raj

Zgodne i lepe devojke, seks, žurke, lepo letnje vreme, kokteli, plaža, more.

vidis kako je Bog stvorio u tebi da zudis za onim stvarima koje postoje i u Raju

u Raju imas zgodne i lepe devojke od koji zastaje dah....znaci Rajske zene il izene koje udju sa ovoga svijeta u Raj, ce biti ogromne ljepote, koje ce izazivati divljenje , takvo savrsenstvo da nema nikakvih mahana, da mozes reci, a pa vala volio bi da je malo drugacije ovo ili ono, nego nego ce biti bas precizno takva ljepota da te nece ostaviti ravnodusnim

Imali seksa u Raju, naravno da ima, pa nece valjda zgodni muskarci i lijepe zene gledati jedno drugo i buljiti u zube jednim drugima a da nemaju zblizavanje kroz seks, pljubce, dodire itd

Opis zena u Raju je da su ogromne ljepote gdje su im naznacene krupne oci , gdje je veliki fokus ljepote na njihovim ocima, a takodjer ce i ostali dijelovi tijela biti vanzemaljske ljepote, grudi velicine sipka, dok ce im noge imati vanzemaljsku ljepotu, bit ce providne noge, znaci meso na nogama ce imati transparentnost, takva ljepota ne postoji na zemlji jedino ima gluma toga kroz oblacenje providne odjece, a znamo itekako dobro kako muskarce pali providna odjeca ili donji ves na zenama, do ludila ih dovodi...a sta onda reci za zene kojima je ugradjeno to ili tako stvorene u Raju sa transparentnoscu.

mozda se zene pitaju a sta cemo to mi dobiti, pa dobit ces lepe i zgodne muskarce ogromne ljepote, andjeoske ljepote sto se kaze gdje nema mahana , naravno da Bog isto hoce da razveseli i zenske oci u Raju :mrgreen: nije raj samo za muskarce.

vidis kako je Bog stvorio u tebi da zudis za onim stvarima koje postoje i u Raju

u Raju imas zgodne i lepe devojke od koji zastaje dah....znaci Rajske zene il izene koje udju sa ovoga svijeta u Raj, ce biti ogromne ljepote, koje ce izazivati divljenje , takvo savrsenstvo da nema nikakvih mahana, da mozes reci, a pa vala volio bi da je malo drugacije ovo ili ono, nego nego ce biti bas precizno takva ljepota da te nece ostaviti ravnodusnim

Imali seksa u Raju, naravno da ima, pa nece valjda zgodni muskarci i lijepe zene gledati jedno drugo i buljiti u zube jednim drugima a da nemaju zblizavanje kroz seks, pljubce, dodire itd

Opis zena u Raju je da su ogromne ljepote gdje su im naznacene krupne oci , gdje je veliki fokus ljepote na njihovim ocima, a takodjer ce i ostali dijelovi tijela biti vanzemaljske ljepote, grudi velicine sipka, dok ce im noge imati vanzemaljsku ljepotu, bit ce providne noge, znaci meso na nogama ce imati transparentnost, takva ljepota ne postoji na zemlji jedino ima gluma toga kroz oblacenje providne odjece, a znamo itekako dobro kako muskarce pali providna odjeca ili donji ves na zenama, do ludila ih dovodi...a sta onda reci za zene kojima je ugradjeno to ili tako stvorene u Raju sa transparentnoscu.

mozda se zene pitaju a sta cemo to mi dobiti, pa dobit ces lepe i zgodne muskarce ogromne ljepote, andjeoske ljepote sto se kaze gdje nema mahana , naravno da Bog isto hoce da razveseli i zenske oci u Raju :mrgreen: nije raj samo za muskarce.
U dženetu ima seksa, ali u hrišćanskoj koncepciji raja nema seksa.

pazi jednu stvar, ti ovdje napamet pricas bez da imas imalo uvida jeli on uopste kopirao ili nije
Нико није ни споменуо копирање, преписивање, нити ишта слично томе.

druga stvar, Muhammed je bio nepismen , niti je citao niiti pisao
Ирелевантно без обзира на тачност.

treca stvar u gradu mekki nije bilo krscana nesto, vecina je bila idolopoklonici
Ко сад прича напамет - да ниси и тамо био случајно па можеш лично да посведочиш? И зашто би уопште и морало да их буде?

