Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, bas je Ukrajina neka "zmija", zavise od njihovog gasa.Lako je takvog pokoriti i zato je bas sve ovo bespotrebno.Zmiji moraš smrskati glavu da bi je ubio ....
znaci ko mrzi vucica mrzi ruse.Kontradiktoran si ...Da li je to dokaz tvoje neobrazovanostim neobaveštenosti ili nedostatak inteligencije?

OTISAO MU KUPLUNG!!!

Napadaju Irpen i sa juga iz pravca Dimitrovke.Руси држе запад Кијева, такође врши се напад на Ирпин овог момента.
Pogledajte prilog 1110514
Strasna mera....Međunarodna džudo federacija suspendovala Putina: Nije više počasni predsednik
![]()
Znači sad koji god Ukrajinac posle ove okupacije bude za Rusiju, da znamo da je taj bolesnik i autošovinista.mp3Biti Srbin NATOfil znaci biti bolestan u mozak. Jer taj NATO je ubijao i ubija i okupira Srbe.
Ti tražiš razumo objašnjenje za ponašanje bolesne osobe. Ne ide to tako.Ja sam miroljubiva osoba, pacifista i ne podrzavam ratove onde gde je jasno da druge mere mogu dati iste efekte.
Sta je failo Putinu da zavrne slavine gasa i nafte? Sta je falilo da udje samo u one delove koji su ruski?
Ne, morao je da se seljaci, ponizava i plasi neduzan narod. Pa mislim, previse je i gadim se takvih ljudi.
1990. Druže Miloševiću, nemojte tako!
1991. Na koljenima vas molimo, gospodine Miloševiću nemojte tako!
I tako sve do 1999. kad se neko sjetio, da ga zaustavi, pa i bombama. Normalno, da u Srbiji to vidite kao nepravdu. I ja bi isto tako to gledao, ako bi živjeo u Srbiji. Ali svi, koji su bili pogođeni djelima Miloševića, to gledaju kao karmu, koja ga je pogodila nakon toliko prolivene krvi, jer je bio Milošević direktni sponzor i pokretać tih dešavanja.
a jel su protestvovali kada su JUGOSLAVIJU bombardovali
ne baksuziraj. biće uvek neki pregovor osim ako ne bude ww3.)))Tko zna sta ce biti

Evo, to je ono po čemu je zapad-zapad.
Kerkyra, nema niko pravo na povračanje istorijskih teritorija, (u suprotnom bolje, da odma resetiramo sve na godinu 0). Ako je već htio nešto uraditi, trebao je u dogovoru sa EU pritisniti na federalizaciju Ukrajine. Ali to pred aneksijom Krima i organizovanja LNR i DNR. Danas se svrstao na pogrešnu stranu istorije. Ne bitno kakav će biti izlaz ovog rata.Putin seljak.
Ne zato sto zeli da povrati otete i poklonjene ruske teritorije, vec sto to radi na nacin nedostojan coveka i civilizovanih ljudi.
Veliko razocarenje i jedan ogroman minus za rusku vlast.
Ne mrzim Vučića, glasaću za njega, jer je najbolji od svih ponuđenih kandidata, a volim braću Rusi, možda i više od mog pokojnog oca koji je zbog ljubavi do braće Rusa pošteno robovao na Golom otoku nepunih 5 godina ...znaci ko mrzi vucica mrzi ruse.
Bolje rusofil nego nacista....
Izdali su gaANONYMOUSI SU U 48 SATI HAKIRALI PREKO 300 RUSKIH STRANICA
Anonymousi su u 48 sati hakirali preko 300 ruskih stranica: među njima su Kremlj, Duma, razne banke, mediji... Mnogi su i sada offline, objavili su Anonymousi na Twitteru.
---
Tihi jel jos uvek podrzavas tvoju pirat bracu?
![]()