Тема је употреба ВИ ради креирања нових верзија постојећих песама које нуде неку додатну вредност. Акценат је на индивидуалне укусе. Да ли може да направи хит или не, није битно. ( Сигуран сам да може, и већ јесте, имаш ону кантри песму "Walk My Walk". Посебна прича што хитове није тешко правити, посебно данас, будући да су поприлично једноставна врста музике. )
poslusao sam taj kantri, znam na sta ameri padaju, ali ja nel npr. davi me usa internet sa nekim kit urbanom kako pati sto ga je nikol kidmen ostavila, jel ti mislis da ja imam pojma ko je taj lik, kantri pevac? nemam pojma, ne volim narodnjake..Breaking Rust - Walk My Walk
Није обрада али јесте постала дигитални хит.
a sto se tice dodatne vrednosti, pa da je lako napraviti hit, svi bi ih pravili! vidi, imas bendove sa 1, ili dva hita koji tavore celu karijeru, a imas bendove koji stancuju albume, svaka druga pesma hit single, i osvajaju vrh na top listama redovno, i tako decenijama!
moras da imas inspiraciju cak i ako obradjujes tudje kao npr weird al yankovich, si cuo njega? svaka mu je hit, proslavio se obradama, ni to ne moze svako, zapravo tek retki
Poslednja izmena: