Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.090
Неким ''легендама'' 18- пут ће доћи топло, али око глувих ушију.
Pretpostavljam da misliš na mene; srećom, nisam toliko naivan (ali jesam rezistentan na propagandu).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неким ''легендама'' 18- пут ће доћи топло, али око глувих ушију.
Ovo je moj mali doprinos Radovanovom Srpsko Srpskom recniku ovo ce izaci u dupunjenom izdanju drugoga toma!
Brate ja ne znam sta je tacno od ovoga ali znam da se Radovan sprda...Bukvalno "skoluje Teshu" i za ovo mi ne treba poznavanje istorije nego malo da znam ljude...onu klasicnu kafansku mu valja pricu a ovaj ne moze da izvali da ga **** il se pravi Tesa da ne konta... Meni je Radovan gotivan ovako i pozitiva je ali ovo veze s vezom sto on prica niti je ozbiljan...Pa pogledaj mu nastupe pa kad kaze "Prijatelju moj" i "Sve pod mach" iz fazona "dje nas nadje brate mili ajde ako raja nekonta kad je bal nek je bal"...Necemo se baviti istrazivanjem, nego cemo uzeti demokratsku politicku kominternovsku bandu zdravo za gotovo poput ovoih budalstina iz odaja doktora nauka -- Nijemci su Nijemi and Sloveni dolaze od rijeci slovo:
" The reconstructed autonym *Slověninъ is usually considered a derivation from slovo ("word"), originally denoting "people who speak (the same language)", i. e. people who understand each other, in contrast to the Slavic word denoting German people, namely *němьcь, meaning "silent, mute people" (from Slavic *němъ "mute, mumbling"). "
"Обично се сматра да је словенски аутоним изведен из ријечи *slovo, првобитно означавајући „људи које говоре (исти језик)”, тј. људе који разумију једни друге, за разлику од словенске ријечи за „стране људе” — *němci.
Ријеч *slovo и сродне ријечи *slava и *slukh поријекло воде од праиндоевропске ријечи *ḱlew-, когнат старогрчке ријечи κλῆς, од које је настало име Перикле, и латинске clueo."
Brate ja ne znam sta je tacno od ovoga ali znam da se Radovan sprda...Bukvalno "skoluje Teshu" i za ovo mi ne treba poznavanje istorije nego malo da znam ljude...onu klasicnu kafansku mu valja pricu a ovaj ne moze da izvali da ga **** il se pravi Tesa da ne konta... Meni je Radovan gotivan ovako i pozitiva je ali ovo veze s vezom sto on prica niti je ozbiljan...Pa pogledaj mu nastupe pa kad kaze "Prijatelju moj" i "Sve pod mach" iz fazona "dje nas nadje brate mili ajde ako raja nekonta kad je bal nek je bal"...
Ko zna za koju ti stranu sluzbu radis!Najveći je problem u tome što ima dosta ljudi koji misle da je Radovan ozbiljan.
Na ovom potforumu i na ovoj temi konkretno, ne zezam te ni najmanje, postoje ljudi koji tvrde da je Srpsko-srpski rečnik nekakvo ozbiljno naučno delo i to ni manje ni više nego da je proizvod, tobože, dugotrajnog istraživanja.
On zloupotrebljava svoj šarm i harizmu, kako bi lakše manipulisao ljudima tj. posebno onim lakovernima. Ne bih ja ništa kazao posebno tj. pisao bih kao i ti, da nije reč o tome da se on bukvalno podsmeva svojim žrtvama i da ga samo interesuju pare. Pare, pare i pare. Sećam se kada je bilo pregovaranja da u raznim mestima gostuje; ako nema novca, njega u suštini ništa ne interesuje, pa makar mu platili putne troškove, jerbo mu nije isplativo.
Ko zna za koju ti stranu sluzbu radis!
A vidi brate to sto on radi slazem se da je nemoralno i da jeste za osudu...ali posto je internet postao "globalno selo" Srbi nisu nikakav "specifikus" ljudi se loze ovo je "zlatno doba teorija zavere"... Pa sigurno si upoznat sa Q pokretom "za Trampa"...
Spram toga mi smo mala maca...ono sto mene nervira u ovome svemu je sto realne istorijke procese tipa "hrvatima je bila juga prolazna stanica" ce se sutra svesti na "ma ja kaze Deretic il Damjanovic"
Znas u bibliji pise parafraziram "ljudi ce misliti da sve znaju a nista nece znati" i idemo ka tome....a sam pomen ili pozivanje na bibliju kod mnogih izaziva podsmeh...sto je takav bezobrazluk...jer bezobzira verovo neverovo nemenja cinjenicu da je to najbitniji trenutak u covecanstvu...
Ono sto mene negdje brine je "dje idemo?" nemoras biti ni mangup niti Bog zna moralan a jos manje pobozan da izvalis da te Radovan lozi....Dovoljno je da budes "drustveno bice" sto negdje jeste definicija 'cojeka'...
Pa da jer Detetic ima "reference" i onda obican cojek bi reko...pa gle dokazuje...Pa ja i nisam govorio o tome šta ko radi na internetu.
https://www.knjigaknjiga.com/proizvod-radovan-damjanovic-komplet-4-knjige.html
Ono ovo naplaćuje preko 40 evra. Jedna knjiga košta 1250 dinara.
Jedva je išta za života napisao, te male mrvice što ima su doslovno na nivou istoijskih komentara Svetislava Basare na blogu nekih novina. A Raša je doslovno najskuplji autohtonista na tržištu.
Deretić je za njega tata-mata koji može doslovno pod da obriše njime posle pet minuta.
[
Pa da jer Detetic ima "reference" i onda obican cojek bi reko...pa gle dokazuje...
Dok ovaj samo lupa...
Jel on u Srbiji stvarno prodaje ove knjige jel stvarno zaradjuje od ovoga?
Стварну зараду од 'књига' имају издавачке куће које сваке године продајуJel on u Srbiji stvarno prodaje ove knjige jel stvarno zaradjuje od ovoga?
Стварну зараду од 'књига' имају издавачке куће које сваке године продају
милиое 'књига' јер оне од прошле године не важе.
На ту сису се каче и наставници и професори који за неку провизију одлучују
да ове године мењају издавача.
Деретић, Дамјановић и компанија не могу од тога ни за леба зарадити па
морају и да тезгаре и уживо анимирају публику.
Мислио сам на уџбенике у глобалу, свакако се веће паре правеJesi li ti imao kontakt sa nekim ko se oprobao sa istoričarskim školovanjem? Već smo o ovome na forumu prodiskutovali, više nego jednom...ne znam ko je tačno počeo sa tom glasinom tj. od koga je krenuo; na ovom forumu mi je delovalo da je Mrkalj.
Који ауто вози?To itekako nije slučaj za Rašu.
Uz to, ova je karta pogrešna jer su kod Ukrajinaca zvanično književna oba pojma, a veverica kaže cela zapadna polovina nacije.