sava035

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Crna Gora I SRBIJA to je jedna familija.Ne znam koja mi je draza ni koja je ljepsa.Bas nas briga za cijeli svijet , da se nas dvoje dogovorimo, Tebi Srbija pa Crna Gora, meni Crna Gora pa Srbija.
  :heart::heart::heart:
  Ja sam ljubitelj malteških pudli
  sam' da se opredelim za konkretnu vrstu iz tvojje familije :mrgreen:

  i FiFi od D.Lukica
  nikadA necu zaboraviti

  kao ni njenog FriZer-a :lol:

  aj chaos-lumperaj
  :bye:
  Da se ne razumemo,ne razumemo se,to jes.Vi mene ne razumete jer iz mojih izjava donosite zakljucke koji nisu ni bili iskazani,a to sto nekoga vredate-milogorce naravno da vam nije ok,jer vise govorite o onome sto ste culi nego doziveli,ali to nije bitno.Licno ste mi se ne dolicno obratili.Nemate pravo ni vi ni bilo ko da mi se ne dolicno obraca,pogotovo sto se ja nikome tako ne obracam.
  Sobzirom da je verovano u mojim i Vasim godinama razlika i moje vaspitanje ne dozvoljava da Vam bilo sta ruzno kazem i ako se Vi uporno trudite da sve omalovazavate i vredate. Mislim da nemate toliko razloga za to. Tako da je svaki komentar na vase poruke suvisan i nema smisla. Vi imate pravo na svoje,a ja na svoje misljenje,samo sto Vi govorite vise o onome sto ste culi nego konkretno doziveli,mislim na Milogorce kako ih Vi zovete.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top