Rapidshare i drugi

Ma i da uplatis dozvoljavaju samo 80 Gb mesecno da se skine a to sa premiumom skines za najdalje 10 dana. Posle 20 dana duvas u prste.

Free vise nije sto je bio. A ne znam od kada je to... A taj bat ne znam da namestim. Sad cu da probam da pronadjem na ooj temi ako ima negde objasnjeno.

A ovih par meseci pogubio sam sve naloge na priovate trackers za torrent. Jel zuna neko neki private tracker da pusta registraciju?

Skinite USDownloader-Lite.rar.
Desni klik pa "extract files",zatim selektujte C particiju u prozoru koji se pojavi,pa klik na OK.

Skinite Plg.rar.
Otpakujte bilo gde i fajl RapidShareCom.plg smestite na lokaciju C:\USDownloader-Lite\Plugins. (naravno na pitanje "Replace?" odgovorite potvrdno)

Startujte USDownloader.exe koji je na lokaciji C:\USDownloader-Lite.

Sada samo ispratite tri koraka navedena na sledecoj slici i mozete dodati linkove na listu. ;)

A kako ce se ponasati ova postavka prema pauzi od 15 min? Ne kontam cemu sluzi taj sedjuler...

Ja sam nekako nasao resenje.. posto Rapid uglavnom pravi pauze od 15 minuta... ja sam namestio da mu za konekciju treba 5 minuta, i stavio da se link mrda na dole posle 5 pokusaja. Tako da sada on na linku pokusava do 25 minuta da se konektuje.

S jedne strane moze da se desi da prodje i posle 5 minuta a s druge strane ako rapid trazi 15 minuta i to sam zadovoljio.

Samo mi popaje objasni sto je bitan taj seduler...

Poslednja izmena:
Dzabe dobar password ako joj postave laznu straincu RS-a.

RS je uveo rigorozniju politiku prema free userima,letos je bilo odlicno-full brzina,nema cekanja,jedino je moglo da se skida samo jedan fajl istovremeno.Sada je ocajno,brzina mi varira oko 35KB/s,cekanje od par minuta da skinem fajl zbog limita i puno puta puca veza.
Videcemo kakva ce biti dalja politika RS-a,a cinjenica je da je RS jedan od najvecih filehosting sajtova na svetu.

Dzabe dobar password ako joj postave laznu straincu RS-a.

RS je uveo rigorozniju politiku prema free userima,letos je bilo odlicno-full brzina,nema cekanja,jedino je moglo da se skida samo jedan fajl istovremeno.Sada je ocajno,brzina mi varira oko 35KB/s,cekanje od par minuta da skinem fajl zbog limita i puno puta puca veza.
Videcemo kakva ce biti dalja politika RS-a,a cinjenica je da je RS jedan od najvecih filehosting sajtova na svetu.

Meni kada skidam ide do 122kb/s

Ma ti si sba posebna. Sta hoces da kazes da nozzlezator nije u pravu???

Rapid za free usere provereno radi bez problema od 01:00 do 11:00-12:00. Kod mene se krece izmedju 170 i 220 (220 je moj maksimalan download za ovaj paket)...neki prosek je oko 195KB/s,odnosno 1560kbps. Uz menjanje IP adrese izmedju dva downloada moguce je za to vreme skinuti 6GB sto je na mesecnom nivou oko 180GB. Ogranicenje za premium user-e je 80GB za mesec dana. Premium kosta 700-800 dinara , odprilike koliko je potrebno za naredni paket sa onog 1024. ;)
Ovo sam racunao po 10 sati dnevno. Ostaje jos mnogo za torrent recimo,koji se bez problema moze kombinovati sa rapidom bilo kada. ;)

@Droid
Kada promenis IP adresu nemoras da cekas 15 minuta. A u scheduler podesavas kada ce se menjati IP adresa,tj. kada ce se pokretati reconnect.bat

Back