pop80
Elita
- Poruka
- 16.611
da ..rekoše na tv kalendaruOd vojno sposobnih pobjegli samo ukrajinski Rusi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ..rekoše na tv kalendaruOd vojno sposobnih pobjegli samo ukrajinski Rusi
Znaci onih nekoliko mjeseci rata dok Rusija nije pripojila Donjeck i Lugansk nego ih samo priznavala za nezavisne drzaveNisu Ameri ništa oteli Srbiji
Rusi jesu Ukrajini
haha.. kakva stena jbt..10 miliona zbrisalo iz zemlje.. svaki peti pobego
šta sam reko?!??! šta sam reko?!?!?
Putin izdao naređenje: "Moćno oružje kreće u pohod"
Predsednik Rusije Vladimir Putin je putem video-linka naredio da se fregata "Admiral Gorškov“, opremljena raketnim sistemima "cirkon“, pošalje u vojnu službu.
Putin je na ceremoniji izjavio da će Rusija nastaviti da razvija borbeni potencijal Oružanih snaga i proizvodi perspektivno naoružanje, a takođe je zahvalio stručnjacima odbrambene industrije koja je počela serijsku proizvodnju "Cirkona“.
ali u daleki morski pohod.. kako pesnički se izražava!!! brt moi vidi se da je odrastao na Šolohovu, Dostojevskom i Tolstoju!!!!
Bitan je detalj je da nitko ne namjerava napasti Rusiju.Ono (oružje) nema analoga ni u jednoj zemlji na svetu. Uveren sam da će tako moćno oružje pouzdano štititi zemlju od potencijalnih spoljnih pretnji i pomoći u obezbeđivanju nacionalnih interesa naše zemlje“, rekao je Putin.
![]()
![]()
![]()
![]()
Britanci: Rusi su stradali u Makijivki zbog neprofesionalnog skladištenja streljiva Link
brt msm da Admiral Gorškov ne ide uzalud na daleki morski pohod!!Bitan je detalj je da nitko ne namjerava napasti Rusiju.
Rusi su ti koji napadaju..
Neće... Mada i ja sam imao takve fantazije kad sam bio dete tako da ti ne zameram na ovim glupostima.Pitam se pitam:
Da li će Putin da na jednoj ovakvoj hipersoničnoj raketi zakačiti veličanstvenu nuklearnu bojevu glavu i završiti konačno ovu predstavu?!
Ostalih 511 čekamo da slete iz orbiterusi su priznali da je 600 vojnika bilo u tom objektu u makijivki. ipak tvrde da ih je samo 89 poginulo iako je doslovno usitnjen i sravnjen sa zemljom, nema nijednog stojećeg dijela konstrukcije. izgleda da su regrutirali marvelove super-heroje
brt nešto mi trenutno šište jaja za tvoje fantazije ...Neće... Mada i ja sam imao takve fantazije kad sam bio dete tako da ti ne zameram na ovim glupostima.
Pa hoću da kažem da ti ne zameram na glupostima, svi smo ih pravili kad smo bili mali.brt nešto mi trenutno šište jaja za tvoje fantazije ...![]()
Osim Krima, ne.Znaci onih nekoliko mjeseci rata dok Rusija nije pripojila Donjeck i Lugansk nego ih samo priznavala za nezavisne drzave
po tvojoj logici ni Rusi tada nisu nista oteli Ukrajini?