PUDLE

Za Groznu još malo braonkice.

Prilozi

• Pegi sa mašnicom.jpg
    Pegi sa mašnicom.jpg
    27,8 KB · Pregleda: 32
  • Pegi A.jpg
    Pegi A.jpg
    27,5 KB · Pregleda: 35
  • taze šišana.jpg
    taze šišana.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 32
Evo nam i komšinice Astre, u kratkoj poseti večeras :zper: i spontane reklame za poklon dami "Picnic":whistling: Inače dama ima dve godine, i uzeta je na Slaviji (Bgd ).:lol: Puuuuu isti Paša:heart: ( čini mi se):think:

Prilozi

• Ognjen 211.jpg
    Ognjen 211.jpg
    29,9 KB · Pregleda: 35
  • Ognjen 213.jpg
    Ognjen 213.jpg
    22,9 KB · Pregleda: 38
  • Ognjen 215.jpg
    Ognjen 215.jpg
    49 KB · Pregleda: 35
Evo nam i komšinice Astre, u kratkoj poseti večeras :zper: i spontane reklame za poklon dami "Picnic":whistling: Inače dama ima dve godine, i uzeta je na Slaviji (Bgd ).:lol: Puuuuu isti Paša:heart: ( čini mi se):think:

Ova pudla je preslatka ali ima genetsku manu (sto se boje tice). Retko se desava da pudla okoti dvobojnu ili trobojnu pudlu ali bar tvoja komsinica ima pudlu kakvu retko ko ima. Nema veze sto nije u tipu (verovatno nije planirala da je vodi po izlozbama) ali je originalna;)
ipak to nije srebrna (siva) pudla niti ce ikada biti.;)

Savo, kaži koju.Daj predlog za ime bebca.Mogu i drugi da pomognu malo.:D

Sta da ti kazem za ime kad i sam imam velikih problema po tom pitanju. Znas kolko pudli imam i mozes da zamislis moje probleme kad moram za svako leglo da smisljam imena, da budu interesantna, da se ne ponavljaju , da pocinju na isto slovo, da ista kuja nema leglo na isto slovo....:eek:

Ja u kraju imam braon crnu pudlu, mnogo mi je simpatican, bas ima simetricno rasporedjene sare i stvarno je originalan. Njegov vlasnik me ubedjuje kako je to americka pudla i kao takva pokupi sva odlicja na izlozbama:lol: I ja volim bajke:aha:

Astra je bas slatka i zanimljiva ali nema slicnosti sa Pasom.On ce biti kompletno siv kad jos malo poraste,sada ima manje od 4,5 mjeseca a moram priznati da siva boja izbija mnogo brze nego sam ocekivala.Boja je ravnomjerno rasporedjena po cijelom tijelu,to se vec sada vidi a kad ga iduci put osisam vidjece se i na slici.;)

Mila,ovo bi trebalo biti nesto slicno Astri -prva slika a ove druge su sive ili srebrne:bye:

Prilozi

• toy-poodle_06.jpg
    toy-poodle_06.jpg
    62,8 KB · Pregleda: 27
  • 1227717647_1227717636.jpg
    1227717647_1227717636.jpg
    35 KB · Pregleda: 29
  • 09212133801017_1.jpg
    09212133801017_1.jpg
    13,8 KB · Pregleda: 26
  • hvalpe.jpg
    hvalpe.jpg