Potvrdjeno iz vise izbora, scene su snimane u al Dzazirinom studiju u Dohi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Оде и пуковник?Сад ће у Либији бити "љепше и боље,а Либија ће бити једна дивна исламска земља",а Либијци ће радити за музлти-култи хазарске нафтне компаније,тј. мулти-култи компаније ће пљачкати либијску нафту и све ће бити дивно.НАТО је такођер диван,и све је дивно:
Минго мислим да си ти дивно пукао,ка талијански брус.
i mujezini ce milozvuchno arlaukati sa minareta po ceo dan svaki dan pa ce biti milina i nepisiva slatkoca zhiveti u libiji![]()
Олош, од Ал Каидиних смрадова, преко блеквотерсових плаћеника до специјалних командоских јединица НАТО-а.ti tzv libijski ustanici su gomila stranih placenika
19.44 - Pronađena dva tijela za koja se sumnja da su Gadafijev sin Hamis i šef obavještajne službe Abdulah Senusi.
Na Gardijanovom sajtu (guardian.co.uk) ekpresno brisu sve komentare u kojima se pomenu trupe NATO u Tripoliju - hbt. kao da se radi o forumu B92 .. nisam to od njih ocekivao... al uporan sam ja ...
![]()
KAKO VOLIM KAD OVIM ,, EVROPEJCIMA ,, POSTAVIMO RUSKE IZVORE DA BI UOPSTE UKAPIRALI STANJE STVARI ... I SVET U KOJEM ZIVE .....
Hebem ti CNN i BBC - toliko se majmuna napravili po Srbiji i po svetu da to nije normalno ...![]()
Ybt ovog Hamisa ubijali jedno 20 puta![]()
Da je nesto lose po muslimane sigurno ne bih bio za Libijske Ustanike.Nego, ovako sam za demokratizaciju Libije i za Libiju koja ce biti normalna Islamska zemlja.Ipak, nije Amerika toliki bauk kakvu je predstavljate.![]()
Ybt ovog Hamisa ubijali jedno 20 puta![]()
velke712;"i mujezini ce milozvuchno arlaukati sa minareta po ceo dan svaki dan pa ce biti milina i neopisiva slatkoca zhiveti u libiji"
Вјероватно Хазари намјеравају да муслиманима створе диван рај на земљи,да се искупе за све недаће које су им досад дивно нанијели,и све ће бити дивно.И НАТО је диван,и све је дивно.
Овај Минго тешко да је поштовалац Алаховог лика и дјела,јербо по форуму само аминује дивна НАТО-хазарска недјела према муслиманима.Сумњив ми је и што му је све дивно,као да је на неким дивним опијатима,а опет ислам то колико ми је познато забрањује,бар јавно,хм?![]()
Nema ga niđe.Gadafi se ziv nece predati!