PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nikad nije ni bio ziv.
Kuknjava radnicke klase.
Majko.

Kuknjava radnicke klase kako ti to nazivas nikada nece umreti dok ima ljudi koji ce to svirati, slusati i nadasve voleti:D
Sta je grunge ako ne u neku ruku nastavak punk muzike. Ako ne striktno muzicki onda makar po stavovima likova koji to sviraju tj. poruci koju ima muzika. A pobuna nikada ne moze umreti.

Nasa drzava se moze sada svrstati u anarhije.
Nemamo vodju (imamo mutavog predsednika)
svi su rascepkani...

Irak je pravi primer za drzave koje su bile u anarhiji

Opaaaa... ne može to tako... ti nemaš pojma šta je anarhija, a tako pričaš. To je zastreli stereotip o tome kako je anrhija nešto loše, detruktivno po društvo... na žalost to su nas učili stariji. Anarhija je vrsta slobode, pozitivne po društvo.
Pravi punk je anarho-punk. Nema više ludovanja, šutki, pijančenja, tuča i zajebancije... danas se od punka očekuje dobar i angažovan tekst sa jakom porukom. Muzika skoro da odlazi u drugi plan.

Анархија долази од две старогрчке речи; ан и архе, а значи безвлашће, стање друштва без доминације и власти.

Обично се користи у негативном контексту као синоним за хаос
Анархизам је социјални покрет који се залаже за укидање друштвене хијерархије и свих органа власти. Анархисти се противе сваком ауторитету и сили и проповедају апсолутну слободу личности.

Opaaaa... ne može to tako... ti nemaš pojma šta je anarhija, a tako pričaš. To je zastreli stereotip o tome kako je anrhija nešto loše, detruktivno po društvo... na žalost to su nas učili stariji. Anarhija je vrsta slobode, pozitivne po društvo.
Pravi punk je anarho-punk. Nema više ludovanja, šutki, pijančenja, tuča i zajebancije... danas se od punka očekuje dobar i angažovan tekst sa jakom porukom. Muzika skoro da odlazi u drugi plan.

Da nisi pripadnik sXe-A? To su gluposti. . . i smatram da su pripadnici istog velike p***e. Uglavnom klinci i klinke koji jos zavise od roditelja pa kao da ne bi najebali kod svojih oni su u strejt edzu... Ili jesi ili nisi- PANK! 8-)

Анархија долази од две старогрчке речи; ан и архе, а значи безвлашће, стање друштва без доминације и власти.

Обично се користи у негативном контексту као синоним за хаос
Анархизам је социјални покрет који се залаже за укидање друштвене хијерархије и свих органа власти. Анархисти се противе сваком ауторитету и сили и проповедају апсолутну слободу личности.

to je neka definicija? :)

Treba razdvojiti anariste od huligana... anarhisti misle na anarhiju uma i tela a ne na razbijanje po ulici. I sloboda je ok sve dok nekome drugom ne ugrozis njegovu slobodu .. .

kao sto i rekoh ja sloosam svaki oj.i levi i desni.kao i svakojake panke..

sto je smesno...meni ne smetaju pankeri makar imali cirokane od metar...samo sto mene zbog neceg preziru i mrze cim me vidu..pa sa takim stavom sto imaju kako reagovati?
slepcovi jedni....
i nije kao pre kad sam prilazio prelepim pankerkama...umesto da im se svidim one se uplasu:lol:
a neznaju da u mene ima ljubavi za njih,pa i ako se neka seti da pocne nesto divaniti posle izvesnog vremena uvidi moju ljepu stranu.da i nisam neki slepac.ali avaj...dok dotle dodje preznoji se celjad barem dva puta:lol:

Back