PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel to mene neko zvao? :D

Pankeri iz inata...to meni zvuci kontradiktorno, svaki panker valjda tera neki inat nekome i necemu...i ne vidim kako se njihovo oblacenje razlikuje od ostalih panksa...mozda samo ja nisam cuo za to :d
Inace sto se tice pravih pank bendova, sa pistolsima se uglavnom pocnje i sa ramonsima pa klesh i tako dalje ali ima jos 100000 jednako kvalitetnih pank bendova...preporucio bih The buzzcocks, X-ray spex, The ruts, slaughter and dogs, johny thunders and the heartbreakers, sham69, lurkers, johny mopped...i tako do sutra :) Vi mladi pankeri obavezno nabavite nesto od ovih bendova... ;)

Jel to mene neko zvao? :D

Pankeri iz inata...to meni zvuci kontradiktorno, svaki panker valjda tera neki inat nekome i necemu...i ne vidim kako se njihovo oblacenje razlikuje od ostalih panksa...mozda samo ja nisam cuo za to :d
Inace sto se tice pravih pank bendova, sa pistolsima se uglavnom pocnje i sa ramonsima pa klesh i tako dalje ali ima jos 100000 jednako kvalitetnih pank bendova...preporucio bih The buzzcocks, X-ray spex, The ruts, slaughter and dogs, johny thunders and the heartbreakers, sham69, lurkers, johny mopped...i tako do sutra :) Vi mladi pankeri obavezno nabavite nesto od ovih bendova... ;)

pa nije da sam bas neki mladi panker, vise volim rok, al eto u poslednje vrijeme sam upoznala toliko ljudi sto slusaju pank, i nekako i dosla u kontakt s tom vrstom muzike...i, eto prilicno mi se svidjelo:D bil mi mogo poslat nesto od toga, eto cisto da se "obrazujem"..il ako znas gdje mogu skinut??

pa nije da sam bas neki mladi panker, vise volim rok, al eto u poslednje vrijeme sam upoznala toliko ljudi sto slusaju pank, i nekako i dosla u kontakt s tom vrstom muzike...i, eto prilicno mi se svidjelo:D bil mi mogo poslat nesto od toga, eto cisto da se "obrazujem"..il ako znas gdje mogu skinut??

Mogu da ti posaljem jedino postom zato sto ja tu muziku drzim na diskovima, a gde moze da se skine...to stvarmo ne znam, procesljaj malo po netu, sigurno da ima negde...;)

Postoje neke stvari, u vezi panka i foruma o njemu....Juce sam dosla u skolu sa torbom koja je pukla, pa sam je na brzinu zalepila selotepom.Moja drugarica "pankerka" je rekla da to izgleda bas ruzno.Kad je, dodjavola, u panku bilo ruzno popraviti nesto svoje na svoj nacin?????Posle toga mi je rekla da pankeri ne popravljaju svoje stvari, zato sto je videla "pankera" (koji, inace, uvek na sebi ima pantalone od 6-7 iljada dinara) kako nosi razjebane cizme.Poeta u pank stilu nije da izgledas kao da te je poplava izbacila, vec da budes obican covek koji pokusava da zivi svoj zivot, ali sa jednodelnim cizmama ili torbom.Trebali bi svi znati da je pak nastao spontano, u doba kada ljudi nisu imali kintu da kupuju nove stvari kad god nesto uniste, vec su ih sami popravljali, zihernadlama, selotejpom, super-lepkom, stavljali zakrpe.Nije glupo kada neko popravi unistenu stvar.Po mojoj logici, bolje je nositi popravljeno nego raspadnuto.Nekako mi je vise pankerski.A sad, ako neko misli da ja nisam u pravu, nek radi sta hoce, meni nije stalo...

Pa jeste, ima svirki a da li ima publike koja razume to? Evo sinoc sam nastupao sa svojim bendom (koji je pank u pravom smislu te reci) i ajde, ja se napio pre svirke ali ne toliko da ne mogu da pevam, jednostavno, bio sam pripit...iz publike sam naisao na negodovanje u fazonu " pa kako takvi mozete da dodjete ovde" pri tom su svi bili obuceni kao pankeri, ja sam na kraju izgubio strpljenje i prozivao ih sve redom, gomila pozera...
Posle svirke su mi prisla trojica matorih pankera (imaju oko 30 godina) i samo rekla "hvala vam momci" . Dakle svi bi da budu pankeri a kada im to das oni se gade i odbacuju...preletaci...

Pa jeste, ima svirki a da li ima publike koja razume to? Evo sinoc sam nastupao sa svojim bendom (koji je pank u pravom smislu te reci) i ajde, ja se napio pre svirke ali ne toliko da ne mogu da pevam, jednostavno, bio sam pripit...iz publike sam naisao na negodovanje u fazonu " pa kako takvi mozete da dodjete ovde" pri tom su svi bili obuceni kao pankeri, ja sam na kraju izgubio strpljenje i prozivao ih sve redom, gomila pozera...
Posle svirke su mi prisla trojica matorih pankera (imaju oko 30 godina) i samo rekla "hvala vam momci" . Dakle svi bi da budu pankeri a kada im to das oni se gade i odbacuju...preletaci...

Hmm,mislim da treba da vidis slike sa fat prezidenta od prosle subote...to je bila svirka..bez komentara kakve si ti naveo gore...ali mozda je samo do publike...verovatno nije svuda tako.
Ali samo....po ovom gore ispada da je poenta panka biti pijan,i ko to ne podrzava je pozer?

Ajmo ponovo...
Ne, nije to poenta moje price, poenta je da smo se pojavili i stvarno svirali pank, nasa pojava sama je pank...a to je skapiralo 3-4 lika iz publike... Dosle klinke i ocekivale da ce da cuju metaliku ili tako nesto...
I onda kazu pank nije mrtav...gde nije... Ja sam samo jednom imao priliku da slusam debelog predsedika i to u pankcevu, tada su svirali sa SUS-om, veruj mi da je i na toj svirci bilo dosta njih koji su stajali sa strane i "gadili se" ...

Exploitedcopy-1.jpg

Back