PUDLE

Pa hvala :rumenko::lol: Ma dobra je skroz i slatka. Baš uživamo.
Planiram da je jednom parim, ali za nekih godinu ili dve. Ona je do sada imala samo jedno teranje, tako da ima vremena. A posle da je sterilišem.

Nemoj da si takva i aprico boja pruža mnogo mogućnosti za kombinovanje. Možda čak i maštovitije kombinacije. :D Samo treba sesti i sašiti / ištrikati nešto. Ja sam kupila materijal Širli za jaknicu, ali nikako da sednemo za mašinu drugarica i ja ( a i nismo baš neki majstori.. za sada :whistling:)

Krofnice, upravo tako...njusku joj redovno sisam jer se "ubrlja" dok jede,pa se onda popne na krevet npr. i brise se o posteljinu...ili pije vodu, i udalji se od posudice, a voda joj se cedi sa "brade" pa ukvasi tepih... :D
ovako nam je lakse. :mrgreen:

a ima dosta duzu dlaku od Sirli.

E lako je vama sa belim pudlama, sve im boje lepo stoje a ja sam sa Kiki ogranicena na par boja

u pravu si :/...
aprikot pudlama, po mom misljenju, najlepse stoji zuta(ne bas drecava, ali neke nijanse)..
Postavicu sliku(mada prvo moram da je nadjem :/) toy pudlice mojih komsija-sprat nize-ona je aprikot kao Kiki, i mislim da imam njenu fotkicu u nekom zutom duxicu i nosi preslatku masnicu, pa da je vidite :)
Inace, ja ne znam koliko masnica sam do sad kupila, luna je svaku skinula i ruinirala :dash::zper:

Evo par Pasinih slicica,nije bas neki kvalitet ali sta se moze.Pozdrav svim pudlama.:heart:

Prilozi

• Wolf008.jpg
    Wolf008.jpg
    62,3 KB · Pregleda: 40
  • Wolf010.jpg
    Wolf010.jpg
    32,9 KB · Pregleda: 30
  • Wolf012.jpg
    Wolf012.jpg
    47,6 KB · Pregleda: 38
Jao stoje porastao!
Kad ce prvo sisanje?

Haha,Dragane-sisao se prije skoro mjesec dana,istina ne po propisima ali poprilicno dlake je skinuto-oko njuske i ociju posebno,sapice ,oko guze...Ali njemu tako brzo dlaka raste da prosto ne vjerujem ocima.Super napreduje,ima nenormalnu kondiciju ,nisam ga mjerila a kad se sjetim koliki je bio kad sam ga dobila sada mi izgleda kao div-ipak,jako je mali,posebno kad ga okupam.:super:

Baš je sladak Paša! I ozbiljan :D

p.s. Blago vama pored mora :manikir:

Hvala Krofnice :heart:,stvarno nekad ima ozbiljnu facu ,inace je mnogo blentav i razigran.Ovih dana stalno setamo pored mora i super nam je,plaze su puste i imala sam namjeru da ga pustam da se istrci po njima ali on trci pravo u more,sigurna sam da bi plivao odmah,samo da ga pustim.;)

E to i Širli radi, samo je u pitanju Sava ili Dunav :lol: Samo gleda kako će da uskoči, bilo da otpliva malo ili pojuri patke :zcepanje: Imala sam do sada par akcija spašavanja - na svu sreću oba puta je ušla samo šapama - nije zaplivala.. inače ne znam šta bi bilo - tu je bila dosta jaka struja..

Poslednja izmena:
Paša je presladak:heart: Komšinica iz moje zgrade ima ženku, koja je svetla na istim mestima kao i Paša. Moraću da prikačim i njene slike:per: Pa se možda i orodimo za neko vreme.:whistling:

Paša je presladak:heart: Komšinica iz moje zgrade ima ženku, koja je svetla na istim mestima kao i Paša. Moraću da prikačim i njene slike:per: Pa se možda i orodimo za neko vreme.:whistling:

proveri da li komsinicina pudla nije Pasina sestra. Da li i komsinica nije pudlu kipila u Jagodini;)

Poslednja izmena:
Ako sam sve dobro povezala, šaljem sličice Pašinog i Širlinog brata po ocu.Samo on je još beba.:cmok:

Prilozi

• mali bebac.jpg
    mali bebac.jpg
    23 KB · Pregleda: 19
  • ozbiljan dečko.jpg
    ozbiljan dečko.jpg
    23,3 KB · Pregleda: 20
  • Pegi i beba 01.jpg
    Pegi i beba 01.jpg
    30,4 KB · Pregleda: 31
  • Pegi i beba 007.jpg
    Pegi i beba 007.jpg
    28,5 KB · Pregleda: 20
Ovde sam nova,nisam ni znala da postoji ova stranica.Inace ja imam srednju crnu pudlu koja se zove Kiki,trenutno imamo i pet malih beba.Kiki se ostenila pre dve nedelje i dobili smo jednu devojcicu i cetiri decaka.:klap:

Back