Rapidshare i drugi

Ako vam treba program za download sa rapidshare bez cekanja skinite
jDownload - Java program,radi na svim OS-ovima
USDownload - Radi na Windowsu...

USDownloader mogu da preporucim jer smao njega koristim i extra je,malo mem zauzima,jednostavno dodavanje linkova,nema misterioznog nestajanje liste (kao u CryptLoad) i sto je najvaznije od svega nema problema sa download...

Imam jedno pitanje u vezi sa Rapidshare-om. Pošto ima nekih RAR fajlova za skidanje koji me zbunjuju imenom pa ne znam šta se tačno nalazi pod njima, da li mogu nekako da vidim listu tih fajlova, odnosno koji fajlovi sve postoje u okviru tog RAR-a?

Ajde ako neko moze neka mi pomogne ...
Uplatio sam premium pre nekih nedelju dana, i sve je radilo extra do danas ... Uvek kad probam da se ulogujem kaze mi password is incorrect, a kad posaljem na e-mail, kaze da to nije taj mail i ne znam sta da radim ... kao da neko zna moj user i pass, pa mi preoteo premium ...

Ajde ako neko moze neka mi pomogne ...
Uplatio sam premium pre nekih nedelju dana, i sve je radilo extra do danas ... Uvek kad probam da se ulogujem kaze mi password is incorrect, a kad posaljem na e-mail, kaze da to nije taj mail i ne znam sta da radim ... kao da neko zna moj user i pass, pa mi preoteo premium ...

Neko ti je maznuo nalkog, to je veoma cesta pojava na rapidshare-u, jer lovaca na isti danas imas u prilicno velikom brou (pogledaj moje postove na prethodnoj stranici:lol:)

Imam problem s rapidsharom, pa bi mi nečija pomoć bila dobrodošla.
Imam ADSL 512 na Eunetu i do sinoć mi je rapidshare radio super iako nemam premium.
Ali od sinoć mi se dešava da mi non stop govori da je moja I.P. adresa zauzeta jer se preko nje trenutno skida fajl, iako ja ne skidam. Ovo mi se pre nikada nije dešavalo.
Jel ima još neko ovakvih problema i da li mi neko može pomoći?

Poslednja izmena:
Imam problem s rapidsharom, pa bi mi nečija pomoć bila dobrodošla.
Imam ADSL 512 na Eunetu i do sinoć mi je rapidshare radio super iako nemam premium.
Ali od sinoć mi se dešava da mi non stop govori da je moja I.P. adresa zauzeta jer se preko nje trenutno skida fajl, iako ja ne skidam. Ovo mi se pre nikada nije dešavalo.
Jel ima još neko ovakvih problema i da li mi neko može pomoći?

To moze da se desi ako ides preko proxya, mada ne verujem da je to ovde slucaj.

Treba mi pomoc.. imao sam u USD oko 100 linkova i odjednom ih je USD sve izbrisao... Da li je negde to ostalo zabelezeno kako bih to povratio jer nema blage veze da se setim svega sto sam nakacio da se skida????

Liste se bekapuju. U folderu gde je usd pod imenom USDownloader.lst.bak. Postojecu sa extenzijom .lst pomeri negde a ovoj .lst.bak obrisi .bak i pokrenu usd.
A ako je kojim slucajem brisao linkove sa liste jer nisu aktivni vise (ne znam kako je podesen kod tebe) onda pogledaj log (USDownloader.txt) . Ili iz samog programa otvori log. Tu bi trebalo da bude sve sto je obradio,da li skinuo ili ne svejedno...

• Podržavam
Reactions: DJM
Rapid za free usere provereno radi bez problema od 01:00 do 11:00-12:00. Kod mene se krece izmedju 170 i 220 (220 je moj maksimalan download za ovaj paket)...neki prosek je oko 195KB/s,odnosno 1560kbps. Uz menjanje IP adrese izmedju dva downloada moguce je za to vreme skinuti 6GB sto je na mesecnom nivou oko 180GB. Ogranicenje za premium user-e je 80GB za mesec dana. Premium kosta 700-800 dinara , odprilike koliko je potrebno za naredni paket sa onog 1024. ;)
Ovo sam racunao po 10 sati dnevno. Ostaje jos mnogo za torrent recimo,koji se bez problema moze kombinovati sa rapidom bilo kada. ;)

A meni USD samo vrti link na free i baci ga na kraj posle i nece da ucitava.. a sad je ponoc?? jel to normalno? Da li su oni ukinuli ona pravila o "nemanju" pauza izmedju downloada??? Sta se desava?? Imao sam dakle premium i sve je bilo super, i sad kad je istekao odjednom nece ni da radi...

Malo pre mi skinuo jedan strip od 17 Mb brzinom od 75 Kb... to je ok.. ali posle toga nije hteo vise da radi...

Za to kada baci link na kraj liste imas podesavanje posle koliko neuspelih pokusaja da dobije link (direktan za download) ce baciti na kraj liste. Options->settings pa onda "number the retries before rotation" i "when rotate move link" tu podesis da li na kraj liste ili za odredjen broj linija dole.

Ako imas adsl sredi reconnect bat i iskljuci ovo gore,a ukljuci da se reconnect pokrece posle svakog gotovog downloada,kada nemoze da downloaduje fajl i kada nemoze da se konektuje na server. Pauze su valjda 15 minuta...nemam pojma,ne cekam vec bat menja IP.

A ako imas premium,sredi to u flash get-u , lakse ces se snaci. ;)

Back