RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Оде и пуковник?Сад ће у Либији бити "љепше и боље,а Либија ће бити једна дивна исламска земља",а Либијци ће радити за музлти-култи хазарске нафтне компаније,тј. мулти-култи компаније ће пљачкати либијску нафту и све ће бити дивно.НАТО је такођер диван,и све је дивно:
Минго мислим да си ти дивно пукао,ка талијански брус.

Оде и пуковник?Сад ће у Либији бити "љепше и боље,а Либија ће бити једна дивна исламска земља",а Либијци ће радити за музлти-култи хазарске нафтне компаније,тј. мулти-култи компаније ће пљачкати либијску нафту и све ће бити дивно.НАТО је такођер диван,и све је дивно:
Минго мислим да си ти дивно пукао,ка талијански брус.

i mujezini ce milozvuchno arlaukati sa minareta po ceo dan svaki dan pa ce biti milina i neopisiva slatkoca zhiveti u libiji :)

Da je nesto lose po muslimane sigurno ne bih bio za Libijske Ustanike.Nego, ovako sam za demokratizaciju Libije i za Libiju koja ce biti normalna Islamska zemlja.Ipak, nije Amerika toliki bauk kakvu je predstavljate.:)

velke712;"i mujezini ce milozvuchno arlaukati sa minareta po ceo dan svaki dan pa ce biti milina i neopisiva slatkoca zhiveti u libiji :)"

Вјероватно Хазари намјеравају да муслиманима створе диван рај на земљи,да се искупе за све недаће које су им досад дивно нанијели,и све ће бити дивно.:hahaha:И НАТО је диван,и све је дивно.
Овај Минго тешко да је поштовалац Алаховог лика и дјела,јербо по форуму само аминује дивна НАТО-хазарска недјела према муслиманима.Сумњив ми је и што му је све дивно,као да је на неким дивним опијатима,а опет ислам то колико ми је познато забрањује,бар јавно,хм?:mrgreen:

Ovo sa lažnim snimcima uopšte nije ni novo ni nemoguće(ipak je to zemlja u kojoj napravljen MATRIX).Ako se sećate Hrvatskog "domovinsog rata",oni su koristili očigledno igrano snimljene scene u svoji vestima.U Drugom ratu je mađarska vojska pošto je ušla u Suboticu(a taj ulazak nije bio reprezantetativan)sutradan napravila inscenaciju borbi i to je snimak koji je ostao kao dokument.To mi je pričao otac mog prijatelja koji je gledao snimanje.U američkim dokumentarnim filmovima iz Drugog rata ima dosta kadrova iz iganih filmova,može da vam ih identifikuju ljudi iz Kinoteke(gospodin Jovičić mi je to pokaziva pre 30.godina).
Sa današnjom tehnologijom i mogućnostima to sve deluje mnogo spektakularnije.

Na Gardijanovom sajtu (guardian.co.uk) ekpresno brisu sve komentare u kojima se pomenu trupe NATO u Tripoliju - hbt. kao da se radi o forumu B92 .. nisam to od njih ocekivao :manikir: ... al uporan sam ja ... :D

velke712;"i mujezini ce milozvuchno arlaukati sa minareta po ceo dan svaki dan pa ce biti milina i neopisiva slatkoca zhiveti u libiji :)"

Вјероватно Хазари намјеравају да муслиманима створе диван рај на земљи,да се искупе за све недаће које су им досад дивно нанијели,и све ће бити дивно.:hahaha:И НАТО је диван,и све је дивно.
Овај Минго тешко да је поштовалац Алаховог лика и дјела,јербо по форуму само аминује дивна НАТО-хазарска недјела према муслиманима.Сумњив ми је и што му је све дивно,као да је на неким дивним опијатима,а опет ислам то колико ми је познато забрањује,бар јавно,хм?:mrgreen:

Па сам је писао да добија лекове за смирење од психијатра...:hahaha: зато му је све дивно и слатко...

Иначе:

Руски експерт: У случају пада Гадафијевог режима Либију очекује распад понедељак, 22 август 2011 18:57
LIBIJA2.jpg
Лидер лбијске Џамахирије Моамер Гадафи можда ће одабрати пре да умре са оружјем у рукама него да се преда и да изађе пред суд, а земљу у случају пада актуалног режима може да очекује распад, изјавио је у интервјуу за РИА Новости директор Међународног института за политичку експертизу Јевгениј Минченко.
- Гадафи ће одабрати да умре са оружјем у рукама или ће отићи у неку од суседних земаља и наставити отпор одатле. Тим пре што се либијска армија неколико пута мешала у унутрашње расправе суседа, и хипотетички Моамер Гадафи може да нађе тамо значајну подршку, рекао је Минченко.
По речима политиколога, много тог говори у прилог томе да ће либијски лидер ратовати до последњег, и зато је прерано говорити о скором разрешењу ситуације у земљи.
- Подаци из Триполија су превише противречни да би се изводили закључци о томе да је режиму Гафадија одзвонило. Потенцијал отпора чак и у случају пада престонице постоји. Гадафи је већ показао да је расположен прилично одлучно, и мислим да се неће предати, истакао је експерт.
Минченко сматра да у случају да Гадафијева власт падне, јединствена Либија ће прекинути да постоји и распашће се на три дела.
- Највероватније ће се појавити три државе, у складу са границама историјских области: Триполитанија на северозападу, Киренаика на североистоку и Фецан на југу. Ове либијске провинције дуго су се развијале независно једна од друге и имају све шансе да свака од њих стекне независност. Можда ће своју аутономију почети да проглашавају и поједина племена, сматра он. По мишљењу експерта, Либију у случају таквог сценарија очекује такав ниво хуманитарне катастрофе да ће последице превазићи оно што се дешава данас у Ираку.
Минченко је искључио вероватноћу да ће војна машинерија НАТО-а, која је стекла инерцију, одабрати за следећи циљ Сирију.
- Понављања либијског сценарија у Сирији неће бити. Запад ће покушати да одигра другу игру и да утиче на Дамаск другим средствима и да делује туђим рукама. На пример, провоцирајући конфликт Сирија-Турска, сматра он.
(Глас Русије)

:think: ... нешто ми је познат ОВАЈ СЦЕНАРИО СА РАСПАДОМ ЗЕМЉЕ...мамицу им злочиначку говедарску шта раде...:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back