Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šta sam reko?!??! šta sam reko?!?!?

Putin izdao naređenje: "Moćno oružje kreće u pohod"​

Predsednik Rusije Vladimir Putin je putem video-linka naredio da se fregata "Admiral Gorškov“, opremljena raketnim sistemima "cirkon“, pošalje u vojnu službu.

Putin je na ceremoniji izjavio da će Rusija nastaviti da razvija borbeni potencijal Oružanih snaga i proizvodi perspektivno naoružanje, a takođe je zahvalio stručnjacima odbrambene industrije koja je počela serijsku proizvodnju "Cirkona“.

Cirkon kreće na parti!!!!

idemo

Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой

šta sam reko?!??! šta sam reko?!?!?

Putin izdao naređenje: "Moćno oružje kreće u pohod"​

Predsednik Rusije Vladimir Putin je putem video-linka naredio da se fregata "Admiral Gorškov“, opremljena raketnim sistemima "cirkon“, pošalje u vojnu službu.

Putin je na ceremoniji izjavio da će Rusija nastaviti da razvija borbeni potencijal Oružanih snaga i proizvodi perspektivno naoružanje, a takođe je zahvalio stručnjacima odbrambene industrije koja je počela serijsku proizvodnju "Cirkona“.

Uuuu, sad je gotovo, ide novo rusko wunderwaffe, predaju se ukrajinci dok ovo čuju 🤣🤣🤣

au jbt... kakav govor, da se smrzneš!!!!

Danas imamo važan, ako ne i značajan, događaj: fregata ‘Admiral Gorškov’ kreće u daleki morski pohod. Tu nema ničeg neobičnog: to je uobičajena stvar, ali ovaj put je brod opremljen najnovijim hipersoničnim raketnim sistemom ‘cirkon’, koji nema analoga, to je hipersonični sistem pomorskog baziranja, kao i drugim oružjem najnovije generacije“, rekao je Putin tokom ceremonije.

Выходила, песню заводила
Про степного сизого орла
Про того, которого любила
Про того, чьи письма берегла
Про того, которого любила
Про того, чьи письма берегла

što nisam Rus u p materinu... ok i Srbin al 99 te ..danas bi voleo da sam Rus.. zamisli Rus si , svi fašisti protiv tebe a Putin ovo izjavi:

Danas imamo važan, ako ne i značajan, događaj: fregata ‘Admiral Gorškov’ kreće u daleki morski pohod. Tu nema ničeg neobičnog: to je uobičajena stvar, ali ovaj put je brod opremljen najnovijim hipersoničnim raketnim sistemom ‘cirkon’, koji nema analoga, to je hipersonični sistem pomorskog baziranja, kao i drugim oružjem najnovije generacije“, rekao je Putin tokom ceremonije.

jbt naježio sam se!!!

2f70f525-0bcc-4117-a12f-d45d97c21ddf.jpg

Britanci: Rusi su stradali u Makijivki zbog neprofesionalnog skladištenja streljiva Link

Ono (oružje) nema analoga ni u jednoj zemlji na svetu. Uveren sam da će tako moćno oružje pouzdano štititi zemlju od potencijalnih spoljnih pretnji i pomoći u obezbeđivanju nacionalnih interesa naše zemlje“, rekao je Putin.

:D :D ;)

au au au.. čekam brta Obrvu iz Zagreba da se javi na tik toku da vidim njegovu reakciju!!!

Cirkon“ je prva hipersonična krstareća raketa na svetu sposobna za kontinuirani aerodinamični let sa manevrisanjem u gustim slojevima atmosfere uz pomoć sopstvenog potiska motora tokom čitave rute.

Ona može podjednako efikasno da pogađa ciljeve na kopnu i na vodi. Rakete "Cirkon“ mogu da dostignu brzinu do devet maha (preko 10.000 kilometara na sat), a njihov domet je preko 1.000 kilometara. Planirano je da ovim raketama budu naoružane podmornice i brodovi.

spavate li mirno pripadnici lgbt populacije iz Brisela, Londona, Berlina???

Ой, ты, песня, песенка девичья
Ты лети за ясным солнцем вслед
И бойцу на дальнем пограничье
От Катюши передай привет
И бойцу на дальнем пограничье
От Катюши передай привет

Neće... Mada i ja sam imao takve fantazije kad sam bio dete tako da ti ne zameram na ovim glupostima.
brt nešto mi trenutno šište jaja za tvoje fantazije ... ;)

Пусть он вспомнит девушку простую
Пусть услышит, как она поет
Пусть он землю бережет родную
А любовь Катюша сбережет
Пусть он землю бережет родную
А любовь Катюша сбережет

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back