Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Оружане снаге РФ напредују на Ирпин са југозапада аутопутем Дмитровка-Забучја-Ирпин.

Сада се уништава утврђени појас Оружаних снага Украјине у Забучију.

1645959670100.png

Ja sam miroljubiva osoba, pacifista i ne podrzavam ratove onde gde je jasno da druge mere mogu dati iste efekte.

Sta je failo Putinu da zavrne slavine gasa i nafte? Sta je falilo da udje samo u one delove koji su ruski?

Ne, morao je da se seljaci, ponizava i plasi neduzan narod. Pa mislim, previse je i gadim se takvih ljudi.
Ti tražiš razumo objašnjenje za ponašanje bolesne osobe. Ne ide to tako.

1990. Druže Miloševiću, nemojte tako!
1991. Na koljenima vas molimo, gospodine Miloševiću nemojte tako!
I tako sve do 1999. kad se neko sjetio, da ga zaustavi, pa i bombama. Normalno, da u Srbiji to vidite kao nepravdu. I ja bi isto tako to gledao, ako bi živjeo u Srbiji. Ali svi, koji su bili pogođeni djelima Miloševića, to gledaju kao karmu, koja ga je pogodila nakon toliko prolivene krvi, jer je bio Milošević direktni sponzor i pokretać tih dešavanja.

Зеленски је пресликани Милошевић.

BANANE, OPREMA ZA NAFTNE BUŠOTINE, ELEKTRONIKA - VIŠE NIŠTA NE STIŽE U RUSIJU
POSLOVNI svijet počeo se okretati od Rusije i prije uvođenja sankcija zbog invazije na Ukrajinu, a od njezina početka robni tijekovi i lanci neumoljivo pucaju, što je težak udarac za rusku ekonomiju, donosi danas ruski nezavisni dnevnik Novaja Gazeta.

a jel su protestvovali kada su JUGOSLAVIJU bombardovali
u svi , ama svim medijama je bilo
silovanje , ubijanje , proterivanje a o posledicama bombardovanja nista
samo koliko su reklamirali pokolj kolone vozila ka albaniji
srpska avijacija pobila , na stotine
da , mnogo , mnogo kasnije i da su rekli
mi smo a i desavaju se greske
ali , svetu je ostalo da su srpski avioni pobili civile

ANONYMOUSI SU U 48 SATI HAKIRALI PREKO 300 RUSKIH STRANICA
Anonymousi su u 48 sati hakirali preko 300 ruskih stranica: među njima su Kremlj, Duma, razne banke, mediji... Mnogi su i sada offline, objavili su Anonymousi na Twitteru.
---

Tihi jel jos uvek podrzavas tvoju pirat bracu?

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Putin seljak.

Ne zato sto zeli da povrati otete i poklonjene ruske teritorije, vec sto to radi na nacin nedostojan coveka i civilizovanih ljudi.

Veliko razocarenje i jedan ogroman minus za rusku vlast.
Kerkyra, nema niko pravo na povračanje istorijskih teritorija, (u suprotnom bolje, da odma resetiramo sve na godinu 0). Ako je već htio nešto uraditi, trebao je u dogovoru sa EU pritisniti na federalizaciju Ukrajine. Ali to pred aneksijom Krima i organizovanja LNR i DNR. Danas se svrstao na pogrešnu stranu istorije. Ne bitno kakav će biti izlaz ovog rata.

ANONYMOUSI SU U 48 SATI HAKIRALI PREKO 300 RUSKIH STRANICA
Anonymousi su u 48 sati hakirali preko 300 ruskih stranica: među njima su Kremlj, Duma, razne banke, mediji... Mnogi su i sada offline, objavili su Anonymousi na Twitteru.
---

Tihi jel jos uvek podrzavas tvoju pirat bracu?

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Izdali su ga

Čak i Zeman se poturčio u ljudsku rasu (osudivši Rusiju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back