Kako rece MacArthur tokom rata u Koreji kad su ih kinezi rastavili od zivota: "We are not retreating. We are advancing in another direction" 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja zaista ne znam u čemu je tvoj problem i čemu uvrede na moj račun. No, valjda ti to bolje znaš od mene.
Izgleda de je nato roknuo rusku ambadadu, hoce li Rusi ista reci ili preduzeti, tesko po meni.
Пошто је у Ал-Ираку инвазија извршена са 150.000 америчких трупа, јасно је да је ирачка влада квислиншка.
У Либији међутим није постојала таква окупација, него се догодио народ
Izgleda de je nato roknuo rusku ambadadu, hoce li Rusi ista reci ili preduzeti, tesko po meni.
Вест: Побуњеници у Триполију трпе огромне губитке и планирају повлачење из појединих квартова како би омогућили дејство НАТО авијације. Изгледа да их је Гадафи намамио у клопку, улични рат где је ваздушна надмоћ противника без значаја...
sve i jedna revolucija jede svoju decu.Videces sada kada pocne borba za zasluge u "domovinskom" ratu.Po obicaju propast pocinje uz sampanjac i slavlje,jadne budale neznaju sta ih ceka
Najsmesnija vest dana:
19.19 - Sin libijskog lidera Mohamed Gadafi pobegao iz kućnog pritvora, javlja Al Džazira.
Бан Ки Мајмун!!!!
Можда има једна предност, мада ће вероватно ипак Гадафи да вам ебе матер фундаменталистичку.Bravo Ban tako se govori.UN ce pomoci Libiji da prebrodi ovaj rata jer sada je Libija boolja i ljepsa nego ranije.Mislim da ce se Gasdhafi uhvatiti i da ce mu bit' sudjeno.Ocekujem da se isporuci Haskom Tribunalu.Mislim da ce imati mnogo stosta reci.Libija je divna zemlja i sad ce biti jos ljepsa kad bude demokratska vlada preuzela drzavu.Libija ce biti uz Egipat i Tunis demokratska drzava sazzdana na rrevoluciji.Mislim da ce muslimani imati puno toga da urade ali mislim da je Libija zavrsila svoj posao i da je vrijeme da se ova tema zatvori jer zavrsen je posao demokratskih snaga koje su zeljele dobro Libiji.Isto tako bihs e kao musliman pojedinac zahvalio NATO Paktu koji je hrabro doprinjeo da Libija izgleda ovako kako izgleda i da u njoj mogu djeca slobodno da se igraju u parku i da djeca slobodno mogu pohadjati skolu.Mislim da ce Libijci dosta dugo pamtiti ovaj rat i ovaj pdovig jer ovo se sigurno unosi u udzbenike historije.Libija je Islamska drzava i po svojoj prilici ce priznati Kosovo.Ono za sto sam radostan je sto su Srpski nacionalisti izgubili jakog saveznika u Africi.
Можда има једна предност, мада ће вероватно ипак Гадафи да вам ебе матер фундаменталистичку.
ДаклеМ ако се ипак ова талибанска жгадија утабори у Либији мораће да послуша ционисте који ће им то приопћити кроз американска смрдљива уста да ће у УН либијски глас гледе неодвисне палестинске државе бити НЕ!!!
![]()
«Сейчас правительственные войска ведут локальные боестолкновения с мятежниками, проникшими в Триполи. Бои ведутся на окраинах города. В центре ливийской столицы все спокойно, за исключением усилившихся налетов авиации НАТО», - рассказал «Аргументам.ру» представитель посольства Ливии в Москве. При этом он сослался на телефонный разговор с МИДом своей страны.
Российский военно-дипломатический источник, находящийся сейчас в ливийской столице, также подтвердил эту информацию по Скайпу «Аргументам.ру». «Магазины закрыты, улицы в центре города патрулирует полиция и армейские подразделения. Но все тихо, перестрелок нет», - рассказал он.
"Borbe se vode na periferijama Tripolija, situacija u centru je mirna. Libijska vojska čisti grad od pobunjenika. Scene iz "Tripolija" CNN snima u Kataru"
Ајха, ко и за СА.Ne, nemoj se nadati u to.Postoji crvena linija za Libijce.