Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Sad ce biti malo promene, posto ce svima skociti ul/dl pred novu godinu....sto ce reci , vise ce vas nervirati ogranicenje RS....sad cete cekati po 25-35 minuta....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi monopolisti ovi iz rapida...
Vec par godina imam premium acc i sve je bilo ok,ali sad su stvarno preterali
Ogranicili su download sa 300gb na 80gb mesecno,znaci sa 10gb dnevno sad je moguce samo 2.6gb..
Imam jedno pitanje u vezi sa Rapidshare-om. Pošto ima nekih RAR fajlova za skidanje koji me zbunjuju imenom pa ne znam šta se tačno nalazi pod njima, da li mogu nekako da vidim listu tih fajlova, odnosno koji fajlovi sve postoje u okviru tog RAR-a?
Ne znam da li je već bilo pomenuto, ali ja to čekanje rešavam tako što ugasim modem na sekund i prilikom paljenja dobijem novu ip adresu... Uglavnom kad žurim da skinem neki film, inače čekam standardno...![]()
Ne bih ja rekao, to je ekipa izuzetno mudra i premazana....
Ako su procenili da ovako treba , znaci rezu nesto sto im ne odgovara, i ostavljaju nesto sto im odgovara....
Super. Tako lepo sedis celu noc za kompom, svako malo restartujes modem. Milina. Bas zabavno. Izem ti resenje znas...