RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Олош, од Ал Каидиних смрадова, преко блеквотерсових плаћеника до специјалних командоских јединица НАТО-а.
Либијаца једва да и има!
А шта има лоше у Ал Каиди, не разумем.

Неки од познатих кадрова Ал Каиде су управо из Либије
18146781.jpg

тако да нема конфликта између припадности тој групи и либијске националности.

Богами Гаша се држи,син му побего из заробљеништва,Обама и Камерон и даље кажу да ситуација "још није чиста" (ебига не верују побуњеницима,а ни Џазири),новинари у "Риксону" под
Гадафијевом заштитом (стражом)..........игра још траје (на РТ гостовала Американка која има у Триполију пријатеље који кажу да народ није изашао на улице да поздрави "ослободиоце")..???

"Borbe se vode na periferijama Tripolija, situacija u centru je mirna. Libijska vojska čisti grad od pobunjenika. Scene iz "Tripolija" CNN snima u Kataru"
То је само пропаганда пропалих Гадафијеваца, а ово је стање на терену

18599667.jpg

Значи црвено је ослобођено а зелено је лојално бившем диктатору

Jesam li vec pozvao narod Irana i Sirije , kao i porodice zrtava svih poginulih u Arapskim ,, revolucijama ,, da za svoju nesrecu ne okrivljuju sve Srbe , nego da se obrate za razjasnjenje onima koji su direktno odgovorni . Jer zlocin nikad nije kolektvni nego individualni !!

Poslednja izmena:

Па ја и подржавам овај читав револт да бисмо могли да имамо Ал-Каида базу у Либији.

Већ постоји Ал-Каида у Алжиру, тако да ово може да прошири просторије

Ал Лажира јавља:

Libyan rebels on Monday said they had sent more fighters and weaponry by sea to Tripoli from their coastal enclave of Misrata, about 200km further east.

"Several ships arrived in our beloved capital Tripoli from Misrata, with a large number of fighters and ammunition on board," said a statement from the Information Centre of the Military Council of Misrata.

The previous day, during the rebel offensive on the capital, nearly 200 fighters from the Misrata rebels had infiltrated Tripoli by sea," it added. - AFP

Tags Libya rebels, Misrata, Muammar Gaddafi, Tripoli
24 min 52 sec ago - Libya
US military officials say Libyan forces have once again fired a Scud missile, but it was unclear where it landed.

The short-range missile was launched from near Sirte, the hometown of Libyan leader Muammar Gaddafi and one of the remaining cities still under regime control.

Monday's launch came as rebel forces took control of Tripoli, amid continuing questions about Gaddafi's whereabouts. - Associated Press

Tags Muammar Gaddafi, Scud, Sirte, Tripoli
38 min 53 sec ago - Libya
Mohammad Gaddafi, a son of Libyan leader Muammar Gaddafi, has escaped after having been arrested by rebels in Tripoli, Libya's US ambassador said Monday.

Mohammad Gaddafi was arrested on Sunday as rebels seized control of large swathes of Tripoli.

A senior rebel source confirmed the escape to AFP, saying "Yes, it's true, he has escaped." - AFP

Бар њима ТРЕБА веровати (чак и за "СКАД")!

Prevashodno ja nisam za Al Kaidu jer ona je losa a jesam za Selefije i za Hanbelije.dzabe ne bih bio za Saudijsku Arabiju da ne volim Selefije.Ipak ja sam Sunnija a Sunnije vole Muhammeda s.a.v.s. i njegove Ashabe r.a.

Znaci Libija je slobodna i nema govora o povratku starog rezima.Taj rezim je proslost i ovo sto je ostalo neoslobodjeno je samo zbog toga sto jos vojnici Ustanika nisu dosli u dodiru sa tim dijelovima grada.Znaci najavznije kote su zauzete u gradu i pobjeda je tu.Meni ej zao sto ste obrisali danasnju temu koja je oznacavala kraj rata gdje smo mogli pricati o daljem razvoju Libije i njenom drustveno-politickom razvitku.Sad je NATOu laknulo jer u jedno vrijeme ni sam NATO nije mogao vjerovgati da ce doci do ovakve realizacije jer Ustanici do kasno nisu mogli mrdnuti.Sad je red da Ustanici slave i i da odlaze u Dzamijju i da se mole Allahu jer to je najprece.Ova vlast koja dolazi na celu Libije nije marionetska ona je slicna Saudijskoj Arabiji koja pametno vodi poltiku koja je razvila tu zemlju tako da ce i Libijci razviti svoju zemlju.Libiji ne treba nikakva Al Kaida da bi uspjela.Nama ne trebaju konflikti sa Amerikom ako to nije potrijebno.Po svaku cijenu ne smijmo btiti protiv Amerike osim ako je ugrozen Islam.Znaci za tu vrstu poltiike sam a ne striktnog odbijanja svega sto dolazi iz Amerike.

thumbnail.php

Moamer Gadafi

Avioni NATO-a napali Gadafijevo sjedište u Tripoliju

"Mislim da će borba biti žestoka", rekao je portparol pobunjeničkog Nacionalnog prelaznog vijeća
Borbeni avioni NATO-a bombardovali su noćas sjedište libijskog lidera Moamera Gadafija u Tripoliju, javila je Al Jazeera, navodeći izjavu pobunjenika da će bitka za Gadafijevu rezidanciju biti žestoka i da oni koji se u njoj neće imati velike šanse da pobjegnu.
"Ne mogu da zamislim da sjedište Bab al-Azizija lako padne i mislim da će borba biti žestoka", rekao je portparol pobunjeničkog Nacionalnog prelaznog vijeća Abdel Hafiz Goga.
Goga je kazao da su pobunjenici postavili kontrolne punktove na ulazima u Tripoli i da Gadafijev sin Muhamed, kao ni sam Gadafi neće moći da pobjegnu iz grada.
U međuvremenu, lider Nacionalnog prelaznog vijeća Mustafa Abdel-Džalil je rekao da "pravi trenutak pobjede nastupa onda kada Gadafi bude uhapšen". On je, na konferenciji za novinare u sjedištu pobunjenika Bengaziju, rekao da pobunjenici ne znaju gdje se sada Gadafi nalazi, čak ne znaju ni da li je u Tripoliju.

Dnevni Avaz

Libija ce postati zlatnom zemljom i Afrika ce se ponositi njome.Libija ima potencijala da postane kao UAE pa cak i bogatiji nego UAE.Libija moze biti odskocna daska da se i ostale Africke zemlje razvijaju u pozotivnom toku.To je veoma vazno da se Libija razvije jer muslimani ce imati zadovoljstvo u njoj zivjeti a i cijeli Magreb ce rado prihvatiti jednu bogatu zemlju koja ce se vezati za Islam jer to je jedna opomena Alziru da se moze desiti nesto slicno ukoliko Alzir bude odbijao reforme.Ipak Alzir nije losj situaciji kao Sirija pa ce zato to pricekati. Ono na sto se trebamo fokusirati je Jemen i Sirija koje mkoraju postati slobodnim zemljama jer te dvije zemlje su tacke koje se moraju osvojiti.

#CNN's Mathew Price reports he spoke to #Said #Ghadaffi outside the Rixos just now, in person! #Tripoli #Libya ....од пре 5 мин

Новинар ЦНН који се јавља из Риксона !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back