Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.618
Degenerisana nakazica, vidi se sa slike da je neki patološki koljač u pitanju.aha..pretpostavio sam.. nakazica prava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Degenerisana nakazica, vidi se sa slike da je neki patološki koljač u pitanju.aha..pretpostavio sam.. nakazica prava
Nije, ali osetiće ih na koži ...Si čuo za Tornado-S? Za Iskander?
Kako samo Iskander napravi vatromet kad grune na neki veći PVO sistem ili VBR kao HIMARS, strašni i za gledanje.Nije, ali osetiće ih na koži ...
Odjezi se ...ipak si samo mali prorusscic koji sanja nedosanjanošto nisam Rus u p materinu... ok i Srbin al 99 te ..danas bi voleo da sam Rus.. zamisli Rus si , svi fašisti protiv tebe a Putin ovo izjavi:
Danas imamo važan, ako ne i značajan, događaj: fregata ‘Admiral Gorškov’ kreće u daleki morski pohod. Tu nema ničeg neobičnog: to je uobičajena stvar, ali ovaj put je brod opremljen najnovijim hipersoničnim raketnim sistemom ‘cirkon’, koji nema analoga, to je hipersonični sistem pomorskog baziranja, kao i drugim oružjem najnovije generacije“, rekao je Putin tokom ceremonije.
jbt naježio sam se!!!
Za tebe Pikac je ova nakaza (Bandera) ostvarenje snova.Za tvog Putkepeca je alen delon
Ti si svoj san već ostvario. Da budeš baba sera u švajcarskoj k.enjari.Odjezi se ...ipak si samo mali prorusscic koji sanja nedosanjano![]()
Rokaj kokaj russonaciste
Pikac jel si od tolikog žutog postao čak i nepismen?Rusi poraženi? "Putinov čovek" priznao: "Na svakih 10 metara su..." VIDEO
Šta je ovo, Prigožin javlja da ste vi pedonacoši poraženi
![]()
Podhitno stati u red za ove HIMARS-e, ocigledno je da vrede vise od dve divizije! Jedna mocna Rusija ne moze da izadje na kraj sa par sistema, zamislite da ih Ukrajina samostalno prozvodi npr. Ko bi rekao da ce napredna tehnologija doneti toliku premoc na terenu u 21.veku.. ? Nije mi samo jasno sta su radili stratezi Ruske vojske poslednjih decenija jer ocigleno nisu identifikovali HIMARS kao veliku pretnju, da jesu razvili bi slicne sisteme ili u krajnju ruku strategiju za odbranu od njega. E moji Rusi, ne prestajete da neprijatno iznenadjujete...
(Lars, 4. januar 2023 11:28) # Link komentara
Putlerovci crni vrani crni su vam dosli daniHITLEROVCI CRNI VRANI - CRNI SU VAM DOSLI DANI![]()
![]()
У Артјомовску ликвидиран оснивач украјинске „Хитлер омладине“ Олег Јурченко
Јурченко је био познат као вођа свеукрајинске војно-патриотске игре „Соколови-Џура“, у којој је млађој генерацији усађиван нацизам и васпитавана мржња према Русима.
Pogledajte prilog 1279432

navukli rusiju, kao što su nemce 1939,Bitan je detalj je da nitko ne namjerava napasti Rusiju.
Rusi su ti koji napadaju..
De Golov unuk o poštenjačini Bajdenu i njegovim planovima:
Ma naravno, najbolje je pobiti 40 miliona Ukrajinaca, znamo da je to Putinova želja.To je lako, svakako, pobiti, k`o pse, naciste sve ....
Pa, pa, paranoja.navukli rusiju, kao što su nemce 1939,
prvo im daju vođu,
pa naprave vojsku
pa ubede vođu da je jak da napadne susednu zemlju ("za 3 dana gotova ukraina")
..
e sada sledi čerečenje!
Ja sam čuo da je De Golov unuk bio po zatvorima zbog obijanja kioskaDe Golov unuk o poštenjačini Bajdenu i njegovim planovima:
Zato se bez našeg Mstija i NAFO na Zapadu ništa ne radi.Steta po vas kremljofile sto se De Golov unuk pita koliko i Zika iz Lajkovca za svetsku politiku.
Kao i tvoj Gotovina.Ja sam čuo da je De Golov unuk bio po zatvorima zbog obijanja kioska
Shvati da nije dovoljna referenca biti nečiji unuk pa da budeš relevantan u čemu god.Kao i tvoj Gotovina.

samo se ti smej, a makiivka -400Pa, pa, paranoja.