Kad smo kod raja i seksa u njemu
Da li bi iko od muskaraca odbio da bude sa ovakvim ljepoticama, ne samo to nego Rajske zene su daleko ljepse nego zene sad na zemlji, a da ne pricamo ako su stvorene savrsene , to znaci savrsena kosa, savrene grudi, savresene noge , zadnjica, sve je vrh vrhova, da je cisto savrsenstvo....pa ima li muskarac koji to nebi volio dobiti u Raju, nepostoji takav osim mozda homica
Postoji li i jedna zena da nebi volila u tom Raju ovakve muskarce , ne samo ovakve nego su daleko boljeg izgleda nego ovi na zemlji
biti na nekom ovakvom mjestu, nama je ovo sad Raj na zemlji, a u Raju je to daleko ljepse i ocaravajuce.
Odakle meni sve ove infomracije o Raju?
Pa mi muslimani smo informisani od poslanika Muhammeda o skoro svemu u Raju, i Bozija Knjiga Kuran nas je informisala dosta o Raju...tako da se ima uvid sta je to, kakvo je to mjestu, cemu da se tezi i bori, zbog cega se sve ovo vrti, i zbog cega religija uopste postoji...
Religiju je Bog poslao na zemlju kako bi pokazao put covjeku do ovog mjesta, do raja poslije smrti, a Bogu religija ne treba, nije to nesto sto je njemu potrebno, moze on i bez toga, ali je iz milosti nama daje, ukazuje na put koji vodi tamo u Raj.
Ako ko ima jos kakvih pitanja , izvolite opalite onda , tu sam