VilleLover

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Kako je slatko kuce ko bombonica je.ja mnogo volim zivotinje i imam ih. kissic kuci u lepe oke.Pozdrav
  Shvatila sam da je upornost presudna kod vaspitavanja pudli. Ogi je bio sedam dana na "treningu", i mogu ti reći da drugačije reaguje kada ga stavimo u kavezić ( više ne histeriše najstrašnije ).Mada neće ostajati sam još bar mesec dana, ali vidi se razlika:zskace: A, sa njim se radi po principu nagrađivanja kada je dobar, i hvata se trenutak kada ne plače i ne laje, i to dosta puta u toku dana(što ja ne mogu baš uvek zbog posla).z:lol: Javljaj kako Luna doživljava balone z:hi:
  Sve najlepše, i zdravlja i sreće ( a ostal se jednačina sa dve nepoznate)z:dd: Mi smo bili kod kuće, a oko ponoći smo izašli na 14-sti sprat naše zgradei i gledali vatromet:vatromet: A, Ognjeni-ništa z;)ne obraća pažnju na petarde. Da li okrene, ili ne okrene glavu. Samo da smo suprug ili ja pored njega i ništa drugo nije važno :zelenko: Nego pokušaj da Luni daš da se igra sa naduvanim balonima.Ali, nemoj mnogo da ih naduvaš, taman toliko da može da se igra i da se ne uplaši kada pukne z:) To sam čitala negde, i davala sam Ogiju, jedno 10-15 balona, gde je on lajao na njih, i više sam se ja uplašila kada balon pukne nego on.z:poz: Treba da kroz igru izgubi strah od petardi, gromova itd. Malo po malo, i ne preteruj ako se odmah uplaši. Sutradan joj daj opet balončić :zpozdrav:
  E, pa i trebaš u početku da namamiš Lunu na hranu, odnosno na parče poslastice (naravno za pse) da bi ti došla. Ja kada šetam Ognjenog, obavezno nosim kesicu sa malim komadićima granulica koje najviše voli, i nagradim ga uvek kada uradi nešto dobro, ili šta mu ja kažem.. A, za dreserku......Prihvatila sam, jer nemam drugo rešenje.Daleko bilo da je bolestan(pu,pu) morala bi da mu platim lečenje, a i ovo je veliki problem. Bio je jedan dan kod nje, i ona je čak i snimala njegovo ponašanje kada je sam i šta ona radi u tom trenutku. Baš sam za sada zadovoljna. Ljubi mi Lunu u njuškicu i daj neku sliku da vidim to luče.
  Nisam pametna.Novca naravno nemam, tj. trebala bi da se dosta odričem, pa ću uspeti.Znaš ono kredit.... Zamisli samo, da uzmem kredit da bi naučila psa da ostaje sam u stanu. z:mrgreen: Ovo ti sve pričam da izljubiš ono tvoje malo pametno, i to u d.... Pisću ti šta ću da uradim. Veliki pozdrav:zpozdrav:
  Eh, šta rećiz:(( Bila mi je "dreserka", tj ona se bavi agilitijem( psi preko prepreka, tunela...) i stvarno sve što je ispričala ima logike.z:hm: Uglavnom, moj Ogi ima problem koji vuče verovetno iz legla. Kao , ako je bio poslednji, pa i ostajao sam, i pre nego što je došao kod mene, verovatno mu se tu uvukao neki strah od samoće, i eto problema.z:cry:Nemaš pojma kako se on izbezumi kada suprug ili ja odemo dalje od njega,(ustvari ni ne možemo da odemo, u stopu nas prati).E, sav se trese, i to nije klasično lajanje, nego kukanje, cviljenje, shou z:(I kao treba da okrenemo problem, prvo da navikne da mu je kavez kuća, i da je tu siguran, i da voli da bude u kavezu, i da narednih bar dva meseca ne bude sam(vodićemo ga kod nje tih jedanput-dvaput nedeljno).I sve je to u redu, ali košta 300e.z:mrgreen:z:cry: Pa dok ne nauči.
  A, što Luna nije za izložbe:think: Baš je preslatka na ovoj sličici:heart:Moraćeš jedanput da je odvedeš na izložbu.Da si samo videla te frizure, a velike kraljevske, kakve su samo:per: Ja Ognjenog nisam izlagala,ali smo išli da snimimo situaciju. Ogi ima 5,5 meseci, i život je pred njim, pa se i ne žurimo za izložbe, ali jedva čekam da vidim šta će neki sudija da kaže za njega.:think: Super je bilo :) Samo ja imam trenutno problem, što Ogi nikako da nauči da ostaje sam u kući.:dontunderstand: Izede me živu zbog toga. Laje odjekuje, a ja sam u zgradi :cool: Šta da ti pričam. Sav se trese kada ostane sam, i niti jede, niti hoće poslastice, samo kuka. :( Trenutno mi je to jedina preokupacija, i sutra mi dolazi stručno lice ( nećeš verovati ) dreser pasa.Ali moram sve da pokušam. Veliki pozdrav iz snežnog Beograda, a za Lunu, veliki :cmok2:
  Veliki pozdrav, vučem neku prehladu već drugu nedelju,:kletva:Valjda nije "onaj". Čim prodišem, biću tu :super:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.