A koji su to "pravi" punk bendovi hoce li meni neko da kaze? Vidim svi nesto pljujete po ovom i onom, pa reko da cujem koji su to pravi bendovi od vas mladih punkera iz prve ruke. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reci slobodno,stvarno mi je potreban sto kreativniji odgovor![]()
Jel to mene neko zvao?
Pankeri iz inata...to meni zvuci kontradiktorno, svaki panker valjda tera neki inat nekome i necemu...i ne vidim kako se njihovo oblacenje razlikuje od ostalih panksa...mozda samo ja nisam cuo za to :d
Inace sto se tice pravih pank bendova, sa pistolsima se uglavnom pocnje i sa ramonsima pa klesh i tako dalje ali ima jos 100000 jednako kvalitetnih pank bendova...preporucio bih The buzzcocks, X-ray spex, The ruts, slaughter and dogs, johny thunders and the heartbreakers, sham69, lurkers, johny mopped...i tako do sutraVi mladi pankeri obavezno nabavite nesto od ovih bendova...
![]()
pa nije da sam bas neki mladi panker, vise volim rok, al eto u poslednje vrijeme sam upoznala toliko ljudi sto slusaju pank, i nekako i dosla u kontakt s tom vrstom muzike...i, eto prilicno mi se svidjelobil mi mogo poslat nesto od toga, eto cisto da se "obrazujem"..il ako znas gdje mogu skinut??
slazem se sa ovim u potpunosti...Tj. Mislim da ljudima nikada ne bi ni palo na pamet da je pank mrtav dok neki kvazi-panker nije odlucio da se 'buni protiv sistema' i povikao 'Punx not dead'. Kako bre da bude mrtav kad jos uvek postoje punk svirke i ljudi koji ih posecuju?!
Pa jeste, ima svirki a da li ima publike koja razume to? Evo sinoc sam nastupao sa svojim bendom (koji je pank u pravom smislu te reci) i ajde, ja se napio pre svirke ali ne toliko da ne mogu da pevam, jednostavno, bio sam pripit...iz publike sam naisao na negodovanje u fazonu " pa kako takvi mozete da dodjete ovde" pri tom su svi bili obuceni kao pankeri, ja sam na kraju izgubio strpljenje i prozivao ih sve redom, gomila pozera...
Posle svirke su mi prisla trojica matorih pankera (imaju oko 30 godina) i samo rekla "hvala vam momci" . Dakle svi bi da budu pankeri a kada im to das oni se gade i odbacuju...preletaci...
Sid* koje grupe spadaju u pank (u pravom smislu) da preslusham mozda mi se dopadne.