Rapidshare i drugi

Evo i jos jedno pitanje od mene. Vec drugi put mi se desava da skinem film sa rapida, i kada ekstraktujem fajlove pojavi se samo jedan novi fajl sa nazivom filma, ali prazan!? Sta je u pitanju? Nije u pitanju lozinka, jer je ispod linkova stajalo no pass.

Ma ja sam koristio mnogo tih downloadera, ukljucujuci USDownloader ali nisam bio bas zadovoiljan sa njima. USD mi je cesto stajao na 99%, trazio mi da skinem neke thanks fajlove i svasta. Sad sam nasao resenje, program je odlican, znaci stvarno ima sve sto coveku treba. Ima opciju za reconnect, moze automatski da ugasi racunar kada zavrsi download, moze automatski da raspakuje RAR arhive, pa cak i da spoji HJSplit fajlove. Ne zaglavljuje uopste. Non stop se updatuje. Podrzava sigurno 50 sajtova za sharing (rapidshare, megaupload, megashare, netload, filefront, depositfiles........).
I sto je najbitnije, nema korumpiranja fajlova. Skida punom brzinom (ovo naravno zavisi od opterecanja na rapidshareu). Stvarno sam odusevljen. Predlazem ti da koristis njega. Evo ti link, skini ga (u tom fajlu se nalazi i program za menjanje IP Adrese koji su ovi forumasi pomenuli):

http://rapidshare.com/files/162828232/jdownloader_v0.3668.zip

Evo ti i screenshot: http://i34.tinypic.com/6tcx8n.jpg

edit: napomena za moderatore: Ovaj program je pod GNU licencom, zato ne podleze pravu o zastiti autorskih prava -> nije potrebno strahovati da li je piraterija :D

Хвала, одличан програм. Једино што нисам успео да га наместим да искључи рачунар на крају. Осећам да ми је та опција ту негде пред очима... Ако ти није проблем да ми објасниш како то да наместим.

Rapid me drzao 6min na nuli protoka na 99% odradjenog downloada i onda me pustio i tih 1%....
To je rekord, mada zna da drzi po 10 sek.....

E sad da li je to isp ili rapid , ali rapid drzi neprekinut download stream...sto ne cini ako se kod isp prekine protok.....na duze od nekoliko sekundi....

Imam jedno pitanje ...
Hocu da uzmem rapidshare premium account preko firme www.nalozi.info . . .
Da li neko ima iskustva sa ovim distributerom, i nije li ovo neka prevara ili nelegalan nacin ???
Vidim da je na sajtu sve lepo napisano, stavljen njihov mail, tel... Sve ok, samo me jos interesuje vase misljenje ili ako neko ima iskustva sa ovima, neka mi kaze ...

skidao sam Generals igricu i drzao me pola downloada 0 kb/s
znaci puko sam

Nisi,a što tako misliš?
Imam jedno pitanje ...
Hocu da uzmem rapidshare premium account preko firme www.nalozi.info . . .
Da li neko ima iskustva sa ovim distributerom, i nije li ovo neka prevara ili nelegalan nacin ???
Vidim da je na sajtu sve lepo napisano, stavljen njihov mail, tel... Sve ok, samo me jos interesuje vase misljenje ili ako neko ima iskustva sa ovima, neka mi kaze ...
Provereno:srbija.euplata.com!!

Ma slucajno sam naleteo na nekog lika iz Indije na MSNu koji 'krade' (sniffing) rapid accounte, pa i meni posalje po nekoliko komada for free. Samo ni jedan nalog ne traje pun mesec ili nesto slicno, vec mi uvek posalje na 5-6 dana pre isteka po 10ak komada, pa isprobavam koji radi i kojem je najvise vremena preostalo.

Meni rapid od pre neki dan radi ocajno tj brzina skidanja je mizerija. Provajder Beocity inace imali su jednom foru da su ogranicili cak i rapidshare..dokle lopovluk i bezobrazluk ide. Ako su to uradili opet tacno ima da zavrsim sa njima i dignem meg akampanju protiv njih.

Ne,nije "kriv"provajder,već Rapid,i ako si free korisnik:
This week we have completed the infrastructure upgrade with the result, that premium users can now enjoy full speed again. Also, we are able to allocate bandwith to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.

Back