raj

vidis kako je Bog stvorio u tebi da zudis za onim stvarima koje postoje i u Raju

u Raju imas zgodne i lepe devojke od koji zastaje dah....znaci Rajske zene il izene koje udju sa ovoga svijeta u Raj, ce biti ogromne ljepote, koje ce izazivati divljenje , takvo savrsenstvo da nema nikakvih mahana, da mozes reci, a pa vala volio bi da je malo drugacije ovo ili ono, nego nego ce biti bas precizno takva ljepota da te nece ostaviti ravnodusnim

Imali seksa u Raju, naravno da ima, pa nece valjda zgodni muskarci i lijepe zene gledati jedno drugo i buljiti u zube jednim drugima a da nemaju zblizavanje kroz seks, pljubce, dodire itd

Opis zena u Raju je da su ogromne ljepote gdje su im naznacene krupne oci , gdje je veliki fokus ljepote na njihovim ocima, a takodjer ce i ostali dijelovi tijela biti vanzemaljske ljepote, grudi velicine sipka, dok ce im noge imati vanzemaljsku ljepotu, bit ce providne noge, znaci meso na nogama ce imati transparentnost, takva ljepota ne postoji na zemlji jedino ima gluma toga kroz oblacenje providne odjece, a znamo itekako dobro kako muskarce pali providna odjeca ili donji ves na zenama, do ludila ih dovodi...a sta onda reci za zene kojima je ugradjeno to ili tako stvorene u Raju sa transparentnoscu.

mozda se zene pitaju a sta cemo to mi dobiti, pa dobit ces lepe i zgodne muskarce ogromne ljepote, andjeoske ljepote sto se kaze gdje nema mahana , naravno da Bog isto hoce da razveseli i zenske oci u Raju :mrgreen: nije raj samo za muskarce.
Samo da te nesto pitam - kako Vas uce Vase odje,dali postoji seks izmedju nebeskih bica ( andjele,heruvime,serafime i t.d.) ?

Kakav je Raj to mozda najbolje govori ovaj hadis od poslanika Muhammeda:

Muhammed. je rekao, opisujući Raj: „U njemu ima ono što oko nije vidjelo, niti je uho čulo, niti je ljudsko srce poželjelo.“ (Hadis bilježi Hakim u Mustedreku i Ibn Huzejme u svome Sahihu)

Samo da te nesto pitam - kako Vas uce Vase odje,dali postoji seks izmedju nebeskih bica ( andjele,heruvime,serafime i t.d.) ?

Ne uci nas odje nego Hodze, druga stvar

nije nas Hodza ucio nego ucimo od Poslanika Muhammeda, sta je on rekao o Raju, on ga je i vidio svojim ocima, on je odbijao informacije o Raju objavom od Boga preko andjela Gavrila.

dali postoji seks izmedju nebeskih bica ( andjele,heruvime,serafime i t.d.) ?

ne postoji nikakav seks medju andjelima, andjeli nisu nikakvog roda, ni musko ni zensko

oni nemaju strasti, nemaju potrebu ni za hranom ni picem.

Njima je ugradjena sluzba Bogu da obavljaju radnje za sta su stvoreni bez imalo pogovora, nemaju slobodnu volju da se pobune protiv Boga, nego su neumorni u sluzbi Bogu, poput programiranih robota.

Kad smo kod raja i seksa u njemu

Da li bi iko od muskaraca odbio da bude sa ovakvim ljepoticama, ne samo to nego Rajske zene su daleko ljepse nego zene sad na zemlji, a da ne pricamo ako su stvorene savrsene , to znaci savrsena kosa, savrene grudi, savresene noge , zadnjica, sve je vrh vrhova, da je cisto savrsenstvo....pa ima li muskarac koji to nebi volio dobiti u Raju, nepostoji takav osim mozda homica :mrgreen:

z.png

Postoji li i jedna zena da nebi volila u tom Raju ovakve muskarce , ne samo ovakve nego su daleko boljeg izgleda nego ovi na zemlji
164622555_297535498394149_9043686801240212578_n.jpg

biti na nekom ovakvom mjestu, nama je ovo sad Raj na zemlji, a u Raju je to daleko ljepse i ocaravajuce.
best-resorts-in-Bora-Bora.jpg

Odakle meni sve ove infomracije o Raju?

