i ja pomislih riba ima neku jaku peticu sine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то не зато што јој ти тражиш него зато што зна шта је квалитетна клопа, односно из истог разлога због којих се и ја мантам по кујни иако имам кеша за кафану![]()
Иначе, може свако да скува, опере, опегла, али је само будали то испод части, без обзира на пол.
Znas sta je najcace..sto se zene vade na taj srednji vek koji im je opravdanje za danasnji nerad..dakle samo razmisli sta je + ZNANJA i akcija koje danas pravite u odnosu na neke osnovne vrednosti tog dobaa o cijoj sujeti se radi u temi?
njegovoj. njegovom egoizmu ili primitivizmu. ako su zajedno na letovanju po kojoj logici stvari ona treba da pere njegov ves? po kojoj inteligentnoj logici? tip iz teme je primitivac. sta ce on to na tom letovanju da radi ukoliko mu ona kuva i pere? da cepa drva, donosi vodu sa izvora udaljenog 6 kilometara??
ajte ljudi srednji vek prosao odavno. nekad je takva podela poslova bila neophodna jer su muskarci radili teske posleve kako bi svi oni preziveli, a zene (na neki nacin zasticene) ostajale kuci pored sporeta i dece. danas je muskarac rasterecen takvih obaveza pa ce naravno ucestvovati u kucnim. inace imamo pred sobom lenstinu koja lezi na trosedu i podriguje dok je zena i dalje negde u nekom srednjem veku. kako vas bre nije sramota? pred sobom, od tolike sopstvene zatucanosti. sa takvim stavom idite na neku nepristopacnu planinu gde se i dalje zivi kao u srednjem veku pa cete imati zenu pored sporeta ali cete vi dobro da se znojite i teglite radeci teske fizicke poslove. ovako ste postali paraziti, invalidi u mozak, ruke i kicmu. ni za sta na kraju niste.
ps. nije ovo tebi nego ja u globalu![]()
zena i muz zajednoa ko pravi taj sir?
Znas sta je najcace..sto se zene vade na taj srednji vek koji im je opravdanje za danasnji nerad..dakle samo razmisli sta je + ZNANJA i akcija koje danas pravite u odnosu na neke osnovne vrednosti tog doba![]()
Naravno da sve to radim!
Iako ne živimo zajedno - kad provodimo vreme zajedno ne dam mu da ide izgužvan i neispeglan, kragne na košulji mu štirkam, gaće i čarape ručno iskuvavam, a spremam ne samo pasulj, nego i paprikaš, gulaš i podvarak (za sarmu se tek priučavam).
Nema veće sramote nego da mi čovek bude izgužvan, prljav i gladan.
Pa kakvu to sliku o meni onda šalje u svet i među ljude?!
Kakvu, pitam ja vas?
Kakvu?!
Ako neka skuva vako po starinskim receptima zenim je isto popodne
![]()
jednom sam cula komentar jedne zenske osobe koju je dragi ostavio zbog druge: vratice se on mom ajvaru ( u bukvalnom smislu). kao ova ne zna nista da sprema, a ja sam mu spremala ovo i ono. i zaista se vratio. proslo je poprilicno godina i kad je trebalo da neko brine o njemu, dosao joj na vrata.
molim ovaj post da se zalepi pod posebnom temom kao oche nash
![]()
Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulja zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi![]()
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovdepotrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?
Bzvz,
Postoje restorani, fast foodovi, perionice, peglaonice, javne kuće, e još samo da mi neko kaže, gde ima da se kupe emocije, i za vijeke vijekova ću da raskrstim sa ženskim rodom
Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulja zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi![]()
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovdepotrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?
znači, ako se ne vidimo nedelju dana, veš treba da stoji neopran, ne razumem?Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovdepotrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?