо што појединици беже из Кијева ..Бежале су и усташе из Јасеновца .