Pa mi muslimani smo informisani od poslanika Muhammeda o skoro svemu u Raju, i Bozija Knjiga Kuran nas je informisala dosta o Raju...tako da se ima uvid sta je to, kakvo je to mjestu, cemu da se tezi i bori, zbog cega se sve ovo vrti, i zbog cega religija uopste postoji...

Religiju je Bog poslao na zemlju kako bi pokazao put covjeku do ovog mjesta, do raja poslije smrti, a Bogu religija ne treba, nije to nesto sto je njemu potrebno, moze on i bez toga, ali je iz milosti nama daje, ukazuje na put koji vodi tamo u Raj.

Ako ko ima jos kakvih pitanja , izvolite opalite onda , tu sam :mrgreen:

Ne uci nas odje nego Hodze, druga stvar

nije nas Hodza ucio nego ucimo od Poslanika Muhammeda, sta je on rekao o Raju, on ga je i vidio svojim ocima, on je odbijao informacije o Raju objavom od Boga preko andjela Gavrila.

ne postoji nikakav seks medju andjelima, andjeli nisu nikakvog roda, ni musko ni zensko

oni nemaju strasti, nemaju potrebu ni za hranom ni picem.

Njima je ugradjena sluzba Bogu da obavljaju radnje za sta su stvoreni bez imalo pogovora, nemaju slobodnu volju da se pobune protiv Boga, nego su neumorni u sluzbi Bogu, poput programiranih robota.
Izvini za pecatnu gresku...
Dakle Vas poslanik Vam je reko da ne postoji seks izmedju andjela ali Vam ujedno reko da ce na nebu biti seksa izmedju ljudskih bica,jel tako ?
E pa u tome i jeste kljucna razlika izmedju hriscanstva i sve ostale religije - ovi prvi veruju Isusa Hrista i Njegovim recima u vezi svakog teoloskog pitanja ukljucujuci i ovu u vezi seksa na nebu dok ostali imaju razno razne seksi price za laku noc i stime se ohrabruju da sto pre odu tamo gde ce im puno toga ukljucujuci i seksualni zivot navodno biti mnooogo lepsi !!!
Dakle Isus Hristos je u vezi ovog jasno rekao sledece ( mislim da je vec puno puta citirano ali ponavljam jos jednom):

Mat.22,30:
"...Jer o vaskrseniju niti će se ženiti ni udavati; nego su kao anđeli Božiji na nebu..."

Dakle kao sto se jasno vidi,Spasitelj ovog sveta,Isus Hristos je jasno rekao da na nebu definitivno nema seksa izmedju spasenih jer ce biti KAO ANDJELI BOZJI a posto andjeli nemaju seksa nece imati ni spaseni ljudski rod !!!

Izvini za pecatnu gresku...
Dakle Vas poslanik Vam je reko da ne postoji seks izmedju andjela ali Vam ujedno reko da ce na nebu biti seksa izmedju ljudskih bica,jel tako ?
E pa u tome i jeste kljucna razlika izmedju hriscanstva i sve ostale religije - ovi prvi veruju Isusa Hrista i Njegovim recima u vezi svakog teoloskog pitanja ukljucujuci i ovu u vezi seksa na nebu dok ostali imaju razno razne seksi price za laku noc i stime se ohrabruju da sto pre odu tamo gde ce im puno toga ukljucujuci i seksualni zivot navodno biti mnooogo lepsi !!!
Dakle Isus Hristos je u vezi ovog jasno rekao sledece ( mislim da je vec puno puta citirano ali ponavljam jos jednom):

Mat.22,30:
"...Jer o vaskrseniju niti će se ženiti ni udavati; nego su kao anđeli Božiji na nebu..."