cetvrta stvar je , Muhammed je zabranio da se ista kopira od krscana i zidova
Па?

peta stvar, da je kopirao kopirao bi i biblijske greske, ali toga nema u Kuranu
Понављам да нисам никакво копирање спомињао.

sesta stvar, biblija skoro da nema opisa Raja, pa sta ce se oslanjati na knjigu koja nema opise Raja
Ирелевантно.

sedma stvar, nije bilo biblije na arapski u vrijeme Kurana
Попушта ти памћење - већ у претходној поруци сам о овоме већ писао.

pa tvrditi da Muhammed koji ne zna citati ni pisati svoj maternji jezik a i da je znao opet nije imao arapsku bibliju u ruci...znaci absolutno nista ne ide u prilog ikakvom kopiranju.
Ништа од тога нисам тврдио, своје речи ми учитаваш и побијаш.

A evo i da je kopirao, ono sto je istina nema veze odakle dolzila, ono se prihvata, pa makar i u bibliji bio to, tako da mi licno nemamo muslimani nikakvih problema sa istinama koje se nalaze u bibliji, mi to cak i podrzavamo, i promoviramo.
Нити сам то уопште доводио у питање.
Знали, не само да ми учитаваш нешто што нисам написао, него и оно што сам написао тумачиш како је теби воља, и онда с тиме расправљаш.

Isus kaze:

Matej 19,29I svaki, koji ostavi kuće, ili braću, ili sestre, ili oca, ili mater, ili ženu, ili djecu, ili zemlju, imena mojega radi, primiće sto puta onoliko, i dobiće život vječni.

znaci u Raju ce izmedju ostalog dobiti 100 puta vise zena nego ovdje sto ima

a zna se da moze u Raju biti vise od 100 kuca, brace sestara, majku i oceva....ako tvoji praocevi i pramajke udju u Raj, imat ces ih masa u Raju

tako isto i zena.

jer ako ostavis zenu radi Isus, kako to mozes dobiti 100 puta onoliko ako nije 100 zena u raju?

Isus kaze:

Matej 19,29I svaki, koji ostavi kuće, ili braću, ili sestre, ili oca, ili mater, ili ženu, ili djecu, ili zemlju, imena mojega radi, primiće sto puta onoliko, i dobiće život vječni.

a zna se da moze u Raju biti vise od 100 kuca, brace sestara, majku i oceva....ako tvoji praocevi i pramajke udju u Raj, imat ces ih masa u Raju

tako isto i zena.

jer ako ostavis zenu radi Isus, kako to mozes dobiti 100 puta onoliko ako nije 100 zena u raju?
i sto majki i puta sto đece i sto tata
e blago nama :D

i sto majki i puta sto đece i sto tata
e blago nama :D

to sto mozes imati i vise od 100 majki, ako udju tvoje pramajke u Raj i praocevi

to ne znaci da ce ti puhat za vratom, oni ce imati svoje zivote kao i ti sto ces imati svoj zivot

a sto ce biti interesantna stvar svi ce te biti istih godina 33 godine

i tvoja pra pra majka prije 2000 ili 5000 godina, koja je umrla ako zasluzi raj i ona ulazi sa 33 godine starosti kao ti.

Isus kaze:

tako isto i zena.

Pogrešno si protumačio i odabrao si ono što ti odgovara. Da li to znači da ćeš da dobiješ i sto očeva i sto majci? Naravno da ne. Isto tako nećeš dobiti ni sto žena.

to sto mozes imati i vise od 100 majku, ako udju tvoje pramajke u Raj i praocevi

to ne znaci da ce ti puhat za vratom, oni ce imati svoje zivote kao i ti sto ces imati svoj zivot

i tvoja pra pra majka prije 2000 ili 5000 godina, koja je umrla ako zasluzi raj i ona ulazi sa 33 godine starosti kao ti.
Kako izmišljaš.

