Суно обраде

Тема је употреба ВИ ради креирања нових верзија постојећих песама које нуде неку додатну вредност. Акценат је на индивидуалне укусе. Да ли може да направи хит или не, није битно. ( Сигуран сам да може, и већ јесте, имаш ону кантри песму "Walk My Walk". Посебна прича што хитове није тешко правити, посебно данас, будући да су поприлично једноставна врста музике. )
Breaking Rust - Walk My Walk

Није обрада али јесте постала дигитални хит.
poslusao sam taj kantri, znam na sta ameri padaju, ali ja nel npr. davi me usa internet sa nekim kit urbanom kako pati sto ga je nikol kidmen ostavila, jel ti mislis da ja imam pojma ko je taj lik, kantri pevac? nemam pojma, ne volim narodnjake..
a sto se tice dodatne vrednosti, pa da je lako napraviti hit, svi bi ih pravili! vidi, imas bendove sa 1, ili dva hita koji tavore celu karijeru, a imas bendove koji stancuju albume, svaka druga pesma hit single, i osvajaju vrh na top listama redovno, i tako decenijama!

moras da imas inspiraciju cak i ako obradjujes tudje kao npr weird al yankovich, si cuo njega? svaka mu je hit, proslavio se obradama, ni to ne moze svako, zapravo tek retki

Poslednja izmena:
poslusao sam taj kantri, znam na sta ameri padaju, ali ja nel npr. davi me usa internet sa nekim kit urbanom kako pati sto ga je nikol kidmen ostavila, jel ti mislis da ja imam pojma ko je taj lik, kantri pevac? nemam pojma, ne volim narodnjake..
То је пример хита који је направила ВИ. Шта има везе да ли се теби свиђа или не?

a sto se tice dodatne vrednosti, pa da je lako napraviti hit, svi bi ih pravili! vidi, imas bendove sa 1, ili dva hita koji tavore celu karijeru, a imas bendove koji stancuju albume, svaka druga pesma hit single, i osvajaju vrh na top listama redovno, i tako decenijama!
Не знам да ли пратиш савремену музику. Популарна музика никада није била нешто нарочито сложена али такође никада није била једноставнија него данас. Буквално као да слушаш једну те исту песму. А на питање зашто само одређени појединци успевају да праве хитове, одговор може бити то што други не знају да потрефе популарни укус. Може бити -- не значи да јесте. Ја бих рекао да је пави разлог то што не умеју или не поседују средства да продају своје песме. Џаба ти добар производ ако не можеш да га продаш.

То је пример хита који је направила ВИ. Шта има везе да ли се теби свиђа или не?
recimo da mislim da imam nos za hitove, znam sta obara, a sta ne, ova pesma ima tek nesto sto amerima godi
. А на питање зашто само одређени појединци успевају да праве хитове, одговор може бити то што други не знају да потрефе популарни укус.
pazi, neki idu ispred vremena, ne trude se da pogadjaju ili ugadjaju, podilazeci...
Ја бих рекао да је пави разлог то што не умеју или не поседују средства да продају своје песме. Џаба ти добар производ ако не можеш да га продаш.
ovde se vidi da ti ne znas sta je hit, nemoj da se ljutis sto sam iskren

Back