Dakle kao sto se jasno vidi,Spasitelj ovog sveta,Isus Hristos je jasno rekao da na nebu definitivno nema seksa izmedju spasenih jer ce biti KAO ANDJELI BOZJI a posto andjeli nemaju seksa nece imati ni spaseni ljudski rod !!!

sad cu ti ovo pojasniti pa ces da razumijes sta je Isus rekao tu, niste vi to dobro shvatili zbog nepoznavanja dodatnih informacija

da

Mat.22,30:

sta je ovdje rekao Isus "...Jer o vaskrseniju niti će se ženiti ni udavati; nego su kao anđeli Božiji na nebu..."

Ovdje se misli na berzah period, to je period odmah nakon smrti, kada dusa izadje iz tijela i nastavi da zivi zgrobnim zivotom, samo kao dusa, bez tijela

u tom periodu nema zenidbe, ni udavanja ,pa smo kao andjeli na nebu koji se ne udaju niti zene, beztjelesna bica kao andjeli.

to je samo period berzaha, koji traje od Smrti do Prozivljenja na sudnjem danu, kada treba da bude prozivljenje Bog ce nanovo stvoriti nasa tijela koja ce nikuti iz zemlje poput biljaka u proljece, kada se nanovo stvore sa tim novim prirodnim zakonima, bit ce naredjeno da se duse vrate u nasa nova rekreirana tijela i ljudi ce poslije otvoriti oci kao iz sna sto otvoris, ustajati, i otresati prasinu sa sebe, tad cemo biti svi goli bosi, neobrezani, nece biti ni dolina ni planina na zemlji, zemlja ce biti potpuno gola, bijeli pijesak skroz, nikakvog bilja ni vode nece biti, to ce biti Sudnji dan, kada Bog dolazi sa andjelima ,kada se priblizi i Pakao , i krene sudjenje

pa poslije kad covjek udje u Raj nakon sudnjenja ako ga je dobro prosao, to znaci da ce u Raju ulaziti kao tijelo i dusa, kao sto isus kaze da ce ljudi jesti i piti i sjediti u Raju, a znamo da andjeli ne jedu i ne piju.

Isus kaze:
Luka 24,39Vidite ruke moje i noge moje! Ja sam glavom. Opipajte me i vidite! Duh nema mesa i kostiju, kako to vidite na meni."

ko je duh ovdje? duhovi su andjeli

kao sto Biblija kaze da su duhovi andjeli:

Hebrejima 1,13A kojemu od anđela reče kad: "Sjedi meni s desne strane, dok položim neprijatelje tvoje za podnožje nogama tvojim.
Hebrejima 1,14Nijesu li svi službeni duhovi, koji su poslani na službu zbog onih, koji će baštiniti spasenje?

ovo je upravo ono sto Islam kaze, Sveti duh je andjeo Gavrilo ,andjeo po sluzbi da dostavi objavu

Isus kaze Duhovi, to jeste andjeli nemaju kosti ni mesa, samim tim netreba im hrana ni pice, niti sjedaju onda na stolicu...a to Isus kaze da ce ljudi jesti i piti u Raju dok sjede zajedno sa abrahamom i ostalim Bozijim poslanicima kad se susretnu u Raju.

jeus li ti sad neke stvari jasne?

Imam znanja koje vi nemate, i dajem vam pojasnjenja ovih stvari kako funkcionus, i sta je Isus mislio sa tim kad je to rekao.

jedno je izmisljati na suho, a drugo je pisati ono sto si procitao u Bozijoj knjizi i sta siu procitao od Bozijeg poslanika sta je govorio

to nije isto junace

izmisljanje je, kad bi ja sad bez ikakvih vjerskih izvora legao potrbuske na livadu, sa slamkom u ustima i smisljao sta bi moglo biti u Raju, to je izmisljanje

a ne ovo sto ti ja pisem, jer ono sto ti pisem imam potporu za to sto pricam, samim tim nije izmisljanje.
Piše slično samo što si ti okrenuo onako kako tebi odgovara.

