Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatko malo kucence.Sto se tice kupanja-misljenja su kao i uvijek razlicita.Nece mu nista biti ako ga okupas i nakon toga dobro osusis i pazis na temperaturu prostorije.Ja moga nisam htjela kupati tako maloga,cesljala sam ga i to je bilo dovoljno,sape i njuskicu ponekad obrisala.Neki predlazu obrisati ga krpom navlazenom mjesavinom vode i sirceta
!
nismo učestvovali, ali smo se družili
I ako ste pomislili da je u krupnom planu(jedva sam uspela i to da fotografišem, stalno su svi u pokretu)
moj Ognjeni, Vi ste se prevarili, jer je to Marinin-Ogi 
Evo da Vam prenesem delić izložbe Beograd 2010nismo učestvovali, ali smo se družili
I ako ste pomislili da je u krupnom planu(jedva sam uspela i to da fotografišem, stalno su svi u pokretu)
![]()
)) Zato nas ni nema!

Upoznali smo i Of springovu (Bojaninu) kraljevsku crnu pudlu (samo sam, kako sam umorna, zaboravila ime 
) 

Evo da Vam prenesem delić izložbe Beograd 2010nismo učestvovali, ali smo se družili
![]()

Nasi pudlencici su zaista toliko slicni,kao sto rece Bojana... 

,ali vrlo je bitno da je pravilno ošišan, da bi mu srazmerno rasla dlaka, i da bi što pre izgubio šteneću dlaku
Videla si moju "zver" posle nepunih mesec dana od šišanja
Aždaja 
Interesuje me da li smem da je okupam posto se malo oseti?