Pogrešno si protumačio i odabrao si ono što ti odgovara. Da li to znači da ćeš da dobiješ i sto očeva i sto majci? Naravno da ne. Isto tako nećeš dobiti ni sto žena.

htio ne htio udju li tvoje pramajke i praocevi koji su zasluzili Raj, oni ulaze i ti se tu ne pitas hoce li ili nece uci, Bog se pita....

majki i oceva hoces u koliko zalsuze raj, a zena protumaci sam tu izjavu ako ostavis zenu dobit ces sto puta toliko

Ti naprimjer uopste ne poznajes o Raju ista da bi mogao reci hoce ili nece, tebe ova tema neinteresuje kao mene.

to sto mozes imati i vise od 100 majki, ako udju tvoje pramajke u Raj i praocevi

i zagledaš se u neku čukunbaku i eto belaja

Kako izmišljaš.

hajmo to ovako postaviti

Zamisli se ja radim u inostranstvu i kazem tebi, ostavi sad svoj zivot i dodji kod mene da radis, ti mi kazes jooj pa kupio sam novo auto kako cu sad i to ostaviti?

a ja ti kazem ostavi auto dobit ces 100 puta toliko ....

znaci zaradjivat ces da mozes imati 100 auta ako hoces takvih...

jer ako se ne misli na to da ce imati 100 zena ako ostavi svoj u zenu, onda to nebi imalo smisla,

ili je mozda mislio ostavi svoju zenu, dobit ces 100 kila brasna, ili 100 litara ulja u Raju :hahaha:

Isus kaze:

tako isto i zena.

То се не односи на рај већ на овоземаљски живот, конкретно се мисли на цркву и заједницу с Богом - то је награда за оне који своје највеће богатство напусте да би пратили Христа, то је (не дословно) ,,сто пута онолико" (дословно ,,много пута онолико" или ,,далеко више"). Само се вечни живот односи на рај.

То се види на два места:

Свето Јеванђеље по Марку, глава 10
29. А Исус одговарајући рече: Заиста вам кажем: нема никога који је оставио кућу, или браћу, или сестре, или оца, или матер, или жену, или децу, или земљу, мене ради и јеванђеља ради,

30. А да неће примити сад у ово време сто пута онолико кућа, и браће, и сестара, и отаца, и матера, и деце, и земље, у прогоњењу, а на оном свету живот вечни.

Свето Јеванђеље по Луки, глава 18
29. А Он им рече: Заиста вам кажем: нема ниједнога који би оставио кућу, или родитеље, или браћу, или сестре, или жену, или децу царства ради Божијег,

30. Који неће примити више у ово време, и на оном свету живот вечни.

hajmo to ovako postaviti

Zamisli se ja radim u inostranstvu i kazem tebi, ostavi sad svoj zivot i dodji kod mene da radis, ti mi kazes jooj pa kupio sam novo auto kako cu sad i to ostaviti?

a ja ti kazem ostavi auto dobit ces 100 puta toliko ....

znaci zaradjivat ces da mozes imati 100 auta ako hoces takvih...

jer ako se ne misli na to da ce imati 100 zena ako ostavi svoj u zenu, onda to nebi imalo smisla,

ili je mozda mislio ostavi svoju zenu, dobit ces 100 kila brasna, ili 100 litara ulja u Raju :hahaha:
Izmišljaš!

otkud znaš ako se sve sto puta nadodaje tako i emocije. i zaljubiš se u čukunbabu, ona mlada jedra potrgo bi je ko pas masnu krpu

znam jer je objasnjeno u opisima raja da ces samo pozeljeti svoje supruge, jer ce ti u tvojim ocima naljepse biti u Raju

ti kad vidis svoje zene, ti ces misliti da si ti najvecu nagradu dobio jer su tevbi u tvojim ocima najljepse i neces pozeljeti druge

tako isto tvoje zene nece pozeljeti druge muskarce jer ces ti u njihovima ocima biti najzgodniji, najljepsi, na seksipilni

takav je to Raj, nema tamo svaleranja i nevjerstva prema bracnom partneru...to onda nebi ni bio Raj.

i zaljubiš se u čukunbabu, ona mlada jedra potrgo bi je ko pas masnu krpu

nema toga u Raju

jedno je izmisljati na suho, a drugo je pisati ono sto si procitao u Bozijoj knjizi i sta siu procitao od Bozijeg poslanika sta je govorio

to nije isto junace

izmisljanje je, kad bi ja sad bez ikakvih vjerskih izvora legao potrbuske na livadu, sa slamkom u ustima i smisljao sta bi moglo biti u Raju, to je izmisljanje

a ne ovo sto ti ja pisem, jer ono sto ti pisem imam potporu za to sto pricam, samim tim nije izmisljanje.

Back