Како иду на живце ови што ,,имају знања која други немају", препотентно до бола, а кад им се покаже да греше, онда ћуте и праве се блесави.

U njemu ima ono što oko nije vidjelo, niti je uho čulo, niti je ljudsko srce poželjelo.

Коринћанима посланица прва св. апостола Павла, глава 2
9. Него као што је писано: Шта око не виде, и ухо не чу, и у срце човеку не дође, оно уготови Бог онима, који Га љубе.

Како иду на живце ови што ,,имају знања која други немају", препотентно до бола, а кад им се покаже да греше, онда ћуте и праве се блесави.

Коринћанима посланица прва св. апостола Павла, глава 2

super je to, to je i Biblijski opis Raja, sto je fantasticno, podrzavam u potpunosti, jer je logicno , i racionalno da je takav i Raj :ok:

znam jer je objasnjeno u opisima raja da ces samo pozeljeti svoje supruge, jer ce ti u tvojim ocima naljepse biti u Raju

ti kad vidis svoje zene, ti ces misliti da si ti najvecu nagradu dobio jer su tevbi u tvojim ocima najljepse i neces pozeljeti druge

tako isto tvoje zene nece pozeljeti druge muskarce jer ces ti u njihovima ocima biti najzgodniji, najljepsi, na seksipilni

takav je to Raj, nema tamo svaleranja i nevjerstva prema bracnom partneru...to onda nebi ni bio Raj.

nema toga u Raju
kako nema švaleranja kad ćeš pržiti 72 device.
jedino ako veruješ da je alah stvorio žene da seksualno zadovoljavaju muškarca

Isus kaze Duhovi, to jeste andjeli nemaju kosti ni mesa, samim tim netreba im hrana ni pice, niti sjedaju onda na stolicu...a to Isus kaze da ce ljudi jesti i piti u Raju dok sjede zajedno sa abrahamom i ostalim Bozijim poslanicima kad se susretnu u Raju.
da li anđeli imaju telo? da li zauzimaju neki prostor. da li danas viđamo anđele i pale anđele?
boga niko nije video jer je duh, jel tako?

Kad smo kod raja i seksa u njemu

Da li bi iko od muskaraca odbio da bude sa ovakvim ljepoticama, ne samo to nego Rajske zene su daleko ljepse nego zene sad na zemlji, a da ne pricamo ako su stvorene savrsene , to znaci savrsena kosa, savrene grudi, savresene noge , zadnjica, sve je vrh vrhova, da je cisto savrsenstvo....pa ima li muskarac koji to nebi volio dobiti u Raju, nepostoji takav osim mozda homica :mrgreen:

z.png

Postoji li i jedna zena da nebi volila u tom Raju ovakve muskarce , ne samo ovakve nego su daleko boljeg izgleda nego ovi na zemlji
164622555_297535498394149_9043686801240212578_n.jpg

biti na nekom ovakvom mjestu, nama je ovo sad Raj na zemlji, a u Raju je to daleko ljepse i ocaravajuce.
best-resorts-in-Bora-Bora.jpg

Odakle meni sve ove infomracije o Raju?

Pa mi muslimani smo informisani od poslanika Muhammeda o skoro svemu u Raju, i Bozija Knjiga Kuran nas je informisala dosta o Raju...tako da se ima uvid sta je to, kakvo je to mjestu, cemu da se tezi i bori, zbog cega se sve ovo vrti, i zbog cega religija uopste postoji...

Religiju je Bog poslao na zemlju kako bi pokazao put covjeku do ovog mjesta, do raja poslije smrti, a Bogu religija ne treba, nije to nesto sto je njemu potrebno, moze on i bez toga, ali je iz milosti nama daje, ukazuje na put koji vodi tamo u Raj.

Ako ko ima jos kakvih pitanja , izvolite opalite onda , tu sam :mrgreen:
Ovako nešto možeš da dobiješ samo ovde na zemlji.

kako nema švaleranja kad ćeš pržiti 72 device.

device nisu pljeskavice da se prze

uostalom, to su tvoje supruge ako dobijes toliko zena, znaci to su ti vjencane supruge, razumijes li da si u braku onda sa 72 zene :mrgreen:

Allah je stvorio i muskarce da seksualno zadovoljavaju zene u Raju...pa nije seks samo za muskarce, tu treba dvoje :mrgreen:

ima sa razlogom sto stvara zgodne muskarce u Raju, sigurno nije da budu na izlogu, nego da bi razveselilo zensko oko, a boga mi i napalilo :mrgreen:

da li anđeli imaju telo? da li zauzimaju neki prostor. da li danas viđamo anđele i pale anđele?
da li anđeli imaju telo?

nemaju ali se mogu otjeloviti.

da li danas viđamo anđele i pale anđele?

na ratistu jedino andjele, da, a nema palih andjela.

Bog ima izgled, najveca moguce uzivancija koju covjek moze da dozivi uopste a vece je i od samog Raja a to je Da kad Bog otkrije svoje lice i moze direktno da gledas u njega...to je za ljude najveca moguca statisfakcija i uzivanje iznad kojeg vece uzivanje nema.

Kako zamišljate raj?
voleo bi (ako je ikako moguće) da "čujem" isključivo vaš neki lični doživljaj, šta očekujete, čemu se nadate.
Пиво и утакмица јувентус милан
Једни су анђели други ђавочи
Они који воле пиво су анђели али они који воле утакмицу су и ђаволи
Једни навијаше понајврх ради себе а други за више од првих
А јулије цезар каже лопта је бачена
Пеле и марадона и малидиви играју заједно

nemaju ali se mogu otjeloviti.

na ratistu jedino andjele, da, a nema palih andjela.

Bog ima izgled, najveca moguce uzivancija koju covjek moze da dozivi uopste a vece je i od samog Raja a to je Da kad Bog otkrije svoje lice i moze direktno da gledas u njega...to je za ljude najveca moguca statisfakcija i uzivanje iznad kojeg vece uzivanje nema.
kako kad nemaju tela možeš da ih vidiš, kao neki dim?

znači i bog ima telo, jel on onda sedi negde?

al ona sedemdeseta ima da se načeka.
ima li seksualna pomagala u raju, čisto dok ne stigne na red?
niko u raju nece biti nezadovoljan

Raj je mjesto gdje se zelje ostvaruju, nesto pozelis ono se vec stvori, ili desi.

Ti cak mislima mozes da mijenjas stvari u Raju....pozelis nesto i ono se upravo stvori ili desi.

andjeli su stvorenja stvorena od svjetlosti, imaju mogucnost otjelovljenja , imaju moci za koje su zaduzeni, zavisno kakvu sluzbu imaju.

Andjeli nisu samo sa dva krila, imaju vise krila, a Andjeo Gavrilo iz svoje grandioznosti, kad je se pojavi u svom liku, ima 600 krila koje prekrivaju horizont.

Naprimjer vidjeti andjele u njihovom pravom izgledu je strasno za covjeka, jer izazivaju strah, nesto nepoznato za covjeka....kada se Muhammedu ukazao andjeo Gavrilo sa objavom Kurana prvi put, muhammed se prestravio poslije tog susreta otrcao je kuci drhteci...sav se tresao i legao na krevet i pokriose dekom, pa ga je supruga tjesila nakon tog susreta sa Andjelom Gavrilom.

Bogu nista nije slicno, ne zna se to jeli sjedi ili ne.

ali znamo da Bog ima lice koje je prekriveno svjetloscu, kad hoce da ga ljudi vide u Raju, da im se pokaze, on podigne zastor savjetlosti sa svog lica da ga ljudi mogu vidjeti bez poteskoca, i zbog ogromne ljepote njeogova lica, to je jos veca uzivancija za covjeka od samog Raja...da gleda u lice svog Stvoritelja, ljudi se osjecaju pocascenim da ga vide....dok nevjernici ga necemo moci vidjeti njegovo lice na Sudnjem danu

Back